Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by mechobikov; 07.01.2012, 03:07.Баба ме научи на много неща.
tnm
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
П.П. Тук зимата се вихри с пълна сила.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Честит празник на всички, които носят името Иван/Иванка - и производните на това хубаво българско име!
Специални поздрави на Joan - с нейното винаги докрай отстоявано мнение във форумните битки, независимо от "ранга" на опонентите, коректна, с перфектни знания и компетенции в много области на живота!
Joan, честит празник! Пожелавам ти да си здрава и щастлива - за радост на семейството ти, а - ако имаш възможност - пускай се тук, защото винаги си желана с точните ти и прецизни мнения!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение..що ли подозирам,че следиш с интерес един турски сериал,неизлъчван все още по българска телевизия.Еле ,пък ако го излъчат,голямо шоу и големи дискусии ще се развихрят по медиите! Това е първия ТВ-сериал ,който гледам от много години(чак вече се чудя след "Форсайтови" друг гледал съм
, но се сещам ,че "Птиците умират сами " и "Гулденбургови" също ги следих
....друг е въпроса че почти нищо не помня от тях ) .
Поначало телевизия много малко гледам - Шипа от Англия, някой друг филмец ако съм гледал отпреди и съм го запомнил че е добър като "Съкровището" с Н.Кейдж дето мина по Нова ТВ на Коледа и на Н.Година ....Друго , не !
Тоз турския сериал го гледам качен в нета чак когато преведат серията на БГ . Въпреки че историческото действие е затлачено от художествена измислица , си заслужава гледането . Продукцията е високо-бюджетна и артистите играят с доста желание , бих казал че и добре се справят .Особено две от дамите които допреди са играли в аматьорски театрални постановки и са се явили на кастинг на който са одобрени .И в момента и двете играят главни роли.
А за излъчването в БГ си напълно прав . От половин година се говори че сериалът (първи сезон) е купен ту от Нова ТВ , ту от БТВ ....И за естествено че всичко е лъжа, поне досега ....
За разбунването на БГ-духовете няма да коментирам, а само ще и кажа ,че във форума им когато почнах да пиша за 1 месец натрупах 2 предупреждения за БАНН понеже накратко аргументирах позицията си относно османското управление на БГ За протокола - тук в инвестора изобщо не съм банван , дори не съм и предупреждаван въпреки че понякога си позволявам волности(даже и за османското управление тук съм писал това което мисля и съм нямал проблем
)
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБлагодаря, Зарко
Здраве и късмет през новата година !!!
Опитвам се да се преборя с основния комплекс (СКРОМНОСТТА) и засега жъна успехи
Благодаря за искрените пожелания!
(С извинения за лирическото отстъпление: тая нощ сънувах, че жените са най-благородните създания на света, а когато въдворяват ред и справедливост - наистина са върховни и винаги печелят...)..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБлагодаря, tnm
Да е честита и на теб. Желая ти здраве, САМОЧУВСТВИЕ, и бог (или каквото и да е там) да изпълнява желанията ти !!!
Само на теб бих признал, че като чета темата понякога се замислям, че може би има и по умни от най умния човек, когото познавам, но бързо успявам да се съвзема! Това са еретични мисли и не са богоугодни
.
П.П. Тук зимата се вихри с пълна сила.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТвоето мнение е без значение . Важното е , че със Запалката се харесват след 6-я й пост и шъ са вземат....Космо ще им е кум но проблемът е че не може да си намери подходящата гьоздия* за кума
.
------------------
*гьоздия - идва от гьозде и означава любимка . В Османската империя така са наричали наложниците минавали по Златния път и харесали се на султана. Освен многобройните дарове които са получавали, са имали и някои привилегии за разлика от останалите в харема , най-важната от които е била шанса да родят престолонаследник на династията
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБлагодаря, tnm
Да е честита и на теб. Желая ти здраве, САМОЧУВСТВИЕ, и бог (или каквото и да е там) да изпълнява желанията ти !!!
Само на теб бих признал, че като чета темата понякога се замислям, че може би има и по умни от най умния човек, когото познавам, но бързо успявам да се съвзема
О, моряка, ние, които не сме така умни, колкото теб, също ти пожелаваме добре дошъл и да си здрав - за радост на семейството ти!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Благодаря, tnm
Само на теб бих признал, че като чета темата понякога се замислям, че може би има и по умни от най умния човек, когото познавам, но бързо успявам да се съвземаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Мисис Даутфайър в момента по БТВ Комеди - предлага поглед върху някои от въпросите, които разглеждахме днес: взаимоотношенията между хората през различни периоди от живота им...., та Робин Уилямс е голям артист в ролята си...
Абе, когато имаме мотив - мъжете сме си отвсякъде за суперлативи...."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗдравейте красавици и юнаци,
хубав лаф моабет сте заформили. Чете се с КЕФФФФФФФФФФФФФФФФ!
И Честита Нова Година!
Пожелавам ти да си здрав, успехът и късмета да те следват, а най-умният човек когото познавашда ти дава добри съвети
!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗдравейте красавици и юнаци,....
http://www.youtube.com/watch?v=uXro9...eature=related
PS : Текстът говори за любов от изневяра - нещо нормално днесДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар