IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Много спите лъвове и лъвици
    Виж на лични по въпроса с банките и длъжниците...

Коментар

• Добро утро, тайфата!
      Kiro рече, че много спим. То, че спим, спим. Обаче спим сладко, защото съвестта ни е чиста.
      http://www.youtube.com/watch?v=_lC9i...eature=related
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Много спите лъвове и лъвици

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Айде момчета хубава вечер мнооого пантерки ви желая и на запалката, че има нужда да не мисли само НЕЯ и като мине малко време ще види, че ТЯ всъщност е не точно такава каквато я вижда сега

п.п. казвам го съвсем добронамерено, да не се обидиш (запалке)

.....

Той, човекът иска да мисли само за нея, иска да копнее, да я жадува, да се тормози..., пА ти го съветваш, че не била такава, каквато я вижда сега......, той иска тя да е негова богиня..., да живее за нея..., да си я представя всяка минута от съзнателния си живот......, ама не - не била тя такава, пък и не си струвало да я отличава от различните (други)...

Еййй, какви сте - той, човекът (УЖ) иска съчувствие, но и признание, а ти - нито едното, нито другото..., ми дай му малко аванси, кажи, че той ти харесва, па би му скочила така - ей сега в прегръдките, защото нещата са сложни и има тънка психология в тях..., но пък, че не можеш точно сега да му отдадеш кръшната и снага, защото точно в тоА момент готвиш и си пуснала паралнята, докато дундуркаш малкото кукленце в ръце, преди да го накърмиш....

И другото - това със съветите, дето да се дистанцирали там и резервирали..., нещо не го възприемам..., та се сещам, че ми се искаше да пускам нова тема, която да осветява въпросите, защо дамите най-много вярват в някакви съвети, дето се въртят в нета, но не вярват много в себе си... Това откъде ми дойде наум: ами от един сайт, в който някаква дама много ми симпатизираше, но все ми повтаряше, че си имала сериозен приятел, пък и мъж..., ама пък все я теглеше към мен... (нам Що, де..) и споделяйки - се оказа, че по нейните думи: "Май ще се окаже, че съм много богата кучка..." (дословно)...

Та, въпросът ми, защо дамите смятат, че трябва да имат (или да изтъкват, че имат) мъж до себе си, когато флиртуват с друг? За да не ги помислим за захлупени, ли? И - защо държат да използват като коз многото пари, с които разполагат?...

Много ми е трудно да отговоря (за себе си)...

...а - с тия "пантерки" - нещо ме бройкаш, ти да не мислиш, че пантерките ни чакат зад всеки ъгъл и ни повалят веднага, като ни съзрат, за да ни изклатят и да ни захвърлят ..., употребени? Ми, ние не сме така беззащитни като дамите около нас, па се противопоставяме на домогванията..., и сме се отдали на пост и молитва, не блАжим с Евите, които ни протягат своите ябълки..., решително отказваме да ги захапем (ябълките, де)..

В наръчника (ти) за оцеляване (или опасни фрази, използвани от жените), бих направил само тая корекция - в № 8. Мисля, че женският вариант на "Майната ти!", не е "Както и да е!", а си е директно и дословно: "Майната ти!"...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Лоша работа приятели. Досега бях с един стар приятел и изпихме бутилката. Човека много е закършил. Имаше хубав бизнес и строителна фирма, а сега са го нападнали съдии изпълнителите и банките за кредитите. Вика даи някои да му продам бизнеса или да го презаложа. Аз му казвам, че не може, а тои ми казва че можело. Кажете Космо и Артемидче и другите с опит в тази област на кредитите. Аз винаги съм избягвал големите кредити, но има хора ги предпочитат. Има ли изход от такива ситуации като неговата. Много се е уплашил и свил и говори глупости за смърт и.т.н- абе отчаял се човека

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
              Айде момчета хубава вечер мнооого пантерки ви желая и на запалката, че има нужда да не мисли само НЕЯ и като мине малко време ще види, че ТЯ всъщност е не точно такава каквато я вижда сега

http://www.youtube.com/watch?v=N09VEKI30GQ

Наздраве!

Sade - By Your Side
              http://www.youtube.com/watch?v=C8QJmI_V3j4&ob=av2e
              Мерси,Артемида,за пожеланието!Наистина,сега като се замисля не е нормално да мислиш за някого,че е изключителен и незаменим без да познаваш и опознал останалите!Наздраве и пожелание за повече разум,който понякога на мен ми липсва!

Коментар

Да прав си много захарно става ще пратя за малко луканка или шпек
                Македонска наденица или салам Камчия купи. Хамбургски в естествено черво също ще му ходи. Аз пък напоследък съм се ориентирал здраво дома към винце с всякакви сиренца и камара плодове. Бучкам си ги табиетлийската с клечка за зъби, сиренце-бананче, сиренце-грозде, сиренце-ябълка и т.н.

Коментар

• Айде момчета хубава вечер мнооого пантерки ви желая и на запалката, че има нужда да не мисли само НЕЯ и като мине малко време ще види, че ТЯ всъщност е не точно такава каквато я вижда сега

http://www.youtube.com/watch?v=N09VEKI30GQ

Наздраве!

Sade - By Your Side
                  http://www.youtube.com/watch?v=C8QJmI_V3j4&ob=av2e
                  Last edited by artemida_sofyanska; 20.01.2012, 17:35. Причина: вмъквам още една песен :Д
                  There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Да прав си много захарно става ще пратя за малко луканка или шпек

Коментар

Дали ще върви уискито с мед. Видях пред офиса една баба продава домашен- да взема ли
                      Като не продават вече в Комисията за финансов надзор, трябва от баби да се купува. От тва няма ли да боли глава

Коментар

• Дали ще върви уискито с мед. Видях пред офиса една баба продава домашен- да взема ли

Коментар

• Ха наздраве Космо сипнах си малко Джони с бадемчета

Коментар

Космо как си- в добра форма ли си. Сега се връщам изпих едно кило мавруд с обяда- харесвам го това вино
                            Ами добре.. Ама поспах в офиса час два и малко живнах... Не можах да си тръгна както го бех решил....

Коментар

• Космо как си- в добра форма ли си. Сега се връщам изпих едно кило мавруд с обяда- харесвам го това вино

Коментар

• ТНМ това за традициите на младото семеиство е умно и хубаво, но млади хора да се стискат и да не си го правят както господ е казал до края не. Много е изнервящо

Коментар

Working...
                                X