IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    С удоволствие но аз съм вече над бутилка водка и нямам много мегдан да пия... Мога още една две водки и две три бири...
    Щом не можеш обади се на приятел и глутница и ще ти бъде оказано съдействие

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Ти сега остава и адреза да кажеш и ше видиш кво става ...
      С удоволствие но аз съм вече над бутилка водка и нямам много мегдан да пия... Мога още една две водки и две три бири...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Здравей tnm, радвам се, като видя, как блясва мълнията, след която вместо грозен гръм следват красиви слова и изящен стил
        ...Щом мълния блесне, о, каква възхита!
        Не се и сещаш, че животът отлита...

И аз като теб съм любител на бурите, само че планинските Затова съм си избрала този аватар.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Наздраве Кире.. Имам мезета.. Надолу ги описах (купон мога да направя) и сега поркам с пълна сила, ам взе да ме хваща и мисля да си тръгвам да ида до нас да поспя... Днес и без това няма работа никаква.
          Ти сега остава и адреза да кажеш и ше видиш кво става ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
            Аз пък си намерих едно съкровище,и само като кажа "Скучно ми е , ходи ми се някъде" и ме пита " Къде искаш да те заведа"
            Ми... мъже мъже, ама някои със свещ да ги търсиш
            Щастливка... Дръж го здраво че златотърсачките не спят...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Космо имаш ли вече хубави мезета- ха наздраве Лъвове и аз си сивнах Сталичная с кола и мезе
              Наздраве Кире.. Имам мезета.. Надолу ги описах (купон мога да направя) и сега поркам с пълна сила, ам взе да ме хваща и мисля да си тръгвам да ида до нас да поспя... Днес и без това няма работа никаква.

Коментар

Така е Космо- това да си свестен и отговорен често много пречи в отношенията с меркантилните жени, а те взеха превес през последните години. Затова и мъжете интуитивно стават безотговорни и непредвидими- я малките не искат и да се женят, а по сериозните се и комлексират. Казвали са ми много млади пичове- ами те всички са к...и и само за пари мислят- но със страх го казват. И казармата я няма като школа за характера- меки пичове и тва е
                Моите наблюдение изцяло съвпадат с твоите и на Колчо.... По някога си мисля че съм прекалено черноглед но очевидно и Вие виждате живота като мен...

Коментар

• Аз пък си намерих едно съкровище,и само като кажа "Скучно ми е , ходи ми се някъде" и ме пита " Къде искаш да те заведа"
                  Ми... мъже мъже, ама някои със свещ да ги търсиш

Коментар

• Обичам водката чисто питие и върви със всякакво мезе

Коментар

• Космо имаш ли вече хубави мезета- ха наздраве Лъвове и аз си сивнах Сталичная с кола и мезе

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Здравей tnm, радвам се, като видя, как блясва мълнията, след която вместо грозен гръм следват красиви слова и изящен стил
                        Ъм, ний - поетите - сме все неразбрани..., Що все така - Музите не ни отговарят и ни карат сами да дърпаме ония струни на арфата (си)... (историята мълчи - думичка не отваря)...

Братя сме - отвсякъде.... , "по оръжие"... , и кВот там дал Господ... ..., ей тоя "поет" признавам аз..., може да те омае отвсякъде...

http://www.youtube.com/watch?v=9XVVZPefbR4
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Добре дошъл.. Слагам и трета чаша..

ПС. Ама аз вярно сложих още една чаша и преди да пийна лекичко я чуквам с моята и викам Наздраве...
                          Дай, се присламча и аз за една-две водченки ...
                          напаследак се завърнах именно към таз прекрасна напитка ..
                          Чеерс !!!
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

КОЛКО ДЕНА НЯМАШЕ ТОК
                            От понеделник до днес - ту има, ту няма ... Като дискотека - светва и угасва.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Добре дошъл.. Слагам и трета чаша..

ПС. Ама аз вярно сложих още една чаша и преди да пийна лекичко я чуквам с моята и викам Наздраве...
                              Наздраве Космо
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Здрасти, Мечо!
                                Здрасти, тайфата!
                                От няколко дни бедствам, а във форума купона си тече в пълна сила. Доста се е натрупало за четене .
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X