IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добрий ден възрастни хора...
    Кво станА вънка бре
    Иде третото пришествие... (зел съм си надуваема лодка в багажника..)
    Хубав ден и твърде много трудови постижения ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!

Днес май на никой не му е работно!?
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Космо, аз малко неправомерно се възползвах от съвета ти към Колчо. Вчера майсторите ми се обадиха и казаха, че ще дойдат днес (вторник). Обаче аз ги помолих да дойдат утре (сряда). И си много прав, днес цял ден ще ми е леко на душата.
        Много съм добър да давам съвети на другите хора... Особенно за неща дето съм ги пробвал в живота... Постоянно ми звънят разни хора и ме питат разни неща - Кажи добра кръчма в Студентски град с външна градина? Да си купя ли форд Фокус? Кое е по добре дизел или бензин? Дай ми телефон на някоя евтинка но качествена курва? Какво да правя с изгоряла дюза за двигател комън рейл второ поколение, дето струва 600 лева? В кой университет да запиша дъщерята в Германия? Дай добър адвокат по трудови дела? Какво да пия за главоболие? итн...
        Па да не говорим що техника и машинки съм раздал на приятели - два малки автосервиза може да оборудваме.. Чак един още не ми е платил два подемника (15 бона ми дължи), коеот ме навежда на мисълта че тия дни трябва да го посетя...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Ринче,

понеже си Дама и ще ти отговоря светски. Чували сме за т.нар. рак на "дебелото" черво. Бях споделил един път статистика, че 70% от т.нар. фатален край са от неправилна употреба на храна и течности. Особено при съмнително качество.

Демек думите могат и да "убиват", но думите могат и да лекуват? Ти от кой отбор си? ( смигам )

Правя едни бесни анализи сега, че то няма за кога и ще ги прочетете някой ден, демек скоро. Знаем, че страха продава най-лесно - ама т'ва не е "силен" продавач, дет' ляга на страха ( че са и много еидове ), ама пак ще кажеш, че Маранди щял да каже нещо.Седи мирна малко и съжалявам за твоят близък.

Много боли, ако е бил Мама/Тати - другите са "по-лесни" сякаш.

Дано и ти ме разбереш правилно! ( че нещо май аз съм изтрещял вече )
          -----------------------------------------
          П.П. Демек слушам ти стила и ти задавам въпрос: "Знаеш ли, че до преди 150 години я е нямало т.нар. "традиционна" медицина, която леко побутваш. И втори въпрос - На колко годинки е чилячеството и как па така се е справяло и без днешните "гурута" по медицина.

Къркай нещо и карай Ферари-то бавно - ние с бат' Космо кат' решим ще си идем - даже няма и да парадираме, че ни няма. И дълг няма да оставим и така ...- демек нЕма се разбере, ама не ни юркай, че има още малко бачкане.

Много ме е яд дори че няма да мога да се накъркам на собственото си погребение.... Ние с теб бат Маранди сме железни и за това те уважавам.... Уважавам и себе си... Щото може да съм тежък характер, ама поне правя за света и хората, толкова колкото малко други хора правят... Ха наздраве... Мале колко изпихме снощи.. Станах щото ми се дефекираше, ама май пак ще лягам щото ми се и повръща... Ама пийнах малко остана;ло от чашите снощи.. Голяма е свинщина из нас.. Щак бельо и ползвани презервативи има по пода (вчера пак викахме някакви грозни каки).. А жената дето чисти идва чак в петък.. А ми напусна и счетоводителката дето и имаше телефона и я викаше... Абе в много патова ситуация се намирам...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Маранди, не си прав, аз съм незаменим, от моя гледна точка

Серго, не мой да се пуашиш, не се гаси туй що не гасне !!!
            Рече и от отсече кат' "Господя", а? ( без аргумент, без в какво не "прав" и без аргумент за какво съм станал крив )

Кефите ме и шъ ви "звънна".

П.П. Има цяла теория с литература даже как се поднася 1 комплимент. Сричайте грамотни сте.

Последна грижа ми е дали съм прав/крив или там обществото, както го наричате, а не ми и пука.

Всяка камбанария била различна и аз се не си позволявам да се изтъпаня на чуждата и да ръся "стрелички" отдалеч, щот' не съм на нея.

Поздрави!

Коментар

• Космо, аз малко неправомерно се възползвах от съвета ти към Колчо. Вчера майсторите ми се обадиха и казаха, че ще дойдат днес (вторник). Обаче аз ги помолих да дойдат утре (сряда). И си много прав, днес цял ден ще ми е леко на душата.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Маранди, не си прав, аз съм незаменим, от моя гледна точка

Серго, не мой да се пуашиш, не се гаси туй що не гасне !!!
                tnm

Коментар

• Добро утро tnm

"You are the reason I feel so alive
                  With you 24 hours on my mind"
                  Loona
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                    .........

Ко праим с огънчето?
                    Бря,

огънчето ще се пази дори и когато ни "няма" - незаменими нЕма, ама 'ноу скадко пишеш.

П.П. Аз в момента се изкъртвам от статистики и холограми и все се псувам, що не си купувам диктофон ( примерно ) и да наема 1-2 момчета кат' Космо и те дет' се вика и картинка да има и цър-пър, че ще е по-разбираемо.

