IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Не ме разбра. Точно затова написах "опознал", а не разбрал.
    Опознаваш човека. Аз не желая да разбирам подробности от нейното житие-битие, както и аз не съм споделял много в този форум.

Но поне сте ме "опознали" като заядливец.
    След доуточняването, опознал съм, че е:

- добро момиче (както и останалите дами),
    - опитва да разшири контактите си, над досегашните познанства,
    - не си пада по заяжданията и конфликтите,
    - нормален човек - търси разбиране за главоболието си,
    - има приятели, които й помагат тук-там, но не са много всеотдайни,
    - колежките й общо-взето се отнасят с разбиране и такт към нея (не си гледат в мониторите),
    - търси вицове и музикални клипове, за да покаже, че балансира между натоварване/разтоварване при ангажиментите си...

Сега обаче, ако някой е получил снимка по бански, дано не предизвика у теб стрес (уплаха - както пишеш), защото всички тук се подкрепяме на виртуално ниво, а това е необходимо за нас!

Аз ПА се замислих, че нямам такива впечатления - снимки - със- или без бански - не предизвикват такава уплаха у мен..., та имам основания да свързвам горното "опознаване" с липсата и на уплаха...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

...
      Тази Артемида освен да сканира документи, да се прави на юрист, да я боли главата, да разкаже 2-3 стари вица и през останалото време да ни залива с музика, нещо друго опознал ли си от нея?....
      Твоето мнение е без значение . Важното е , че със Запалката се харесват след 6-я й пост и шъ са вземат ....Космо ще им е кум но проблемът е че не може да си намери подходящата гьоздия* за кума .

------------------
      *гьоздия - идва от гьозде и означава любимка . В Османската империя така са наричали наложниците минавали по Златния път и харесали се на султана. Освен многобройните дарове които са получавали, са имали и някои привилегии за разлика от останалите в харема , най-важната от които е била шанса да родят престолонаследник на династията
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Страх те е да не ти метне едно ласо или да те простреля със стрела.......
        Но като те знаем какъв си претенциозен, чакаш и допълнителна информация - IQ, CV и тн....
        Ха ха ха,

а бре хора, убивате ме на място тука и в съседната тема.

Туча вече и CV-та почнаха да фърчат/изискват.

Коментар

То само това остава....
          Аз се плаша от снимките на жени по бански.
          Страх те е да не ти метне едно ласо или да те простреля със стрела.......
          Но като те знаем какъв си претенциозен, чакаш и допълнителна информация - IQ, CV и тн....

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            Не, не съм разбрал (опознал) друго за нея, но едва ли да разкриеш много неща тук от житие-битието си
            Не ме разбра. Точно затова написах "опознал", а не разбрал.
            Опознаваш човека. Аз не желая да разбирам подробности от нейното житие-битие, както и аз не съм споделял много в този форум.

Но поне сте ме "опознали" като заядливец.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Недей да капризничеш ..!
              А снимка по бански не искаш ли да ти прати..?
              То само това остава....
              Аз се плаша от снимките на жени по бански.

Коментар

Тази Артемида освен да сканира документи, да се прави на юрист, да я боли главата, да разкаже 2-3 стари вица и през останалото време да ни залива с музика, нещо друго опознал ли си от нея?

.
                Недей да капризничеш ..!
                А снимка по бански не искаш ли да ти прати..?

Коментар

Няма лошо да се пускат линкове към музика, но когато е само това, а и заразява останалите....
                  Прегледай страниците надолу.

Тази Артемида освен да сканира документи, да се прави на юрист, да я боли главата, да разкаже 2-3 стари вица и през останалото време да ни залива с музика, нещо друго опознал ли си от нея?

Първо да направи 100-на авторски поста и тогава да започне с линковете.

П.П. Оставям настрана претенциозния й ник.
                  Не, не съм разбрал (опознал) друго за нея, но едва ли да разкриеш много неща тук от житие-битието си - е някакво предимство, нито пък можем да съдим за нечий характер само от написаното тук... Жените са лесно раними - и не би трябвало да разкриват напълно своята душевност именно тук и пред всички..., но това е мое мнение...Пък и другото е вярно: ако човек реално няма някои качества - много лесно би могъл да се позове на въображението на партньора във виртуалните надприказвания.... (устни състезания, май им казваха юристите, при които всеки доказва тезата си)...

Абе, истината е там, някъде....
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                    Анон, ако не си мислил по въпроса до сега, не съм забелязал да има дама (не само тук), която да не обича романтиката и нежните чувства и да не ги търси (някъде в пространството)...
                    Няма лошо да се пускат линкове към музика, но когато е само това, а и заразява останалите....
                    Прегледай страниците надолу.

