IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    "И сердце бьется в упоенье,
    И для него воскресли вновь
    И божество, и вдохновенье,
    И жизнь, и слезы, и любовь."

Господ е писал с ръката му
    Да...
    Тримата с Лермонтов и Валери Петров са моите ТОП 3 евър !!!
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      ... Как гений чудной красоты ...
      ...
      Сашката е ГОЛЕМ !!!
      "И сердце бьется в упоенье,
      И для него воскресли вновь
      И божество, и вдохновенье,
      И жизнь, и слезы, и любовь."

Господ е писал с ръката му
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Я, появи се. "Как мимолетное видение"
        ... Как гений чудной красоты ...
        ...
        Сашката е ГОЛЕМ !!!
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Добър ден, Мечо

П.П. Коле, що си на Камчатка!? Най-високата плътност на популацията на бялата мечка е на остров Вранглер
          Добър ден тнм,
          На Корсика, съвсем ще отслабна ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            нежен звън на сладко гласче
            Я, появи се. "Как мимолетное видение"
            tnm

Коментар

• Добър ден, Мечо!
              Добър ден, тайфата!

От изгрев слънце са ме натоварили да върша разни несвойствени за деликатния ми организъм неща - мъкаааа Не остава време да хвърля един поглед на творенията ви.
              "Влизам" у форума да се поразведря и какво да видя - пишете за спорт. Един бяга, друг плува, трети ходи на фитнес ... мъкаааа.
              Мразя да бягам, не обичам да плувам, залата за фитнес я заобикалям поне от 10 метра
              Мдъъ, здравословният мързел е хубаво нещо

П.П. Коле, що си на Камчатка!? Най-високата плътност на популацията на бялата мечка е на остров Врангел
              Last edited by tnm; 09.05.2012, 17:43.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Бе, няма да ходя на Олимпиада. Сега в жегите къпя 3-4 км. и есента ги увеличам на 5-10 км като стане малко по-хладно.

Половин година бягам малко да вдигна имунна система и за тонус и половин година по-тежко от чаша в кръчма не вдигам, ама не боледувам там от грип ли ко му викат.

Ама, ся след месец и нещо чак, да си мине "случката".и тоя корем все по-трудно се чисти да не се омазнява и да ти таковам и метаболизма язе.
                Яз си ходя на зала преди ралта и трябва да ти кажа, че са чуствам прекрасно...
                Мани другото, ами посвалих неколко грама и сега на мачовете съм като ракета...
                Скоро на по бири след съботния мач, баш тва си говорехме - кога ли ще падне некой на терена...
                Дърти пергиши, а секо търчи, колкот даян има...
                ...
                Ама без спорт и движение НЕ става...
                Без вариантов (дет казват руснячетата)...
                ...
                Ше зема да си отпуша една загорска начи...
                пресъхна ми гърлото...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Амии... бат Маранди
                  Туканка по-важното, е коко се търси в случая...
                  И бягането и кололото са си супер... само требе умно и нАучно да се употребяват...
                  Бе, няма да ходя на Олимпиада. Сега в жегите къпя 3-4 км. и есента ги увеличам на 5-10 км като стане малко по-хладно.

Половин година бягам малко да вдигна имунна система и за тонус и половин година по-тежко от чаша в кръчма не вдигам, ама не боледувам там от грип ли ко му викат.

Ама, ся след месец и нещо чак, да си мине "случката".и тоя корем все по-трудно се чисти да не се омазнява и да ти таковам и метаболизма язе.

Коментар

Хубаво ще направиш, че много се товарят ставите с бягането. Всяка година си викам ще си взема колело, че да не прецакам ставите и все ходя да се правя на тинейджър.

Плуване е пИрфектнУ ( ходене, колоездене и плуване - товарят всички мусклни групи и щадят ставите ). Бягането си е опасно, особено па в нанадолнище, дет' аз още се пъна да го правя.
                    Амии... бат Маранди
                    Туканка по-важното, е коко се търси в случая...
                    И бягането и кололото са си супер... само требе умно и нАучно да се употребяват...

Коментар

• Ей, старчоци да внимавате с тва бягане, че що спортисти умреха тая година

Коментар

А то аз ще бягам пълноценно до джулай морнинг. От джулай вторник нататъка ги мешам бягане и плуване, както си му е редът. Аз не го уважавам този празник. Много ми цапат плажа наркоманите.
                        Хубаво ще направиш, че много се товарят ставите с бягането. Всяка година си викам ще си взема колело, че да не прецакам ставите и все ходя да се правя на тинейджър.

Плуване е пИрфектнУ ( ходене, колоездене и плуване - товарят всички мусклни групи и щадят ставите ). Бягането си е опасно, особено па в нанадолнище, дет' аз още се пъна да го правя.