Ама то тайминг ли да гониш с хора ли да се разправяш, кат' накрая всичко ще те "осере". Демек оня филмец "Сътворението на Света и дет' обаждат кога се е зародила "критиката" - и там 'ноу сладко са го направили, та ми е ясно.

И ся бушувам тукинка - даже нямам време да си крадна 1 ключ ( сериал кийс ) за антивирусната с дефиниции от офи-сайта ми им и без препрадки и къпя без нея, щот' то няма от к'во да се пазя.
                    ----------------------------------------------
                    Раздуй нещо за шивачките - там сте голем "бардак" ( да не ми се обидиш ), ама женски колектив и е забавно - хихи

Как се справяш - не мо'а те разбера? Мен ме кльопат мацките, ама за работа си е предизвикателство. Та, обаждай
                    Last edited by marandi; 15.05.2012, 00:34.

Коментар

• Аз като приходящ разбирам така нещата:

Праотците/на темата/ са запалили огънчето.То като си тлеело, го назландисали измръзнали хора.И докато протягали ръце да се стоплат в тая пустош, некои се сетили и донесли съчки.
                      И пламъчето, вместо да пририта – живнало.
                      После други донесли съчки, сетне дърва и накрая цепеници.
                      Някои идвали, сгрявали се и отминавали.
                      Други, сложили част от сърцето си.
                      Трети – цялото.
                      Имало единици, дето били о-о-ще по-силни – разголили и душата си.Напълно наясно,че ако огънчето примре – ще бъдат безащитни.
                      Или най-малкото смешни.

Така е в природата.
                      Така ще бъде и тук.

Та пак питам:

Ко праим с огънчето?
                      Last edited by sergo; 15.05.2012, 00:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Демек балканджиите сме гостоприемни хора и топли.
                        Много хубаво място и хора и според мен. До скоро даже кътахме родната къщура на майка ми в едно селце. Обаче те във Варна, аз у Софето - наложи се да я продадат. Спомням си навремето прекарвах ваканциите там.

Коментар

• Бах ма-а-му!
                          Ква тишина!

Като пред избори!
                          Всичкото народ отишло за гъби!

Е те сега, ако имаше Жени по тиа гиографски ширини - щеаа да опраат нещата!
                          Ама не би!
                          Last edited by sergo; 14.05.2012, 22:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                            Маранди, аз разсъждавам така: ....
                            Поздрави!
                            Благодаря!

А, аз как да ти "обясня", че съм се пенсионирал на 35 години ( не по официалните статистика, демек не цоцам Държавата ) и изобщо не ми идва наум думичката да ходя на "работа"?

Нещата са профи направени, през юридическо лице, но както в строителството ( имотките ) стана трудно, същото и във финансовата сфера.

Някога ще ми прочетеш ли постовете, че просто казах на Бати Пешо като идва насам да се обажда, защото го харесвам? Но той да си прецени дали иска. Демек балканджиите сме гостоприемни хора и топли.

Сещаш ли се как ( понеже си уж "вътре" в нещата ), че т'ва дет' си лафехме с него, то аз няма как да го взема тоя "хонорар", дет' го наричаш и ме преследваш кат' "бял" Мерцедес в живота? Юридически не е възможно аз да мога осребря подобна ситуация, а да получа хонорар хептен като не я обслужвам аз тая полица?

Затова ти казах спри се малко и си карай там за мацките и пиянките нещата, щот' темата е за тия неща. За търсещи конспирация има други "теми".

Вчера ни светна по "застраховане", сега ще ни светнеш и "счетоводно" може би? - дет' само ти метнах един нишан, че нещата, които измлати вчера са така, но освен Кодекс-а имаш Закон за движение по пътищата, когато се говори за ПТП. И това не е само в БГ-то или само в Софето. В цял свят е така и т'ва дет' го каза е вярно, но е с по-нисък ранг от т'ва дет' аз ти казах, а ти не ме разбра въобще. Явно и ти си профи - няма лошо.
                            -----------------------------
                            Дано ме разбереш правилно!

Поздрави и от мен и просто те харесвам и затова ти направих забележка, че дрънкаш дивотии в момента.

Бъди здрав!
                            Last edited by marandi; 14.05.2012, 20:35.

Коментар

не работя в тая област, но познанията си ги имам. И защо да не ги споделя? Мисля, че бях доста полезен с влизането си в дискусията.

Аз лично бих се радвал, ако можех да прочета толкова синтезирани и конкретни данни за една област, която е от интересните за всички днес...

Поздрави!
                              А, и аз така, когато става дума за психология
                              tnm

Коментар

Наистина ли го мислиш, или това е поредна "провокациЙКА"?

... айде дай го малко по-сериозно, все пак тук не сме деца в пети клас, нали?
                                Ма и ти си изкукуригал!
                                След, като дори и за миг си могъл да си помислиш, че съм способен да се гавря с подобни ситуации.
                                Аз да не съм койот?

Ако не продължиш да играеш ролята на лошия, аз ще я поема!

Коментар

Working...
                                X