IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Аз от себе си знам:
    Колкото пъти обсипя с грижи някой от персонала – обърква се,разглезва се,блокира и накрая вместо качество, получаваме брак.
    Това съм го преживяла и все още няма обяснение за този феномен. Все си мисля, че не съм попаднала на правилните хора, защото аз самата като подчинен не съм постъпвала по този начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Аз ставам цицоман... Все се заглеждам по разни яки дини..
      ..., които аха-аха и всеки момент да се откъснат Вече ме е страх да не загубя и моите на път за работа..
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Anon, май за първи път чета твой толкова радикален пост, който и да звучи и искрено- общо взето ми се струва, че си бил по-умерен (може и да греша).

"Общественият договор" не е това, което сме очаквали и категорично- не това, за което искаме да отиват данъците ни. Не искаме да отглеждаме такива змии (като тези в Македония- дето искат да се топлят със славяни), но "Общественият договор" ни го налага. Разумът/възпитанието/промиването на мозъци не са заличили естествените инстинкти за самосъхранение, но тук идват на помощ "философи"/"анализатори"/"социални антрополози", които ни вменяват, че това не е самосъхранение, а нездрава игра на ума ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          ... хмммм, по-обичат да чуят, че са харесвани, отколкото да се напънат и да го видят в очите на влюбения
          ...тук съм донякъде съгласен: очите им играят на четири в 16 различни посоки , за да фиксират онзи, който ще им каже, че ги харесва..., а да не видят някоя посестрима, облечена в нещо екстравагантно - умират от любопитство, за да се обърнат, за да видят как ли, аджеба - това изглежда отзад...

....т.е. - харесвам ли ти?
          Да...
          с кое най-много те привличам?
          С всичко!
          Например?
          ... "виновникът" се чеше зад врата, защото не усеща как след първият отговор сам се е нанизал на капана...
          Мииии, как да кажа - с абсолютно всичко...
          Очите ми - харесват ли ти?
          Много!
          А защо не ми го казваш?
          ...той иска да й каже, че не й го казва, защото са ВЕЧЕ женени..., но усеща, че това ще е бурята, след което тя ще го накаже по подходящ начин - дъъъълго... Мълчи...
          Защо мълчиш?
          Защото си съвършена!
          Все пак не ми каза поне едно нещо, което харесваш у мен...
          .... в тоя момент отсреща се задава стройна конкурентка...
          Защо я погледна?
          Не съм!
          Погледна я!
          Ама как ще съм я погледнал - нали внимавах какво ме питаш...
          Добре - и какво измисли, кое ОЩЕ харесваш в мен?...

...мотае ми се такъв диалог...

"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Марсел ПросТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ ТТТТТТТТТ

И да не е гей пак е педераст
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              За втори път използваш думата "манипулация" по мой адрес и за втори път ще си затворя очите. Защото, пак ти казвам, не искам да се караме в тази тема.

Отговарям на всички, взели отношение по постовете ми:
              Аз желая Държавата да ми позволи сам да си защитавам имуществото, моя живот и този на моите близки, когато те се намират в моята частна собственост.
              Аз желая Държавата да не ми се пречка, за да издържам себе си и близките си.

Аз не харесвам хора, които очакват Държавата да ги защити дори и от ухапване на комар. А когато ги ухапе, те да търсят във всеки друг вина, но не и в самия себе си.

Аз не харесвам хора, които чакат на Държавата да им осигури такава заплата, с която да издържат себе си и семейството си.

Дано това също не го сметнеш за манипулация.

Поздрави! и приключвам темата.
              Това е и моята позиция.
              Това е позицията и на други хора.
              Според мен – това е желанието на болшинството.
              Революции стават не заради липса на грижа от страна на държавата.
              А поради прекалената такава.
              /Да чопне данъците, пък нас вълци ни яли./

Аз от себе си знам:
              Колкото пъти обсипя с грижи някой от персонала – обърква се,разглезва се,блокира и накрая вместо качество, получаваме брак.
              И поне две нещастни душици.
              С обратния вариант обаче се постига същия ефект.
              Ако не съм формулирал правилно задачата, или другата страна не си е дала зор поне да я осмисли ....
              После, седим и мислим, па седим ,па мислим....

