If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
п.п. довечера ще си имам гости я кажете какво да приготвя, не ми се ще само с мезелъци да мине... размишлвам над крем супа от тиква с пасирани картофки, зехтин, крутончета и резенчета бекон. Друго?
ако гостите са ти мъже,с това ястие ще утрепеш рибата
Наздраве MILOM!
Човек наистина се чувства добре, когато сам си е началник Чета ,че си си спретнал китайската салата ,но май си забравил да добавиш зехтин или олио???
И като обуеш кънките ,а дори и да не стигнеш до тая фаза и като се има предвид ,че днес е Международен ден на прегръдката,да не забравиш да я споделиш с половинката си .Защото всеизвестна истина е, че да прегръщаш е здравословно:
~ Прегръдките помагат на имунната система;
~ Правят те по-здрав;
~ Лекуват депресията;
~ Намаляват стреса;
~ Помагат ти да заспиш по-лесно;
~ Въодушевяват;
~ Подмладяват;
~ Нямат никакви странични ефекти;
С една дума, прегръдките са вълшебно лекарство! • ● ♥ ღ .* ♫ • * ♫ ♪ http://vbox7.com/play:b38a488b&al=2&vid=7550510
п.п. довечера ще си имам гости я кажете какво да приготвя, не ми се ще само с мезелъци да мине... размишлвам над крем супа от тиква с пасирани картофки, зехтин, крутончета и резенчета бекон. Друго?
Много ми е кеф,когато се отработват дни-хем е почивен ден,хем няма никой в къщи.
Аз съм като циганите-когато се почива,почивам,когато се отработва пак,понеже сам съм си началник.
Сега се връщам от пазар-купих плато от див заек и едно чилийско каберне-трябва да се отпразнува този работен ден подобаващо.
Мисля,че разгадах и на една китайска салата дресинга-балсамов оцет+чесън на прах-заливат се едро настъргани краставици.
следващата стъпка е наливане на изстудена 50* мускатова ракия и каквото сабя покаже.
Приятен ден,старчоци
Наздраве MILOM!
Човек наистина се чувства добре, когато сам си е началник Чета ,че си си спретнал китайската салата ,но май си забравил да добавиш зехтин или олио???
И като обуеш кънките ,а дори и да не стигнеш до тая фаза и като се има предвид ,че днес е Международен ден на прегръдката,да не забравиш да я споделиш с половинката си .Защото всеизвестна истина е, че да прегръщаш е здравословно:
~ Прегръдките помагат на имунната система;
~ Правят те по-здрав;
~ Лекуват депресията;
~ Намаляват стреса;
~ Помагат ти да заспиш по-лесно;
~ Въодушевяват;
~ Подмладяват;
~ Нямат никакви странични ефекти;
С една дума, прегръдките са вълшебно лекарство! • ● ♥ ღ .* ♫ • * ♫ ♪ http://vbox7.com/play:b38a488b&al=2&vid=7550510
Към Доби да не си объркала темата ????
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Всички кметове на ДПС от областта са в Турция - търсят инвеститори
Първите хора на Исперих, Кубрат, Цар Калоян, Самуил и Завет, кметовете Бейсим Басри, Ремзи Халилов, Ахмед Ахмедов, д-р Бейтула Сали и Ахтер Велиев са на неколкодневна визита до съседна Турция. Градоначалниците обхождат Измит и Бурса и онези общини, с които са се побратимили, осъществяват срещи с колегите си, с местните парламенти по места и с търговските им камари.
„Целта на нашето посещение, осъществено изцяло за сметка на домакините, е да потърсим възможни инвестиции. Искаме да провокираме бизнеса да инвестира в Лудогорието, търсим партньорство и подкрепа в сферата на културата и социалните дейности“, заяви за „Екип 7“ кметът на Цар Калоян Ахмед Ахмедов.
Кметската делегация от Лудогорието е водена от депутата и председател на парламентарната група на ДПС за приятелство с Турция Рамадан Аталай и от зам.-председателя на Народното събрание от квотата на ДПС Христо Бисеров.
Много ми е кеф,когато се отработват дни-хем е почивен ден,хем няма никой в къщи.
Аз съм като циганите-когато се почива,почивам,когато се отработва пак,понеже сам съм си началник.
Сега се връщам от пазар-купих плато от див заек и едно чилийско каберне-трябва да се отпразнува този работен ден подобаващо.