Първо да направи 100-на авторски поста и тогава да започне с линковете.

П.П. Оставям настрана претенциозния й ник.
                    Last edited by anon6706; 06.01.2012, 18:45.

Коментар

Тази Артемида се оказа голям спамер. Темата е заприличала на музикална класация.
                      Анон, ако не си мислил по въпроса до сега, не съм забелязал да има дама (не само тук), която да не обича романтиката и нежните чувства и да не ги търси (някъде в пространството)... С цел - именно да влезем в тона на дамата - ние също сме такива (поне в началото) - романтични и всеотдайни... Понякога нещата се срещат - като чувства и разбирания за нещата от живота..., хората си казват, че трябва да гледат в едната посока, пък и да правят компромисите си (защото без такива не може) - именно в интерес на запазване на връзката си, а пък - ако няма място за такива компромиси - нещата отиват към раздялата на хората, които не са намерили вариант за компромиси...

Толкова думички изприказвах, че изгубих мисЛАТА си...

...аха, сетих се: Начи - романтиката е хубаво нещо, а реалностите - съвсем различно нещо (по-късно в живота)..., но дамата каза, че се занимава и с музика, та ако някой проявява интерес към: романтика, но и към музикални способности - ето на..., някъде ще се пее...

Вън от горното, имам много добър приятел (съученик), който е женен точно за жена, която обикаля света - именно като певица (общо казано)...и - когато съм му ходил на гости винаги ми е правило впечатление - оная си тананика някъде из стаите (може да размени реплики с нас, но не е с нас, а някъде из стаите!)..., музикално семейство..., пиано,...., децата - супер напред в матРиала, със съответно образование и нагоре - много добри като изпълнители...

Аха, та, много ми беше интересно това отношение към една чуруликаща (правилно) мацка, която толкова беше (директно) - опротивяла на приятеля ми..., а си е красива, бих казал дори - готина, нормално мислеща жена...

Та, ясно е какво казвам, май...(хората се променяМЕ с времето, за съжаление, или това е вид реакция...)...

Коментар

• Тази Артемида се оказа голям спамер. Темата е заприличала на музикална класация.

Коментар

• Петък вечер е подгрявам малко с няколко поздрава и пожелания да си изкарате хубаво довечера и през почивните дни!

Dos Corazones, Dos Historias
                          http://www.youtube.com/watch?v=jXaUQAsXZ8M

Abrazame
                          http://www.youtube.com/watch?feature...&v=kF2ogHvzVgs

Amethystium - Dreamdance
                          http://www.youtube.com/watch?v=6av0S...layer_embedded

Bee Gees - How Deep Is Your Love
                          http://www.youtube.com/watch?v=BBMriOspUvA

David Vendeta
                          http://vbox7.com/play:67781515&r=emb

Straight To...Number One
                          http://www.youtube.com/watch?v=D7xRI...ayer_embedded#

Everything But The Girl - Missing
                          http://www.youtube.com/watch?v=NFpW7ynkTZQ

Los Cacos - Nina Piensa En Ti
                          http://www.vbox7.com/play:3bcdf29d

Sonata Arctica - Paid In Full
                          http://www.youtube.com/watch?v=G1zkXdqcajk&feature=fvw

дано поне нещичко ви хареса

Наздраве!

Last edited by artemida_sofyanska; 06.01.2012, 17:31.
                          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                            ....

последна бавна песен (това заради главобола) и 'почваме да празнуваме ....
                            Ей ти за главобола и да почваме :

http://www.youtube.com/watch?v=LASjW...eature=related
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Честито на Цвети и Григор

последна бавна песен (това заради главобола) и 'почваме да празнуваме

http://www.youtube.com/watch?v=PokuhktoGjc
                              There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Ай, честито, БГ-стан!

Както си и мислех на двойки ги одрахме и толкоз!

Хубаво е, че Цвети отказа да се мори с т'ва чудовище. Та, направихме наказателна акция и за мен и учудващ синхрона на двойки между Цвети и Григор.

Сефте играят, а на тоя турнир никой не ги би на двойки! Т.нар. неофициално световно първенство - в превод нашите са играли само за герба и не за пари ( интересно ).

Яхуууууууууууу точка ком

Чиърс на бебетата, че ще мръдна малко да се поразтъпча!

Браво на нашите и поздрави за Цвети, че каза на български в ефир поздрави за нашата агитка, та чак водещият я пита ти какво каза на твоя език - хихи

Така се прави - нослето 2 пръста нагоре и бой, за да те уважават! Господ да ги пази от травми само! - Чиърс!
                                Last edited by marandi; 06.01.2012, 16:23.

Коментар

Working...
                                X