Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добро утро, тайфата!
Kiro рече, че много спим. То, че спим, спим
. Обаче спим сладко, защото съвестта ни е чиста
.
http://www.youtube.com/watch?v=_lC9i...eature=relatedПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеАйде момчета хубава вечермнооого пантерки ви желая и на запалката, че има нужда да не мисли само НЕЯ и като мине малко време ще види, че ТЯ всъщност е не точно такава каквато я вижда сега
п.п. казвам го съвсем добронамерено, да не се обидиш (запалке)
.....
Той, човекът иска да мисли само за нея, иска да копнее, да я жадува, да се тормози..., пА ти го съветваш, че не била такава, каквато я вижда сега......, той иска тя да е негова богиня..., да живее за нея..., да си я представя всяка минута от съзнателния си живот...
..., ама не - не била тя такава, пък и не си струвало да я отличава от различните (други)...
Еййй, какви сте - той, човекът (УЖ) иска съчувствие, но и признание, а ти - нито едното, нито другото..., ми дай му малко аванси, кажи, че той ти харесва, па би му скочила така - ей сега в прегръдките, защото нещата са сложни и има тънка психология в тях..., но пък, че не можеш точно сега да му отдадеш кръшната и снага, защото точно в тоА момент готвиш и си пуснала паралнята, докато дундуркаш малкото кукленце в ръце, преди да го накърмиш....
И другото - това със съветите, дето да се дистанцирали там и резервирали..., нещо не го възприемам..., та се сещам, че ми се искаше да пускам нова тема, която да осветява въпросите, защо дамите най-много вярват в някакви съвети, дето се въртят в нета, но не вярват много в себе си... Това откъде ми дойде наум: ами от един сайт, в който някаква дама много ми симпатизираше, но все ми повтаряше, че си имала сериозен приятел, пък и мъж..., ама пък все я теглеше към мен... (нам Що, де..) и споделяйки - се оказа, че по нейните думи: "Май ще се окаже, че съм много богата кучка..." (дословно)...
Та, въпросът ми, защо дамите смятат, че трябва да имат (или да изтъкват, че имат) мъж до себе си, когато флиртуват с друг? За да не ги помислим за захлупени, ли? И - защо държат да използват като коз многото пари, с които разполагат?...
Много ми е трудно да отговоря (за себе си)...
...а - с тия "пантерки" - нещо ме бройкаш, ти да не мислиш, че пантерките ни чакат зад всеки ъгъл и ни повалят веднага, като ни съзрат, за да ни изклатят и да ни захвърлят ..., употребени? Ми, ние не сме така беззащитни като дамите около нас, па се противопоставяме на домогванията..., и сме се отдали на пост и молитва, не блАжим с Евите, които ни протягат своите ябълки..., решително отказваме да ги захапем (ябълките, де)..
В наръчника (ти) за оцеляване (или опасни фрази, използвани от жените), бих направил само тая корекция - в № 8. Мисля, че женският вариант на "Майната ти!", не е "Както и да е!", а си е директно и дословно: "Майната ти!"..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Лоша работа приятели. Досега бях с един стар приятел и изпихме бутилката
. Човека много е закършил. Имаше хубав бизнес и строителна фирма, а сега са го нападнали съдии изпълнителите и банките за кредитите. Вика даи някои да му продам бизнеса или да го презаложа. Аз му казвам, че не може, а тои ми казва че можело. Кажете Космо и Артемидче и другите с опит в тази област на кредитите
. Аз винаги съм избягвал големите кредити, но има хора ги предпочитат
. Има ли изход от такива ситуации като неговата. Много се е уплашил и свил и говори глупости за смърт и.т.н- абе отчаял се човека
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеАйде момчета хубава вечермнооого пантерки ви желая и на запалката, че има нужда да не мисли само НЕЯ и като мине малко време ще види, че ТЯ всъщност е не точно такава каквато я вижда сега
http://www.youtube.com/watch?v=N09VEKI30GQ
Наздраве!
Sade - By Your Side
http://www.youtube.com/watch?v=C8QJmI_V3j4&ob=av2e
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа прав си много захарно ставаще пратя за малко луканка или шпек
Аз пък напоследък съм се ориентирал здраво дома към винце с всякакви сиренца и камара плодове. Бучкам си ги табиетлийската с клечка за зъби, сиренце-бананче, сиренце-грозде, сиренце-ябълка и т.н.
Коментар
-
Айде момчета хубава вечермнооого пантерки ви желая и на запалката, че има нужда да не мисли само НЕЯ и като мине малко време ще види, че ТЯ всъщност е не точно такава каквато я вижда сега
http://www.youtube.com/watch?v=N09VEKI30GQ
Наздраве!
Sade - By Your Side
http://www.youtube.com/watch?v=C8QJmI_V3j4&ob=av2eThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДали ще върви уискито с мед. Видях пред офиса една баба продава домашен- да взема ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКосмо как си- в добра форма ли си. Сега се връщам изпих едно кило мавруд с обяда- харесвам го това вино
Коментар
Коментар