IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    КОле брат когато ти е тежък ден в работата единственото решеноие е д се покриеш и да оставиш днешната работа за утре... Нема друг изход..
    Много хитър ход. Работата е такава величина, че като я оставиш за утре, може да се окаже, че някои работи от днешната работа е нямало нужда да ги вършиш, и не се минаваш.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      Наистина ли го мислиш, или това е поредна "провокациЙКА"?

... айде дай го малко по-сериозно, все пак тук не сме деца в пети клас, нали?
      Но от последната ти реплика, разбирам че го правиш само подсъзнателно.
      А то не е достатъчно.

Бях започнал друг отговор/към Маранди/, но по средата се поставих на неговото място.
      Беше едно към едно с твоя.
      Прекъснах го.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение

Напълно сериозно.

Опитваш се да го разсееш.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
          Маранди,

.....
          Може пък Зарко нарочно да се дрънка с теб?

"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Визирах случката със Зарко вчера, когато ние чиляшки си шпрехаме с бат' Пешо, а той "влетя" кат' "ураган в чужд разговор да показва, колко много в сръчен.

............
            Чиърс!

Маранди, аз разсъждавам така: когато човек говори във форумите, той желае да получи мнението на повече хора.

Ако това не беше вярно, а искаше да си говори с някого на 4 очи, той би използвал лични съобщения.

Нали разсъждавам правилно.

НИЕ /всички тук/, като хора от "старата гвардия" - сме свикнали да сме коректни към хората наоколо. Това именно е причината да "влетя" в подтемата, защото аз имам свое мнение, което е различно.

Другото, което казВах е, че никому тук не доказвам колко съм сръчен и колко зная. Сръчен съм, колкото трябва и зная - също толкова. Никога не пропускам да повиша знанията си, но това няма връзка със същността на въпроса.

Работил съм като теб на хонорар - годииииииини, през което време съм придобивал разни умения, като съм тълкувал стотици казуси...

После ми се наложи да кандидатствам на много места - и не ме приеха...

Сега не работя в тая област, но познанията си ги имам. И защо да не ги споделя? Мисля, че бях доста полезен с влизането си в дискусията.

Аз лично бих се радвал, ако можех да прочета толкова синтезирани и конкретни данни за една област, която е от интересните за всички днес...

Поздрави!
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Ринче,

Дано и ти ме разбереш правилно! ( че нещо май аз съм изтрещял вече )

Маранди,

Че си изтрещял, изтрещял си.
              Но кой ли на твоето място би бил по-различен?
              Ти поне даде инфо, така че повечето ти влизаме в положението.
              Други като имат, нека го наречем "преломен момент", не ни открехват предварително и се получават конфликти.
              Не, че има нещо лошо, де.

Аз, като съм в твоята ситуация винаги търся някой с който да се заям.
              Ама такъв, който да ме изтърпи - така самотата ми намалява.
              Лошото е, че не винаги се намира.

Може пък Зарко нарочно да се "дрънка" с теб?
              Last edited by sergo; 14.05.2012, 19:36.

Коментар

Не. Като ги мразрежеш миришат. Едни такива малко по дребни са като гроздче седят... Ще ги пробваме. Ама това гадно врем си е само за къркане. Ха наздраве...
                Пробвай розови домати. Вкусни са.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Лека работа, Мечо!
                  Благодаря

http://youtu.be/l5yHp2B83tA
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнение
                    Космо , аз понеже сравнително скоро имах отношения с гастроентеролог по повод киселини , та жената направи сонда на субекта , който ги получаваше също като теб при пиене , както и май при сладко , май и при всичко в крайна сметка . И така 20 години . Та киселините са опасни защото разраняват хранопровода / Маранди пак ще каже , че те плаша / . Даже в нашия случай имахме лезии 1 - ва степен т . е рани - по хранопровода . А тези рани , в процент от случаите предизвикват рак . Моят свекър след почти 35 години с киселини след употребата на алкохол и съответната сода бикарбонат за неутрализация , си отиде от този рак на 59 години , та затова сме внимателни у дома с киселините . Иначе Нексиум - а много помага .
                    Ринче,

понеже си Дама и ще ти отговоря светски. Чували сме за т.нар. рак на "дебелото" черво. Бях споделил един път статистика, че 70% от т.нар. фатален край са от неправилна употреба на храна и течности. Особено при съмнително качество.

Демек думите могат и да "убиват", но думите могат и да лекуват? Ти от кой отбор си? ( смигам )

Правя едни бесни анализи сега, че то няма за кога и ще ги прочетете някой ден, демек скоро. Знаем, че страха продава най-лесно - ама т'ва не е "силен" продавач, дет' ляга на страха ( че са и много еидове ), ама пак ще кажеш, че Маранди щял да каже нещо.Седи мирна малко и съжалявам за твоят близък.

