IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    За протокола - тук в инвестора изобщо не съм банван , дори не съм и предупреждаван въпреки че понякога си позволявам волности (даже и за османското управление тук съм писал това което мисля и съм нямал проблем )
    На какъв език е форума? Би ли дал линк ?
    Last edited by mechobikov; 07.01.2012, 03:07.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

П.П. Тук зимата се вихри с пълна сила.
      В Ченай (Мадрас) е лето кругль! год, за плажната ивица няма да ти разказвам, щото е дълга и широка. Не съм открил сезон 2012 щото предполагам, че край големия град плуват големи зарази. Борбата с упорити лишеи и други гадости е безсмислено жестока и неравна.
      tnm

Коментар

• Честит празник на всички, които носят името Иван/Иванка - и производните на това хубаво българско име!

Специални поздрави на Joan - с нейното винаги докрай отстоявано мнение във форумните битки, независимо от "ранга" на опонентите, коректна, с перфектни знания и компетенции в много области на живота!

Joan, честит празник! Пожелавам ти да си здрава и щастлива - за радост на семейството ти, а - ако имаш възможност - пускай се тук, защото винаги си желана с точните ти и прецизни мнения!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
          ..що ли подозирам,че следиш с интерес един турски сериал,неизлъчван все още по българска телевизия.Еле ,пък ако го излъчат,голямо шоу и големи дискусии ще се развихрят по медиите
          Самата истина -следя го ! Това е първия ТВ-сериал ,който гледам от много години(чак вече се чудя след "Форсайтови" друг гледал съм , но се сещам ,че "Птиците умират сами " и "Гулденбургови" също ги следих ....друг е въпроса че почти нищо не помня от тях ) .

Поначало телевизия много малко гледам - Шипа от Англия, някой друг филмец ако съм гледал отпреди и съм го запомнил че е добър като "Съкровището" с Н.Кейдж дето мина по Нова ТВ на Коледа и на Н.Година ....Друго , не !

Тоз турския сериал го гледам качен в нета чак когато преведат серията на БГ . Въпреки че историческото действие е затлачено от художествена измислица , си заслужава гледането . Продукцията е високо-бюджетна и артистите играят с доста желание , бих казал че и добре се справят .Особено две от дамите които допреди са играли в аматьорски театрални постановки и са се явили на кастинг на който са одобрени .И в момента и двете играят главни роли .

А за излъчването в БГ си напълно прав . От половин година се говори че сериалът (първи сезон) е купен ту от Нова ТВ , ту от БТВ ....И за естествено че всичко е лъжа, поне досега ....

За разбунването на БГ-духовете няма да коментирам, а само ще и кажа ,че във форума им когато почнах да пиша за 1 месец натрупах 2 предупреждения за БАНН понеже накратко аргументирах позицията си относно османското управление на БГ За протокола - тук в инвестора изобщо не съм банван , дори не съм и предупреждаван въпреки че понякога си позволявам волности (даже и за османското управление тук съм писал това което мисля и съм нямал проблем )
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Благодаря, Зарко

Здраве и късмет през новата година !!!

Опитвам се да се преборя с основния комплекс (СКРОМНОСТТА) и засега жъна успехи
            ...какво ти пука, всички сме в кюпа и - независимо, че някои се имат за хора, в чиито вени течАЛА "синя кръв" - няма как да излъжат природата, прекалено дълго...

Благодаря за искрените пожелания!

(С извинения за лирическото отстъпление: тая нощ сънувах, че жените са най-благородните създания на света, а когато въдворяват ред и справедливост - наистина са върховни и винаги печелят...)...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Благодаря, tnm

Да е честита и на теб. Желая ти здраве, САМОЧУВСТВИЕ, и бог (или каквото и да е там) да изпълнява желанията ти !!!

Само на теб бих признал, че като чета темата понякога се замислям, че може би има и по умни от най умния човек, когото познавам, но бързо успявам да се съвзема
              Вай, вай! Сакън! Това са еретични мисли и не са богоугодни.

П.П. Тук зимата се вихри с пълна сила.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Благодаря, Зарко

Здраве и късмет през новата година !!!

Опитвам се да се преборя с основния комплекс (СКРОМНОСТТА) и засега жъна успехи
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Твоето мнение е без значение . Важното е , че със Запалката се харесват след 6-я й пост и шъ са вземат ....Космо ще им е кум но проблемът е че не може да си намери подходящата гьоздия* за кума .

------------------
                  *гьоздия - идва от гьозде и означава любимка . В Османската империя така са наричали наложниците минавали по Златния път и харесали се на султана. Освен многобройните дарове които са получавали, са имали и някои привилегии за разлика от останалите в харема , най-важната от които е била шанса да родят престолонаследник на династията
                  Спарте,що ли подозирам,че следиш с интерес един турски сериал,неизлъчван все още по българска телевизия.Еле ,пък ако го излъчат,голямо шоу и големи дискусии ще се развихрят по медиите

Коментар

Благодаря, tnm

Да е честита и на теб. Желая ти здраве, САМОЧУВСТВИЕ, и бог (или каквото и да е там) да изпълнява желанията ти !!!

Само на теб бих признал, че като чета темата понякога се замислям, че може би има и по умни от най умния човек, когото познавам, но бързо успявам да се съвзема

О, моряка, ние, които не сме така умни, колкото теб, също ти пожелаваме добре дошъл и да си здрав - за радост на семейството ти!

Коментар

• Благодаря, tnm

tnm

Коментар

• Мисис Даутфайър в момента по БТВ Комеди - предлага поглед върху някои от въпросите, които разглеждахме днес: взаимоотношенията между хората през различни периоди от живота им...., та Робин Уилямс е голям артист в ролята си...

Абе, когато имаме мотив - мъжете сме си отвсякъде за суперлативи....

Коментар

Здравейте красавици и юнаци,

хубав лаф моабет сте заформили. Чете се с КЕФФФФФФФФФФФФФФФФ
                          Здравей, Мечо!
                          И Честита Нова Година!
                          Пожелавам ти да си здрав, успехът и късмета да те следват, а най-умният човек когото познаваш да ти дава добри съвети!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Благодаря, Спарт

Вярно е велико парче

Поздрав и за теб
                            http://youtu.be/M_gSydN_BYM
                            tnm

Коментар

Здравейте красавици и юнаци,....
                              Ей ти поздрав с един Великан :

http://www.youtube.com/watch?v=uXro9...eature=related

PS : Текстът говори за любов от изневяра - нещо нормално днес
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Здравейте красавици и юнаци,

хубав лаф моабет сте заформили. Чете се с КЕФФФФФФФФФФФФФФФФ
                                tnm

Коментар

Working...
                                X