Та, как да се спасим от грижите на държавата?
              Как да кажа на същата тази, че получавам грижи които никога не са ми били потребни.
              А това, от което категорично имам потребност да получа/срещу данък/ – липсва.
              Как да кажа на държавата, че отдавна не желая да участвам в Измамата наречена Обществен договор.
              Ми, не съм измислил аз тази измама!
              Значи к`во?
              Ние ще ти пробутваме фалшиви грижи и услуги – а ти ще ни робуваш!
              Изкушавам се да дам пример:
              Не само полицаите са ни много.
              А охранителите?
              Дори статистиките се замитат.
              Ако едните не си вършат работата, защо да им плащам, че и да им сътруднича?
              Или охраната на обект или имот не е дублираща?
              Веднъж камери на улицата, други в дома,утре в г..а.
              Къде е клаузата за отказ от услугите, които не са ми потребни?Или не са били изпълнени.
              Значи е робство.

П.С.Така и не разбрах как назря конфликта.Но ще изчакам ден-два и тогаз отново ще изчета постовете по нея тема.
              И пак питам: Защо бързаш да приключиш темата?
              Толкова ли е болезнена?
              Last edited by sergo; 09.05.2012, 21:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                ... ади сЯ, де - ще ти повярвам, че жените никак, ама никак - не обичали да се оглеждат......, някои от жените само дават вид, че не се оглеждат, но - ако имаха очи и на тила си - това щеше да бъде върховно щастие за тях...
                ... хмммм, по-обичат да чуят, че са харесвани, отколкото да се напънат и да го видят в очите на влюбения
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Най-вероятно е казано от мъж. Жените обичат да чуват и усещат, а не да се оглеждат.

... ади сЯ, де - ще ти повярвам, че жените никак, ама никак - не обичали да се оглеждат......, някои от жените само дават вид, че не се оглеждат, но - ако имаха очи и на тила си - това щеше да бъде върховно щастие за тях...
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Споко бре, той е педераст
                    Трай бре!

П.П. По-скоро бисексуален
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Споко бре, той е педераст

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                          ... някой го е казал толкова точно: всяка жена е очарователна, достатъчно е само да се огледа в нечии влюбени в нея очи...
                          Най-вероятно е казано от мъж. Жените обичат да чуват и усещат, а не да се оглеждат.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Ще ме извините, ама големи глупости сте написали. Обобщенията са си грешни по дефолт. Сексуалността няма кой знае каква връзка с физическата красота, а от своя страна точно тя- физическата красота също е доста субективна и както твърдят някои, е в очите на наблюдаващия.
                            Ти, може за някого да си мухльо/мухла, а за друг/друга- манна небесна.

Извинена си, защото точно в тоя смисъл, всеки от нас пише по нещо тук, което смята за върхът на най-точното доказване на дадена теза..., а други са на мнението, че казаното е пълна глупост...

...т.е. - еднакво мислещи - оценяващи и разсъждаващи хора - няма...

Коментар

Ахъъ И както е казал един писател - "Нека оставим красивите жени на мъжете без въображение"
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Ще ме извините, ама големи глупости сте написали. Обобщенията са си грешни по дефолт. Сексуалността няма кой знае каква връзка с физическата красота, а от своя страна точно тя- физическата красота също е доста субективна и както твърдят някои, е в очите на наблюдаващия.
                                Ти, може за някой да си мухльо/мухла, а за друг/друга- манна небесна.
                                Ахъъ И както е казал един писател - "Нека оставим красивите жени на мъжете без въображение"
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X