Много боли, ако е бил Мама/Тати - другите са "по-лесни" сякаш.

Дано и ти ме разбереш правилно! ( че нещо май аз съм изтрещял вече )
                    -----------------------------------------
                    П.П. Демек слушам ти стила и ти задавам въпрос: "Знаеш ли, че до преди 150 години я е нямало т.нар. "традиционна" медицина, която леко побутваш. И втори въпрос - На колко годинки е чилячеството и как па така се е справяло и без днешните "гурута" по медицина.

Къркай нещо и карай Ферари-то бавно - ние с бат' Космо кат' решим ще си идем - даже няма и да парадираме, че ни няма. И дълг няма да оставим и така ...- демек нЕма се разбере, ама не ни юркай, че има още малко бачкане.
                    Last edited by marandi; 14.05.2012, 18:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Това пък чак сега го вдянах.
                      Тук някакво съревнование ли сте си си определили?
                      Визирах случката със Зарко вчера, когато ние чиляшки си шпрехаме с бат' Пешо, а той "влетя" кат' "ураган в чужд разговор да показва, колко много в сръчен.

П.П, Добре, че вече не се занимавам с комп. и не съм СисАдмин, както бях 10 години, че се отнасят временни бано-ве с поглед.

Темата е хубава и я пазете. Мен утре ще ме няма - спокич и нищо пред никого не "меря".Но пазете тази свястна и истинска тема, а другите чалъми, който реши да ги прави да ходи в тема "Политика" ли беше, че не съм влизал там от 2 години

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Мирише ти клончето. Имат гаден вкус и дебела люспа
                        Не. Като ги мразрежеш миришат. Едни такива малко по дребни са като гроздче седят... Ще ги пробваме. Ама това гадно врем си е само за къркане. Ха наздраве...

Коментар

Ринче при ммен проблема си е от къркането.. Е днес още не е почнало голямото пиене, а аз съм изпил поне 7 бири и едно голямо уиски...Съжалявам за свекър ти.. Остави тежките теми.. Купих едни домати на стръкче такива (няколко домата заедно със стъблото) - някакви иъалиански. Уникални са - миришат на селски градински домат..
                          Мирише ти клончето. Имат гаден вкус и дебела люспа

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнение
                            Космо , аз понеже сравнително скоро имах отношения с гастроентеролог по повод киселини , та жената направи сонда на субекта , който ги получаваше също като теб при пиене , както и май при сладко , май и при всичко в крайна сметка . И така 20 години . Та киселините са опасни защото разраняват хранопровода / Маранди пак ще каже , че те плаша / . Даже в нашия случай имахме лезии 1 - ва степен т . е рани - по хранопровода . А тези рани , в процент от случаите предизвикват рак . Моят свекър след почти 35 години с киселини след употребата на алкохол и съответната сода бикарбонат за неутрализация , си отиде от този рак на 59 години , та затова сме внимателни у дома с киселините . Иначе Нексиум - а много помага .
                            Ринче при ммен проблема си е от къркането.. Е днес още не е почнало голямото пиене, а аз съм изпил поне 7 бири и едно голямо уиски...Съжалявам за свекър ти.. Остави тежките теми.. Купих едни домати на стръкче такива (няколко домата заедно със стъблото) - някакви иъалиански. Уникални са - миришат на селски градински домат..

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Така по-ми става ясно.
                              Аз по принцип нямам киселини, но ги получавам при определено съчетание на алкохол с храни или разредител.
                              Обърни внимание кога ги получаваш.
                              Ако пиеш само чист алкохол (без мезета или разредител) и ги имаш - чак тогава можеш да започваш някакво лечение или хапчета.
                              А чак лечение... Запалихме скарата.. Голем дим стана, а тоя е с един балкон произведение на изкуството и се отказа да печем скара... Ще наслагаме всичко във върнта с една марината на Маги (малки тайни).... Ще направя и една много яка салата (овчарска мисля да е)... В 8 вечерта ни е срещата. То много тъпо да имаш среща със съседа на етажа до Вас... Реших и утре да не ходя на работа.. Ебал съм му ма....

Коментар

• Хайде да поотпуснем напрежението с една песничка.
                                Националността е подбрана във връзка с вчерашната волейболна победа на Италия, а пък има и български мотиви..

Картинката и заглавието са тематично подбрани за Съниното краченце....

http://www.youtube.com/watch?v=-tofRp0flv4
                                Last edited by anon6706; 14.05.2012, 17:08.

Коментар

Working...
                                X