Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
П.П. Относно синковеца, има опасност да сбъркаш при подобен подход за външна мотивация ( доколкото те разбрах в този ограничен формат на форума ), която атрактивно си му поднесла като езда, стрелба и прочие.
Хубаво е да търсиш модел за негова само-мотивация на киндера, защото често външната мотивация "убива" вътрешната само-мотивация ( по принцип е цяла наука ). И ако изпуснеш неговата вътрешна само-мотивация, после се получава този ефект на "отричането", който ти прави впечатление - т.е. твоята "външна" мотивация го докарва до "отрицание".
------------------------------------------------------------------------
Ще ударя едно рамо, ако има нужда малко по-насетне - понеже в момента се чувствам като пълен кретен защо подцених ситуацията за 2 дни в къщи и изпуснах Мама.
Смея да твърдя, че съм перфектния мотиватор ( или само-мотиватор - все едно другия се е сетил за даден приоритет ), т.е. за това съм обучен и за първи път през живота си се издъних и както казва Бати Пешо много боли и не мога да си го простя на себе си. Въпреки, че отнесох традиционната медицина с 12 години отгоре.
Все едно някой допря до гърдите ми двуцефка и ме разстреля от упор.
------------------------------------------------------------------------
Благодарско на бебетата, но днес си е празник и животецът трябва да продължи!
Както казва Тати: И без петел Утрото изгрява.
Чиърс, че вече не знам от кога не съм спал.
.
Коментар