IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    За мъжете не знам, но за много от жените е водещо И в случая е важно нашето усещане за нашето очарование
    ... някой го е казал толкова точно: всяка жена е очарователна, достатъчно е само да се огледа в нечии влюбени в нея очи...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Ъъъм, някои не обичаме да ни е спокойно. Падаме си по-високи нива на адреналина, щот иначе ставаме мудни и лениви. А станем ли лениви, губим част от очарованието си. А усетим ли че губим част от очарованието си, започваме да губим интерес към този, който е направил живота ни спокоен и лесен...

...а и това, с адреналина - не винаги е разбираемо...., видиш ли - защото светът свършвал......, дай сега да скочим с парашут от самолет, с бънджи от най-високият мост, както и да се пуснем с лодка по планинските бързеи...:и всякакъв друг вид екстремни спортове...)

... всеки има приоритети и разбирания за спокойствие, за очарование, за смисъл на живота си...На която й харесва да си бъде "адреналинка" - лошо няма..., но това е различно от спокойствието в другият смисъл..., т.е. - спокойствието не е синоним на мудност и ленивост, но не и на активност...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Ще ме извините, ама големи глупости сте написали. Обобщенията са си грешни по дефолт. Сексуалността няма кой знае каква връзка с физическата красота, а от своя страна точно тя- физическата красота също е доста субективна и както твърдят някои, е в очите на наблюдаващия.
        Ти, може за някого да си мухльо/мухла, а за друг/друга- манна небесна.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Яж сладко. Аз днес на обяд изядох едно пакетче шугети, а пък по икиндия си засладих с половин кутийка баклава с орехи и изпих половинка боза. И макар, че никой не ме е ядосвал, пак съм си спокоен.
          Мечо, няма друга такава държава у Европата.
          Днес ми връчиха една Заповед, с която ме приканват да организирам и участвам в почистването на природата на България на 12.05.2012 година!?
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение

...все пак трябва да отчитаме и фактът, че вашето усещане за очарованието ви не винаги съвпада с това на отсрещната страна, а и едва ли точно то е винаги водещо в мислите на мъжете..., но това е една толкова хлъзгава тема, че не зная точно какви асоциации пък навява самата тя...
            За мъжете не знам, но за много от жените е водещо И в случая е важно нашето усещане за нашето очарование
            Мечо

Коментар

Ъъъм, някои не обичаме да ни е спокойно. Падаме си по-високи нива на адреналина, щот иначе ставаме мудни и лениви. А станем ли лениви, губим част от очарованието си. А усетим ли че губим част от очарованието си, започваме да губим интерес към този, който е направил живота ни лесен...

...все пак трябва да отчитаме и фактът, че вашето усещане за очарованието ви не винаги съвпада с това на отсрещната страна, а и едва ли точно то е винаги водещо в мислите на мъжете..., но това е една толкова хлъзгава тема, че не зная точно какви асоциации пък навява самата тя...

Коментар

От сутринта се занимавам с хора, които не знаят какво точно искат. Изнервих се.

П.П. Като малка много обичах Приказка за цар Салтан. Знаех я наизуст
                ...Вятър над море лудува, гони корабче да плува...
                Яж сладко. Аз днес на обяд изядох едно пакетче шугети, а пък по икиндия си засладих с половин кутийка баклава с орехи и изпих половинка боза. И макар, че никой не ме е ядосвал, пак съм си спокоен.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                  ... мъдрост, почерпена от опит...

Не е ясно, колко сме пропуснали, когато залагаме на хитростите, които природата е заложила като препъни камъни пред нас - мъжете, когато се захласваме по "голямата" красота... Вероятно само в конкретният случай - на не чак толкова добре изразени физически данни - избиращи са мъжете, но пък така се гарантират емоционални преживявания в по-продължителен период от време за двойката... , така оставам с разбирането, че спокойствието във взаимоотношенията и разбирателството създават условията за много по-качествено отглеждане на поколението... и така нататък - да не се вихря в мисли...
                  Ъъъм, някои не обичаме да ни е спокойно. Падаме си по-високи нива на адреналина, щот иначе ставаме мудни и лениви. А станем ли лениви, губим част от очарованието си. А усетим ли че губим част от очарованието си, започваме да губим интерес към този, който е направил живота ни спокоен и лесен...
                  Last edited by tnm; 09.05.2012, 20:27.
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Космо то на хубаво всеки може.Истинските ебачи си личат на стрини грозни и дебели.Не ги отхвърляй щото губиш.Аз на младини още осъзнах че умението да се прави секс и красотата са две различни неща.Една с....а ми такова мамата.Направо ме праеше да умиргам.Хубавите мацки са за путкоразвеждачите да излязат другите да им завиждат но в кревата красотата не помага..

... мъдрост, почерпена от опит...

Не е ясно, колко сме пропуснали, когато залагаме на хитростите, които природата е заложила като препъни камъни пред нас - мъжете, когато се захласваме по "голямата" красота... Вероятно само в конкретният случай - на не чак толкова добре изразени физически данни - избиращи са мъжете, но пък така се гарантират емоционални преживявания в по-продължителен период от време за двойката... , така оставам с разбирането, че спокойствието във взаимоотношенията и разбирателството създават условията за много по-качествено отглеждане на поколението... и така нататък - да не се вихря в мисли...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      А бе де да знам, като взех да наближавам петдесетака, сякаш все повече и повече ми харесват.
                      Аз ставам цицоман... Все се заглеждам по разни яки дини..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Право думаш... И аз съм бил много доволен от някой грозни и много отдадени момиченца... Аз говорех по принцип за младото поколение жени..
                        А бе де да знам, като взех да наближавам петдесетака, сякаш все повече и повече ми харесват.
                        tnm

Коментар

• Поздрав и наздраве...

http://vbox7.com/play:b7288b08

Мале днес как ми върви глътка.. След малко ще скокна до Симеоново.. Там съм канен на една пиянска забава в една механа..

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Космо то на хубаво всеки може.Истинските ебачи си личат на стрини грозни и дебели.Не ги отхвърляй щото губиш.Аз на младини още осъзнах че умението да се прави секс и красотата са две различни неща.Една с....а ми такова мамата.Направо ме праеше да умиргам.Хубавите мацки са за путкоразвеждачите да излязат другите да им завиждат но в кревата красотата не помага..
                            Право думаш... И аз съм бил много доволен от някой грозни и много отдадени момиченца... Аз говорех по принцип за младото поколение жени..

Коментар

• Вал, предполагам, че след като сме им подарили писменост и език имаме право да им харесваме изкуството и без да сме русофили
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Изчезнаха бат маранди добрите сливета... Само харпии идват.. И едни дебали. С едни гъзове отпуснати и късиокраки... Обречени сме сексуално, да давим вълци.. Качествения материал има още 10 дгодини доде одъртее и после ще стане парад на карантията и месата.. Не го бива новото поколение - мъжете педераси, жените грозни...

Коментар

Working...
                                X