Коментар

Засега всичко е под контрол тук.

Аз това се базикам, че то май дупетата на щерките вече са по-големи от дупетата на майките.

П.П. Вчера ги гледам комшийките дебеланки, дет' на кучета го докарват, ама на деца не щат' и взели да притичват по 10 м. по улицата и то с каишката на песа дет' ги дърпа. И правят 2 тигела по 10 м. и спират и се прибират. И то не е баш бягане, ами по-скоро прилича на тръскане на сланинки. И пак много се смях, бе викам той стадиона ни е на 300 м. оттук, ама там няма да отидат. И праскат нЕкви демо-обиколки пред тях и се прибират.

Т'ва лято се чудя с кого ще бягам, че той Мечката ми много далеч - чак до Варна няма бягам 3-4 пъти в седмицата - хихи ( шегувам се ).
                          А то аз ще бягам пълноценно до джулай морнинг. От джулай вторник нататъка ги мешам бягане и плуване, както си му е редът. Аз не го уважавам този празник. Много ми цапат плажа наркоманите.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Изчезнаха бат маранди добрите сливета... Само харпии идват.. И едни дебали. С едни гъзове отпуснати и късиокраки... Обречени сме сексуално, да давим вълци.. Качествения материал има още 10 дгодини доде одъртее и после ще стане парад на карантията и месата.. Не го бива новото поколение - мъжете педераси, жените грозни...
                            Засега всичко е под контрол тук.

Аз това се базикам, че то май дупетата на щерките вече са по-големи от дупетата на майките.

П.П. Вчера ги гледам комшийките дебеланки, дет' на кучета го докарват, ама на деца не щат' и взели да притичват по 10 м. по улицата и то с каишката на песа дет' ги дърпа. И правят 2 тигела по 10 м. и спират и се прибират. И то не е баш бягане, ами по-скоро прилича на тръскане на сланинки. И пак много се смях, бе викам той стадиона ни е на 300 м. оттук, ама там няма да отидат. И праскат нЕкви демо-обиколки пред тях и се прибират.

Т'ва лято се чудя с кого ще бягам, че той Мечката ми много далеч - чак до Варна няма бягам 3-4 пъти в седмицата - хихи ( шегувам се ).

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                              Забравих наздраве да кажа.. Още 4 интервюта ми остават днес ама май си харесх двете първите момченца.. Едното няма опит ама е на ти с компютрите.. Другото е бая моче на 50 години е но е смного опит като счетводител в големи компании. Взимал е луди пари ама са го подгонили с много дела и сега е осъждан и подсъдим за сумати измами и никой не го ще на рабоота.. Ама на мен ми е идеален щото има необходимите знания, а и си му казах прав текст че който мами в моята фирма, полсе съжалява...
                              Бе, ние се шегуваме, ама ти си шетай там къщата и кат' ти писне люсвай по едно наздраве У фОромУ и готово.

П.П. Аз па преди малко се "засякох", изкъркал съм 2.5 л ракойка кат' стана белята и гледам нЕкви пласмаси от бира наоколо и гриза едни бисквити 5 ден вече и то не ми се яде и старецът-разбойник па взе да се шашка що не ям, щот' и не мога да заспя и търча да го само-мотивирам и да му търся задачи да се разсейва. Вчера изхвърлихме половин хладилник храна, щот' и той не яде, а е грехота да се изхвърля храна, щот' има 'орица дет' гладуват и го пратих да я носи на комшийското куче, то онова и картофите изяло, освен скарата ( кебапчета, кюфтета и т.н. )

И преди малко ходих да го нагледам и той миличкия попара тръгнал да ми прави да хапна нещо. И аз му благодарих и викам тате спокойно, ама потърси там дрелката къде е, че да перна някоя дупка, колкото да спре да се притеснява и довечера му обещах да гледаме волейбол - той е голям маниак на БГ-волейболния ни отбор и много ги обича.

Та, и аз съм голям "артист", кат' се наложи ....
                              Last edited by marandi; 09.05.2012, 13:41.

Коментар

• Забравих наздраве да кажа.. Още 4 интервюта ми остават днес ама май си харесх двете първите момченца.. Едното няма опит ама е на ти с компютрите.. Другото е бая моче на 50 години е но е смного опит като счетводител в големи компании. Взимал е луди пари ама са го подгонили с много дела и сега е осъждан и подсъдим за сумати измами и никой не го ще на рабоота.. Ама на мен ми е идеален щото има необходимите знания, а и си му казах прав текст че който мами в моята фирма, полсе съжалява...

Коментар

Working...
                                X