If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Яз също, нещо не моа рАзбера тоа култ към починалите ...
Па погребения с процесия, лицемерие до безкрай, па свещи, па 40, па нам си кво...
А всъщност на следващият ден липсваш само на майка си ...
Всяко нещо си има край... Животът людски също...
Нашата роля, е да осмислим отреденото ни време и като му дойде времето, да можем спокойно да затворим очи ...
А тия глупости с мавзолеите и тям подобни градежи воще ми тъпеят ...
Ако има и едничко нещо, дето да харесвам у хамерика, то тва са гробищата...
Тревичка. Чиста плоча. И толкоз...
...
Ма нещо въпреки дъждеца не ми е кат за заран тая мътерия...
Да се радваме един на друг приживе... Да се помагаме в нужда...
После се тая...
Уффффф ма се умислих ...
"Слепците" винаги са мъдри....
Аз си мисля да ме кремират, да оставя на рожбите по един напръстник пепел и другото за тор на доматите.....
Бати гадното време...какви мисли ти вменява в главата.....
Добрий ден възрастни хора...
Кво станА вънка бре
Иде третото пришествие... (зел съм си надуваема лодка в багажника..)
Хубав ден и твърде много трудови постижения ...
Шегаджия
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро лъвове и лъвици. Тази година криза , студове, дъждове , а ние си пием и хортуваме. Космо какво стана с твоята гробница- направи ли я окончателно. АЗ не мисля да си правя нещо специало освен парцела и да оставя много пари за почерпка на приятелите.То си е за почерпушка- душата се освобождава от оковите на тялото. С комшията ли се запихте пак брат. Ха спорен Ви ден..
Яз също, нещо не моа рАзбера тоа култ към починалите ...
Па погребения с процесия, лицемерие до безкрай, па свещи, па 40, па нам си кво...
А всъщност на следващият ден липсваш само на майка си ...
Всяко нещо си има край... Животът людски също...
Нашата роля, е да осмислим отреденото ни време и като му дойде времето, да можем спокойно да затворим очи ...
А тия глупости с мавзолеите и тям подобни градежи воще ми тъпеят ...
Ако има и едничко нещо, дето да харесвам у хамерика, то тва са гробищата...
Тревичка. Чиста плоча. И толкоз...
...
Ма нещо въпреки дъждеца не ми е кат за заран тая мътерия...
Да се радваме един на друг приживе... Да се помагаме в нужда...
После се тая...
Уффффф ма се умислих ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Много ме е яд дори че няма да мога да се накъркам на собственото си погребение....
Е, дойдохме си на думата - хихи
И аз се псувам, че кат' опъна петалата някой ден и ще гледам стадо лицемери, дет' на чупки и стойки го докарват, ама ще има и добри 'орица и дано успеят да се организират да направят едно яко купонясване.
П.П. Не знам дали си чел, но при т.нар. "траки" ( дет' са си българи ) когато се е родил човек всичко го оплаквали, а когато си замине всичко е купонясвало, че вече няма да се мъчи и си е заминал.
И една цивилизация се познава по обредните ритуали и в момента леко сме се отклоноли от "тракийските", ама бачкам сега кат' побъркан и аз да се възстанови баланса, че тия думички "време/календар" са за полу-идиоти.
Хихи - днес било вторник, чак сега погледнах - ама тук времето е нЕкво тегаво, т.е. "облачно", ама майките си закараха дечицата до детската градина и се юрнаха да правят "кариера" ( смигам ).
Ай, чиърс Батка и още "малко" тряя избутаме, щот' не сме подготвили след нас стадо профи-пиянки, дет' скандинавците държавата ги мачка да къркат бира всеки ден, а тия тук се ошумуляват още. Ама то и бирата не е оная бира - *амка му, дет' си миришеше на хмел и висеше на парцали по бутилките. Ся нЕкви табели купуваме, демек лъскава табела ( опаковка ) и нЕква гадост вътре те дебне - хихии
Коментар