Мисля,че разгадах и на една китайска салата дресинга-балсамов оцет+чесън на прах-заливат се едро настъргани краставици.
следващата стъпка е наливане на изстудена 50* мускатова ракия и каквото сабя покаже.
Приятен ден,старчоци
p.p. артемидка никогаШ не би си позволила да бъде толкова груба като бате Светльо от Хиподил хахах, но това си е друга тема на разговор. Може да е пряма и директна, но никога вулгарна и цинична, само малко зкачлива (съвсем маааалко)
Tова пък как го реши, че не правя разлика, просто казвам, че е прекалено пасивно и пораженческо да бягаш от всичко, което не ти харесва. Има си начини, без да си мазник/гъзолизец и т.н да успееш да вземеш своето. Важното е да не го замениш за достойнството си.
Всеки да го разбира както иска......
Mи нали точно това казвам.Всеки сам си избира.Има много начини да си запазиш достойнството и само един да се изложиш
Аааааа моля, моля.... кака ти артемидка нИйей казала нищо подвеждащо, само изпитано и проверено (без значение от коя страна ще си, тъй щото и на едните шарани минава и на другите) Интересно е когато и единия и другия разсъждават по сходен начин, тогава се получава едно надлъгване, което поне не е скучно ами развеселява обстановката, тъй щото се влиза от номер в номер who cares?! ама айде да си кажа и аз...
Пък по отношение на пантерките си е въпрос на отношение и поведение, ако ти липсва нещо, значи не правиш каквото е необходимо вероятно просто защото нямаш достатъчно силен мотив (муза)
Между нас (си) казано – и ти, Артемида Нежна, но и Светльо (от Хиподил) – много грешите, като търсите причината в грешната посока..., за болките на Светльо в гъ.а става въпрос, а също и за твоите болки – няколко пръста, над него (гъ.а ми звучи малко грубичко, но все в тая привлекателна област при жените...).. Та, грешката (и на двамата ви) е, че отдавате на снежните топки (ти) и на ракията (той) – прекалено голямо значение като първоизточник на болките... По-скоро има друга „причина”, която е намесена, но защо точно не искате да си признаете – това вие си го знаете най-добре... Аз пък, лично – като дилетант в областта – не се и интересувам толкова за причините (дето ги дъвча), защото се правя на „широко скроен”..., това е преходът към момента, когато „си придавай лик и ти на какъвто не си Кака ти артемидка...”.Та, колкото и да се правя на такъв, аз съм си точно с тоА лик – на тясно скроеният, тясно профилираният, хванатият на тясно, абе – дето се казва – нищо тясно не ми е чуждо... Ноооо, да си призная, че любовта към тясното изобщо, ама съвсем изобщо, Шъ знаИш – не я свързвам с болките, които усещаТЕ (със Светльо) – дори не съм сънувАл да правя такива аналогии от вида „любов към тясното в комбинация с дупЕ (да не ползвам грубото Светльово „гъ.а”)...” Даммм, хубаво е, когато „поемаме щафетата” – от вида „от номер – в номер”, докато обстановката се нажежи до пръсване и нещата излязат от контрол, при което две тела се преплетат в общи стонове и въздишки..., това е единственото, което има смисъл на тоя свят... Та, надлъгването си е надлъгване, де, а хората си пеят за болките, като ни поднасят (от „кумова срама”) някакви „оправдателни” причини, ЩОТ ние изобщо не се и досещаме за тях..., нЪл си чувАла оная крилата фраза..., че околните „трева пасат”..., така де – не ни подценявайте (ти и Светльо), защото и ние сме от същият вид – човешки.., аха сега се сетих – че „нищо човешко не ни е чуждо”, а аз горе малко съм го перефразирал – в „нищо тясно не ми е чуждо”, ама и това (лично на мен) ми пасва, а ако ги обединя, би се получила „моята” фраза: „нищо човешко, още повече ако е тясно – не ми е чуждо”...
.. Мъпетите са супер...
Опитах да кажа нещо, но днес почивам и съм на изхода (към света)..., снегът е наистина супер, ще падне яко въргаляне!....
Приятен ден и специални поздрави и целувки на Кака (ми) Артемидка!
(само не ме питай, какво разбирам под „специални целувки”)...
