IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Отново опит за груба манипулация. Няма неадекватност. Последователен съм. Смисълът на поста ми е че има исторически примери. Не може без да се познава историята, както и съвременния опит на други държави.
    Има общо - джебчиите могат да се озаптят. И с тези джебчии нарочно издребняваш, за да можеш да кажеш после, "ама дай сега да не се караме за джебчиите". Както стана с циганите
    За втори път използваш думата "манипулация" по мой адрес и за втори път ще си затворя очите. Защото, пак ти казвам, не искам да се караме в тази тема.

Отговарям на всички, взели отношение по постовете ми:
    Аз желая Държавата да ми позволи сам да си защитавам имуществото, моя живот и този на моите близки, когато те се намират в моята частна собственост.
    Аз желая Държавата да не ми се пречка, за да издържам себе си и близките си.

Аз не харесвам хора, които очакват Държавата да ги защити дори и от ухапване на комар. А когато ги ухапе, те да търсят във всеки друг вина, но не и в самия себе си.

Аз не харесвам хора, които чакат на Държавата да им осигури такава заплата, с която да издържат себе си и семейството си.

Дано това също не го сметнеш за манипулация.

Поздрави! и приключвам темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Днес е День победьi.
      http://vbox7.com/play:35cb5165

(русофобка съм в политически контекст и русофилка в културен )

политически, културен... май си пропуснала да кажеш само как го даваш в сексуален контекст...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Хих, ама си и ти То мацките, могат да правят почти всичко без да им се помага, но защо трябва да се пречупва ентусиазма на господата!?
        ...мисля, че сме на едно мнение - дамите се раждатЕ знаещи и можещи, както и - наваксващи за отрицателно време, но не всички имат ентусиазЪма да експериментират..., както казват - назлъндисвате се, въртите, сучите, но все гледате да не останете на сухо, защото то и това не е работа...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Днес е День победьi.
          http://vbox7.com/play:35cb5165
          Last edited by val/she; 09.05.2012, 18:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Zarco, я кажи, има ли основание форумното братство да смята, че имаш някакви страхотни прилики с "Панамския шивач"?
            Мило мое дете, това ми прозвуча направо като присъда......, не като диагноза - а като присъда, произнесена над виден мафиот..., нещо като онзи, който тропосва наред......

Просто ми липсва информация за дискусия, която сте водили - предполагам някъде назад във времето...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
              ... ахаааа - сФанах..., ми те мацките – било то и мечки - ако не знаят да се "катерят", без да им се помага - по ледниците, или по които и да са от другите места - пиши ги загиналЕ...
              Хих, ама си и ти То мацките, могат да правят почти всичко без да им се помага, но защо трябва да се пречупва ентусиазма на господата!?
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Zarco, я кажи, има ли основание форумното братство да смята, че имаш някакви страхотни прилики с "Панамския шивач"?

Коментар

Разбирай го "мацки-мечки" /втора объркване за деня/.
                  Най-кратко казано, на острова ще има много мацки - мечки и Колето като истински джентълмен ще им помага да плуват, да се катерят по ледниците, ще им отстъпва част от улова ... Тези усилия неминуемо ще доведат до вталяване
                  ... ахаааа - сФанах..., ми те мацките – било то и мечки - ако не знаят да се "катерят", без да им се помага - по ледниците, или по които и да са от другите места - пиши ги загиналЕ...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                    Понеже никога не схващам от раз - така и сега: това "мацки-мечки" ли да го разбирам, или "мацки И мечки"..., но независимо от варианта - коя е "другата причина" за вталяването?...ако може с няколко думички обяснение, де...
                    Разбирай го "мацки-мечки" /второ объркване за деня/.
                    Най-кратко казано, на острова ще има много мацки - мечки и Колето като истински джентълмен ще им помага да плуват, да се катерят по ледниците, ще им отстъпва част от улова ... Тези усилия неминуемо ще доведат до вталяване
                    Last edited by tnm; 09.05.2012, 18:24.
                    Мечо

Коментар

На Корсика ще свалиш някое друго кило от високите температури, но ако отидеш на Врангел там ще има мацки мечки и ще се вталиш по друга причина
                      Понеже никога не схващам от раз - така и сега: това "мацки-мечки" ли да го разбирам, или "мацки И мечки"..., но независимо от варианта - коя е "другата причина" за вталяването?...ако може с няколко думички обяснение, де...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Вранглера бензин или дизел ...
                        важно е при тия цени ...
                        Обърках се, бе!
                        Важното е да е с висока проходимост!
                        Мечо

Коментар

На Корсика ще свалиш някое друго кило от високите температури, но ако отидеш на Вранглер там ще има мацки мечки и ще се вталиш по друга причина
                          Вранглера бензин или дизел ...
                          важно е при тия цени ...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Добър ден тнм,
                            На Корсика, съвсем ще отслабна ...
                            На Корсика ще свалиш някое друго кило от високите температури, но ако отидеш на Врангел там ще има мацки мечки и ще се вталиш по друга причина
                            Last edited by tnm; 09.05.2012, 17:42.
                            Мечо

Коментар

От сутринта се занимавам с хора, които не знаят какво точно искат. Изнервих се.

П.П. Като малка много обичах Приказка за цар Салтан. Знаех я наизуст
                              ...Вятър над море лудува, гони корабче да плува...
                              Ветер по морю гуляет и кораблик подгоняет ...
                              Леле ...
                              още ги помня ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Я, появи се. "Как мимолетное видение"
                                От сутринта се занимавам с хора, които не знаят какво точно искат. Изнервих се.

П.П. Като малка много обичах Приказка за цар Салтан. Знаех я наизуст
                                ...Вятър над море лудува, гони корабче да плува...
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X