Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Браво Артемидчеистинска правна лъвица си
. Великич Джакомо Казанова на няколко пъти в мемоарите си казва, че нищо не буди по- голям интерес в жената от това да знае по малко за мъжа и тои да и показва леко превъзхоство с малки критики
. Ти го наричаш дистанция
- може и така, но трябва и лека критика и шега на границата на меката подигравка
. Умно момиче си и това е рецепта за умните.Тъпите са лесни - както Космо казва при тях е лесно с пари, подаръци и на капака..
Космо спиш ли брат
- тоя комшия програмист много пие
Коментар
-
[QUOTE=Kosmonavta;1059202426]Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
Слушай Артемида приятелю..
А в термина "виждаме", нали се включва и "плющиме".. Щото иначе като няма секс и нещата прерастват в едно перверзно приятелство между мъж и жена което после много трудно прераства в интимна връзка....
Иначе 10 години е идеалната разлика... Ако си сигурен че това е жената, а на нея не и се жени, знеш какво да правиш.. Млако не е джентълменско, ама в днешно време на нещата им трябва катализатор.. А какъв по добър аргумент от едно бебе...
Ама дай подробности - талия, цици, дупе, лице, особености, сексуална активност
И друг път съм разказвала, че в моя род има малко странни традиции по отношения на вярванията, суеверията .... и брака.
Сега да ти кажа за брака. Според моята рода не е приемливо младото семейство да има дете още в първата година на своето съвместно съжителство. И ще ти кажа защо. Случва се /не винаги, но се случва/ младата майка до такава степен да бъде обсебена от детето си, че да не е в състояние да отдели достатъчно количество любов и за съпруга си. Обратната страна е, че понякога и съпругът не може да се научи да дели любовта на съпругата си с новия член на семейството... Ако не са живели заедно сами поне година те не са се научили все още да се обичат ...После следват скандали, караници ... такива неща.
С една дума на семейството му трябва време да укрепне.
Не казвам, че винаги става по тази начин. Просто споделям своят опит.
Пък Zapalkata е достатъчно голям и може да си прецени и самПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДа си амбициозен е едно а да си амбициозен и арогантен бездарник друго.Ти явно не правиш разлика мезду двете
Всеки да го разбира както иска......
Коментар
-
[QUOTE=zapalkata;1059202408]Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
Въпроса е,че всеки ден се виждаме.Отделно всичко си върви,както трябва,но и двамата знаем,че сериозна връзка трудно би се получила между нас, поради много причини, не само заради възрастовата разлика и малко по различното отношение към определени неща,които ни различават-мисли за брак деца в последно време....без да съм и ги споделял,но се усещам,че взимам да поддавам.мисля е,което не е лошо,но само би ме разочаровало и наранило,колкото видимо да се преструвам,че не ми пука.Артемида сложно е да се обясни така с писане,но поне опитах,чао!
А в термина "виждаме", нали се включва и "плющиме".. Щото иначе като няма секс и нещата прерастват в едно перверзно приятелство между мъж и жена което после много трудно прераства в интимна връзка....
Иначе 10 години е идеалната разлика... Ако си сигурен че това е жената, а на нея не и се жени, знеш какво да правиш.. Млако не е джентълменско, ама в днешно време на нещата им трябва катализатор.. А какъв по добър аргумент от едно бебе...
Ама дай подробности - талия, цици, дупе, лице, особености, сексуална активност
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеКажи по подробно де... Коя е? Как изглежда? Кратко предствяне? От къде се познавате? Какво сме направили до сега и каво предстои да направим за да я спечелим? Каккви са резултатите от нашите действия? Какво трябва да променим в стратегията? Критика и самокритика...
А ето zapalka, и нещо от мен: Намали важността и желанието, и ще видиш как нещата ще потръгнат в посоката в която би искал!
Лек ден и бъдете здрави!
