IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честито Космо- новото производство да е печелившо и да носи печалбиДа аромата е важен- сега погледнах каква е в къщи - PERFEX- цялата баня мирише на праскова.Пласмента оправи ли го вече.. За компанията и средата си много прав- и аз се радвам , че в кризата се опознахме и споделяме мисли- все сериозни хора. Другото не е продуктивно да нападаш хора , които не познаваш без да помислиш върху думите им. Приятна вечер и наздраве- вратни пържоли с червено вино и селска салата

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Понякога влизат и там интересни хора, казват нещо свястно, но тъкмо да питам нещо, или да почна спор и юнаците вече почнали да лепят етикети и да ругаят и си губи смисъла.
      Веднъж Kev написа, че обича да чете коментарите на пишещите в тази тема. Отначало се зачудил защото е така, но после установил, че повечето от нас не припарват в тема "Политика".
      Ние също спорим, но го правим интелигентно. Стараем се да уважаваме "противниците" си. Вярно, случва се и ние да се сдавим като кучета, но рядко излизаме от рамките на добрия тон.
      Все пак, тази тема си е аристократичния клуб на "Търтеите". Случайни хора няма
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Днес какъв хубав ден.. Какво пипнах разцъфна - работата на 6, тръгнах си към два и половина и гледам едно заведение на хиподрума - седнах пих 5 бири, поритах с едни деца, дойде момата да си мйе прибере и сега мисля да си направим една романтична вечеря на балкона... Купил съм разни пилешки екстри и една бутилка убийствено вино (тя ми е подарък от един клиент испанец)... Ама доде се къпе рекох да драсна два три реда... А забравих да се похваля - днес дефекирах и се избърсах със тоалетна хартия собствяено производсто.. Ама не ми хареса много - оная Зева с мирис на теменужки лилавата е по добра.. Май... Ама ще работя в тая посока, макар че е въпрос на пари и себестойност... Пак май... Че може и да е до майсторлък..

По темата за политиката - лошо няма да я нищим ама така като нищим темите в тази тема.. А не като в темата за политиката (аз вече дори не я чета, та не знам може и да са поумнели ама надали)... Та тук иде задачата на нашите приятели Амстердам и Бети, а те добре се справят.. Като в компютрите и новте санд боксове - изолираш вируса в една виртуална среда (в случая тема политика) и така запазваш да не се разпространи във всички директории... Ама вярно че троловете изчезнаха в полседните месеци - като си спомня каво беше на времто - на един смислен пост 5 малоумни заяждания, то не бяха кретении, псувни... Колко е интересно - широко скроените хора ползват анонимността за да се забавляват, мишоците я ползват за да станат лъвове...Ама и сериозни играчи се събрахме та не виреят, някак останаха в лево троловете. Стига за тях че много време им отделих...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Така е много сволачи има
          В онаА тема положението е "Проста да падладееш".
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Така е много сволачи има

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Прав си Мечо- досега тази тема е чиста от тролове и нахалници- въпреки , че няма да е лошо всеки да изкаже мнението си без злобни нападки и обиди и по тези теми
              Понякога влизат и там интересни хора, казват нещо свястно, но тъкмо да питам нещо, или да почна спор и юнаците вече почнали да лепят етикети и да ругаят и си губи смисъла.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Прав си Мечо- досега тази тема е чиста от тролове и нахалници- въпреки , че няма да е лошо всеки да изкаже мнението си без злобни нападки и обиди и по тези теми

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Aми темата за властта можем да си я нищим в тази. Тя властта може да бъде и извън контекста на политиката макар и да опира до нея неминуемо.
                  В тема "Политика" няма дебат, а копи/пейст.
                  Нищо против . Ама по добре да я караме по абстрактно, за да няма НАВЛЕЦИ.
                  tnm

Коментар

• Благодаря Арти, за теб Асерехе ХА
                    http://youtu.be/ujftc_yEPe4
                    tnm

Коментар

• Aми темата за властта можем да си я нищим в тази. Тя властта може да бъде и извън контекста на политиката макар и да опира до нея неминуемо.
                      В тема "Политика" няма дебат, а копи/пейст.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Ако е така по добре въобще да я махнат тази тема, за да си знаем че в този форум е забранено да се говори за политика.
                        Аз съм ЗА!
                        Last edited by Amsterdamm; 24.04.2012, 17:38.

Коментар

Мечо, когато се намесят емоции и чувства, някак си естествено идват и ругатните и по-големите амплитуди.
                          Аз съм доста по-емоционална/чувствителна от Ринаа ако и да изглеждам като айсберг, но се научих по трудния начин да си държа разума хладен.
                          "Хладен Ум, Смело Сърце, Чисти Ръце!"

п.п.Смятам, че банът трябва да е в крае случай. Сега, ако Ринаа е банната, не знам доколко това е такъв.
                          Сещам се, че и Арти беше банната за нещо.
                          Не знам за Ринаа. За тема политика ме боли. Обичам спорове на тема, власт, измами, лъжа, предателство, манипулации. Обаче там са се настанили няколко маргинала, които с ругатните си не допускат никаква дискусия по същество. Като че нарочно саботират. Ако е така по добре въобще да я махнат тази тема, за да си знаем че в този форум е забранено да се говори за политика.
                          tnm

Коментар

Хихих Вал :* "Пухчо" е отчаяно-ядосан даже малко безсилен вече се чувства, секнал му е ентусиазЪма но някоя хубава песен винаги му се отразява добре

http://www.youtube.com/watch?v=gnhXH...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Zg4nD8aUr5g&ob=av3n

http://www.youtube.com/watch?v=1G4is...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ILWSp0m9G2U

Clare Maguire - Ain't Nobody - http://www.youtube.com/watch?v=y2peghEih74

Мечо благодаря и ти се чувствай поздравен
                            п.п. Пухчо май е болен, ще ходи на доктор да му правят изследвания...то не може само нерви и да му е гадно трябва и малко радости да има, нали...
                            Last edited by artemida_sofyanska; 24.04.2012, 17:10.
                            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Мечо, когато се намесят емоции и чувства, някак си естествено идват и ругатните и по-големите амплитуди.
                              Аз съм доста по-емоционална/чувствителна от Ринаа ако и да изглеждам като айсберг, но се научих по трудния начин да си държа разума хладен.
                              "Хладен Ум, Смело Сърце, Чисти Ръце!"

п.п.Смятам, че банът трябва да е в крае случай. Сега, ако Ринаа е банната, не знам доколко това е такъв.
                              Сещам се, че и Арти беше банната за нещо.
                              Last edited by val/she; 24.04.2012, 17:06.

Коментар

"Пухчо" ми липсва. Не знам дали е ядосана, но аз съм. Права си че модерирането само по себе си не е страшно, обаче няма справедливост. Четох из другите теми какви сочни ругатни има (без звездички). Яд ме е дето в тема политика разговарят като невъзпитани шофьори. А има само два три ника там дето трябва да ги редактират и ще можем спокойно да влизаме там и да си казваме каквото мислим.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X