Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеНаистина ли го мислиш, или това е поредна "провокациЙКА"?
... айде дай го малко по-сериозно, все пак тук не сме деца в пети клас, нали?
А то не е достатъчно.
Бях започнал друг отговор/към Маранди/, но по средата се поставих на неговото място.
Беше едно към едно с твоя.
Прекъснах го.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеНаистина ли го мислиш, или това е поредна "провокациЙКА"?
... айде дай го малко по-сериозно, все пак тук не сме деца в пети клас, нали?
Напълно сериозно.
Опитваш се да го разсееш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеМаранди,
.....
Може пък Зарко нарочно да се дрънка с теб?
... айде дай го малко по-сериозно, все пак тук не сме деца в пети клас, нали?"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВизирах случката със Зарко вчера, когато ние чиляшки си шпрехаме с бат' Пешо, а той "влетя" кат' "ураган в чужд разговор да показва, колко много в сръчен.
............
Чиърс!
Маранди, аз разсъждавам така: когато човек говори във форумите, той желае да получи мнението на повече хора.
Ако това не беше вярно, а искаше да си говори с някого на 4 очи, той би използвал лични съобщения.
Нали разсъждавам правилно.
НИЕ /всички тук/, като хора от "старата гвардия" - сме свикнали да сме коректни към хората наоколо. Това именно е причината да "влетя" в подтемата, защото аз имам свое мнение, което е различно.
Другото, което казВах е, че никому тук не доказвам колко съм сръчен и колко зная. Сръчен съм, колкото трябва и зная - също толкова. Никога не пропускам да повиша знанията си, но това няма връзка със същността на въпроса.
Работил съм като теб на хонорар - годииииииини, през което време съм придобивал разни умения, като съм тълкувал стотици казуси...
После ми се наложи да кандидатствам на много места - и не ме приеха...
Сега не работя в тая област, но познанията си ги имам. И защо да не ги споделя? Мисля, че бях доста полезен с влизането си в дискусията.
Аз лично бих се радвал, ако можех да прочета толкова синтезирани и конкретни данни за една област, която е от интересните за всички днес...
Поздрави!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеРинче,
Дано и ти ме разбереш правилно! ( че нещо май аз съм изтрещял вече )
Маранди,
Че си изтрещял, изтрещял си.
Но кой ли на твоето място би бил по-различен?
Ти поне даде инфо, така че повечето ти влизаме в положението.
Други като имат, нека го наречем "преломен момент", не ни открехват предварително и се получават конфликти.
Не, че има нещо лошо, де.
Аз, като съм в твоята ситуация винаги търся някой с който да се заям.
Ама такъв, който да ме изтърпи - така самотата ми намалява.
Лошото е, че не винаги се намира.
Може пък Зарко нарочно да се "дрънка" с теб?Last edited by sergo; 14.05.2012, 19:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНе. Като ги мразрежеш миришат. Едни такива малко по дребни са като гроздче седят... Ще ги пробваме. Ама това гадно врем си е само за къркане. Ха наздраве...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЛека работа, Мечо!
http://youtu.be/l5yHp2B83tAБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнениеКосмо , аз понеже сравнително скоро имах отношения с гастроентеролог по повод киселини , та жената направи сонда на субекта , който ги получаваше също като теб при пиене , както и май при сладко , май и при всичко в крайна сметка . И така 20 години . Та киселините са опасни защото разраняват хранопровода / Маранди пак ще каже , че те плаша/ . Даже в нашия случай имахме лезии 1 - ва степен т . е рани - по хранопровода . А тези рани , в процент от случаите предизвикват рак . Моят свекър след почти 35 години с киселини след употребата на алкохол и съответната сода бикарбонат за неутрализация , си отиде от този рак на 59 години , та затова сме внимателни у дома с киселините . Иначе Нексиум - а много помага .
понеже си Дама и ще ти отговоря светски. Чували сме за т.нар. рак на "дебелото" черво. Бях споделил един път статистика, че 70% от т.нар. фатален край са от неправилна употреба на храна и течности. Особено при съмнително качество.
Демек думите могат и да "убиват", но думите могат и да лекуват? Ти от кой отбор си? ( смигам )
Правя едни бесни анализи сега, че то няма за кога и ще ги прочетете някой ден, демек скоро. Знаем, че страха продава най-лесно - ама т'ва не е "силен" продавач, дет' ляга на страха ( че са и много еидове ), ама пак ще кажеш, че Маранди щял да каже нещо.Седи мирна малко и съжалявам за твоят близък.
Много боли, ако е бил Мама/Тати - другите са "по-лесни" сякаш.
Дано и ти ме разбереш правилно! ( че нещо май аз съм изтрещял вече )
-----------------------------------------
П.П. Демек слушам ти стила и ти задавам въпрос: "Знаеш ли, че до преди 150 години я е нямало т.нар. "традиционна" медицина, която леко побутваш. И втори въпрос - На колко годинки е чилячеството и как па така се е справяло и без днешните "гурута" по медицина.
Къркай нещо и карай Ферари-то бавно - ние с бат' Космо кат' решим ще си идем - даже няма и да парадираме, че ни няма. И дълг няма да оставим и така ...- демек нЕма се разбере, ама не ни юркай, че има още малко бачкане.Last edited by marandi; 14.05.2012, 18:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТова пък чак сега го вдянах.
Тук някакво съревнование ли сте си си определили?
П.П, Добре, че вече не се занимавам с комп. и не съм СисАдмин, както бях 10 години, че се отнасят временни бано-ве с поглед.
Темата е хубава и я пазете. Мен утре ще ме няма - спокич и нищо пред никого не "меря".Но пазете тази свястна и истинска тема, а другите чалъми, който реши да ги прави да ходи в тема "Политика" ли беше, че не съм влизал там от 2 години
Чиърс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМирише ти клончето. Имат гаден вкус и дебела люспа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеРинче при ммен проблема си е от къркането.. Е днес още не е почнало голямото пиене, а аз съм изпил поне 7 бири и едно голямо уиски...Съжалявам за свекър ти.. Остави тежките теми.. Купих едни домати на стръкче такива (няколко домата заедно със стъблото) - някакви иъалиански. Уникални са - миришат на селски градински домат..
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнениеКосмо , аз понеже сравнително скоро имах отношения с гастроентеролог по повод киселини , та жената направи сонда на субекта , който ги получаваше също като теб при пиене , както и май при сладко , май и при всичко в крайна сметка . И така 20 години . Та киселините са опасни защото разраняват хранопровода / Маранди пак ще каже , че те плаша/ . Даже в нашия случай имахме лезии 1 - ва степен т . е рани - по хранопровода . А тези рани , в процент от случаите предизвикват рак . Моят свекър след почти 35 години с киселини след употребата на алкохол и съответната сода бикарбонат за неутрализация , си отиде от този рак на 59 години , та затова сме внимателни у дома с киселините . Иначе Нексиум - а много помага .
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТака по-ми става ясно.
Аз по принцип нямам киселини, но ги получавам при определено съчетание на алкохол с храни или разредител.
Обърни внимание кога ги получаваш.
Ако пиеш само чист алкохол (без мезета или разредител) и ги имаш - чак тогава можеш да започваш някакво лечение или хапчета.
Коментар
-
Хайде да поотпуснем напрежението с една песничка.
Националността е подбрана във връзка с вчерашната волейболна победа на Италия, а пък има и български мотиви..
Картинката и заглавието са тематично подбрани за Съниното краченце....
http://www.youtube.com/watch?v=-tofRp0flv4Last edited by anon6706; 14.05.2012, 17:08.
Коментар
Коментар