Коментар
-
[QUOTE=artemida_sofyanska;1059202402]Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
1. Не я притискай, ако усещаш, че ти бяга
2. Измъкни се за известно време и спазвай дистанция
3. Бъди любезен, но леко резервиран
4. Дистанцирай и себе си за малко, за да прецениш какво точно искаш
5. Разнообразявай се в това време на друго/и места
Това ми дойде на прима виста, да кажат лъвовете какво мислят по въпроса
Коментар
-
[QUOTE=zapalkata;1059202399]Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
Така е,живее й се!А и не крия,че съм се бъгнал,но се усещам,и съм решил да спра(опитам) да мисля за сериозни неща,специално с нея.Лек и спорен ден на всички в темата,чао!
2. Измъкни се за известно време и спазвай дистанция
3. Бъди любезен, но леко резервиран
4. Дистанцирай и себе си за малко, за да прецениш какво точно искаш
5. Разнообразявай се в това време на друго/и места
Това ми дойде на прима виста, да кажат лъвовете какво мислят по въпросаThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
[QUOTE=artemida_sofyanska;1059202393]Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
Що го мъчиш детето , сигурно му се живее още, пък и ти си млад още...радвай се на момента и не му мисли толкова. Нещо си се "бъгнал" ми се струва
http://www.youtube.com/watch?v=R18kWUtw6wY
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеСегаа че сме силни - силни сме..да не говорим, че сме и способни...за седем минути такава презентация спретнах, че за конкурс става
Сега работя върху откриване на завещаниетотрябва да приключа своевременно, а днес съм толкова разсеяна и правя хиляда работи едновременно, ужким ми се получава повечето пъти ама нещо, днес..явно щото съм схваната)
Та давай по същество да решаваме проблема ти и да пордължаваме със следващите...
Коментар
-
[QUOTE=zapalkata;1059202388]Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
За госпожицата и за някакво съвместно наше бъдеще,ама е по-малка от мен с близо две петелетки.Аз вече си мисля за сериозни взаимоотношения,а за нея не знам,но по скоро не мисли в подобна насока.
http://www.youtube.com/watch?v=R18kWUtw6wYThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Сегаа че сме силни - силни сме..да не говорим, че сме и способни...за седем минути такава презентация спретнах, че за конкурс става
Сега работя върху откриване на завещаниетотрябва да приключа своевременно, а днес съм толкова разсеяна и правя хиляда работи едновременно, ужким ми се получава повечето пъти ама нещо, днес..явно щото съм схваната)
Та давай по същество да решаваме проблема ти и да пордължаваме със следващите...There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
[QUOTE=artemida_sofyanska;1059202387]Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
Сега то не е лошо да ги мислиш нещата как ги правиш, защото ще имаш по-голям успех..нали така! Друг въпрос е върху какво точно мислиш...
Коментар
-
[QUOTE=zapalkata;1059202386]Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеЗапалке, душенце я кажи на кака си какво те мъчи, налЕ сме съпрузи ще помагаме да разрешиш проблеманЕма забрана форумните половинки да помагат на другия за у животеца, налЕ? Само си кажи ние ще го измислим, я гледай каква банда сме (лъвове и лъвици) хихихи всички ще изчислим, премерим и ще те подготвим да действаш като един лъв
[/QUOT
За разказване е това,че много ги мисля нещата,и както си викам,че не ми пука,в крайна сметка се оказва,че от два дни само затова си мисля.Натрапчиви мисли-дали,или,които ме правят страшно разсеян и глупав,повече от обикновено.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
[QUOTE=artemida_sofyanska;1059202381]Запалке, душенце я кажи на кака си какво те мъчи, налЕ сме съпрузи ще помагаме да разрешиш проблеманЕма забрана форумните половинки да помагат на другия за у животеца, налЕ? Само си кажи ние ще го измислим, я гледай каква банда сме (лъвове и лъвици) хихихи всички ще изчислим, премерим и ще те подготвим да действаш като един лъв
[/QUOT
За разказване е това,че много ги мисля нещата,и както си викам,че не ми пука,в крайна сметка се оказва,че от два дни само затова си мисля.Натрапчиви мисли-дали,или,които ме правят страшно разсеян и глупав,повече от обикновено.Някой беше писал тук за силния пол-жените и вече като слаб -мъжете.Last edited by zapalkata; 20.01.2012, 14:35.
Коментар
Коментар