Той, човекът иска да мисли само за нея, иска да копнее, да я жадува, да се тормози..., пА ти го съветваш, че не била такава, каквато я вижда сега......, той иска тя да е негова богиня..., да живее за нея..., да си я представя всяка минута от съзнателния си живот......, ама не - не била тя такава, пък и не си струвало да я отличава от различните (други)...
Еййй, какви сте - той, човекът (УЖ) иска съчувствие, но и признание, а ти - нито едното, нито другото..., ми дай му малко аванси, кажи, че той ти харесва, па би му скочила така - ей сега в прегръдките, защото нещата са сложни и има тънка психология в тях..., но пък, че не можеш точно сега да му отдадеш кръшната и снага, защото точно в тоА момент готвиш и си пуснала паралнята, докато дундуркаш малкото кукленце в ръце, преди да го накърмиш....
И другото - това със съветите, дето да се дистанцирали там и резервирали..., нещо не го възприемам..., та се сещам, че ми се искаше да пускам нова тема, която да осветява въпросите, защо дамите най-много вярват в някакви съвети, дето се въртят в нета, но не вярват много в себе си... Това откъде ми дойде наум: ами от един сайт, в който някаква дама много ми симпатизираше, но все ми повтаряше, че си имала сериозен приятел, пък и мъж..., ама пък все я теглеше към мен... (нам Що, де..) и споделяйки - се оказа, че по нейните думи: "Май ще се окаже, че съм много богата кучка..." (дословно)...
Та, въпросът ми, защо дамите смятат, че трябва да имат (или да изтъкват, че имат) мъж до себе си, когато флиртуват с друг? За да не ги помислим за захлупени, ли? И - защо държат да използват като коз многото пари, с които разполагат?...
Много ми е трудно да отговоря (за себе си)...
...а - с тия "пантерки" - нещо ме бройкаш, ти да не мислиш, че пантерките ни чакат зад всеки ъгъл и ни повалят веднага, като ни съзрат, за да ни изклатят и да ни захвърлят ..., употребени? Ми, ние не сме така беззащитни като дамите около нас, па се противопоставяме на домогванията..., и сме се отдали на пост и молитва, не блАжим с Евите, които ни протягат своите ябълки..., решително отказваме да ги захапем (ябълките, де)..
В наръчника (ти) за оцеляване (или опасни фрази, използвани от жените), бих направил само тая корекция - в № 8. Мисля, че женският вариант на "Майната ти!", не е "Както и да е!", а си е директно и дословно: "Майната ти!"...
Аааааа моля, моля.... кака ти артемидка нИйей казала нищо подвеждащо, само изпитано и проверено (без значение от коя страна ще си, тъй щото и на едните шарани минава и на другите) Интересно е когато и единия и другия разсъждават по сходен начин, тогава се получава едно надлъгване, което поне не е скучно ами развеселява обстановката, тъй щото се влиза от номер в номер who cares?! ама айде да си кажа и аз...
Пък по отношение на пантерките си е въпрос на отношение и поведение, ако ти липсва нещо, значи не правиш каквото е необходимо вероятно просто защото нямаш достатъчно силен мотив (муза)
Космо, позволи ми да не съглася! И ще ти кажа какви са аргументите ми. Или поне два от тях.
И друг път съм разказвала, че в моя род има малко странни традиции по отношения на вярванията, суеверията .... и брака.
Сега да ти кажа за брака. Според моята рода не е приемливо младото семейство да има дете още в първата година на своето съвместно съжителство. И ще ти кажа защо. Случва се /не винаги, но се случва/ младата майка до такава степен да бъде обсебена от детето си, че да не е в състояние да отдели достатъчно количество любов и за съпруга си. Обратната страна е, че понякога и съпругът не може да се научи да дели любовта на съпругата си с новия член на семейството... Ако не са живели заедно сами поне година те не са се научили все още да се обичат ... После следват скандали, караници ... такива неща.
С една дума на семейството му трябва време да укрепне.
Не казвам, че винаги става по тази начин. Просто споделям своят опит.
Пък Zapalkata е достатъчно голям и може да си прецени и сам
Е то на практика долу - горе така се получава, бебето идва след година ... 9 месеца бременност, учените са изчислили, че за зачатие са необходими средно 100 опита ... Освен ако булката е "малко" бременна, но в общия случай природата си знае работата
Коментар