IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=tnm;1059202442]
    Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение

Космо, позволи ми да не съглася! И ще ти кажа какви са аргументите ми. Или поне два от тях.
    И друг път съм разказвала, че в моя род има малко странни традиции по отношения на вярванията, суеверията .... и брака.
    Сега да ти кажа за брака. Според моята рода не е приемливо младото семейство да има дете още в първата година на своето съвместно съжителство. И ще ти кажа защо. Случва се /не винаги, но се случва/ младата майка до такава степен да бъде обсебена от детето си, че да не е в състояние да отдели достатъчно количество любов и за съпруга си. Обратната страна е, че понякога и съпругът не може да се научи да дели любовта на съпругата си с новия член на семейството... Ако не са живели заедно сами поне година те не са се научили все още да се обичат ... После следват скандали, караници ... такива неща.
    С една дума на семейството му трябва време да укрепне.
    Не казвам, че винаги става по тази начин. Просто споделям своят опит.
    Пък Zapalkata е достатъчно голям и може да си прецени и сам

Съгласен...

Коментар

• Браво Артемидче истинска правна лъвица си. Великич Джакомо Казанова на няколко пъти в мемоарите си казва, че нищо не буди по- голям интерес в жената от това да знае по малко за мъжа и тои да и показва леко превъзхоство с малки критики. Ти го наричаш дистанция- може и така, но трябва и лека критика и шега на границата на меката подигравка. Умно момиче си и това е рецепта за умните.Тъпите са лесни - както Космо казва при тях е лесно с пари, подаръци и на капака..Космо спиш ли брат- тоя комшия програмист много пие

Коментар

• [QUOTE=Kosmonavta;1059202426]
        Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение

Слушай Артемида приятелю..

А в термина "виждаме", нали се включва и "плющиме".. Щото иначе като няма секс и нещата прерастват в едно перверзно приятелство между мъж и жена което после много трудно прераства в интимна връзка....

Иначе 10 години е идеалната разлика... Ако си сигурен че това е жената, а на нея не и се жени, знеш какво да правиш.. Млако не е джентълменско, ама в днешно време на нещата им трябва катализатор.. А какъв по добър аргумент от едно бебе...

Ама дай подробности - талия, цици, дупе, лице, особености, сексуална активност
        Космо, позволи ми да не съглася! И ще ти кажа какви са аргументите ми. Или поне два от тях.
        И друг път съм разказвала, че в моя род има малко странни традиции по отношения на вярванията, суеверията .... и брака.
        Сега да ти кажа за брака. Според моята рода не е приемливо младото семейство да има дете още в първата година на своето съвместно съжителство. И ще ти кажа защо. Случва се /не винаги, но се случва/ младата майка до такава степен да бъде обсебена от детето си, че да не е в състояние да отдели достатъчно количество любов и за съпруга си. Обратната страна е, че понякога и съпругът не може да се научи да дели любовта на съпругата си с новия член на семейството... Ако не са живели заедно сами поне година те не са се научили все още да се обичат ... После следват скандали, караници ... такива неща.
        С една дума на семейството му трябва време да укрепне.
        Не казвам, че винаги става по тази начин. Просто споделям своят опит.
        Пък Zapalkata е достатъчно голям и може да си прецени и сам
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Да си амбициозен е едно а да си амбициозен и арогантен бездарник друго.Ти явно не правиш разлика мезду двете
          Tова пък как го реши, че не правя разлика, просто казвам, че е прекалено пасивно и пораженческо да бягаш от всичко, което не ти харесва. Има си начини, без да си мазник/гъзолизец и т.н да успееш да вземеш своето. Важното е да не го замениш за достойнството си.
          Всеки да го разбира както иска......

Коментар

• [QUOTE=zapalkata;1059202408]
            Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение

Въпроса е,че всеки ден се виждаме.Отделно всичко си върви,както трябва,но и двамата знаем,че сериозна връзка трудно би се получила между нас, поради много причини, не само заради възрастовата разлика и малко по различното отношение към определени неща,които ни различават-мисли за брак деца в последно време....без да съм и ги споделял,но се усещам,че взимам да поддавам.мисля е,което не е лошо,но само би ме разочаровало и наранило,колкото видимо да се преструвам,че не ми пука.Артемида сложно е да се обясни така с писане,но поне опитах,чао!
            Слушай Артемида приятелю..

А в термина "виждаме", нали се включва и "плющиме".. Щото иначе като няма секс и нещата прерастват в едно перверзно приятелство между мъж и жена което после много трудно прераства в интимна връзка....

Иначе 10 години е идеалната разлика... Ако си сигурен че това е жената, а на нея не и се жени, знеш какво да правиш.. Млако не е джентълменско, ама в днешно време на нещата им трябва катализатор.. А какъв по добър аргумент от едно бебе...

Ама дай подробности - талия, цици, дупе, лице, особености, сексуална активност

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Кажи по подробно де... Коя е? Как изглежда? Кратко предствяне? От къде се познавате? Какво сме направили до сега и каво предстои да направим за да я спечелим? Каккви са резултатите от нашите действия? Какво трябва да променим в стратегията? Критика и самокритика...
              Кратък курс по НЛП (Невролингвистично програмиране) от Космо...

А ето zapalka, и нещо от мен: Намали важността и желанието, и ще видиш как нещата ще потръгнат в посоката в която би искал!

Лек ден и бъдете здрави!

Коментар

• [QUOTE=artemida_sofyanska;1059202402]

1. Не я притискай, ако усещаш, че ти бяга
                2. Измъкни се за известно време и спазвай дистанция
                3. Бъди любезен, но леко резервиран
                4. Дистанцирай и себе си за малко, за да прецениш какво точно искаш
                5. Разнообразявай се в това време на друго/и места

Това ми дойде на прима виста, да кажат лъвовете какво мислят по въпроса
                Въпроса е,че всеки ден се виждаме.Отделно всичко си върви,както трябва,но и двамата знаем,че сериозна връзка трудно би се получила между нас, поради много причини, не само заради възрастовата разлика и малко по различното отношение към определени неща,които ни различават-мисли за брак деца в последно време....без да съм и ги споделял,но се усещам,че взимам да поддавам.мисля е,което не е лошо,но само би ме разочаровало и наранило,колкото видимо да се преструвам,че не ми пука.Артемида сложно е да се обясни така с писане,но поне опитах,чао!

Коментар

• [QUOTE=zapalkata;1059202399]

Така е,живее й се!А и не крия,че съм се бъгнал,но се усещам,и съм решил да спра(опитам) да мисля за сериозни неща,специално с нея.Лек и спорен ден на всички в темата,чао!
                  1. Не я притискай, ако усещаш, че ти бяга
                  2. Измъкни се за известно време и спазвай дистанция
                  3. Бъди любезен, но леко резервиран
                  4. Дистанцирай и себе си за малко, за да прецениш какво точно искаш
                  5. Разнообразявай се в това време на друго/и места

Това ми дойде на прима виста, да кажат лъвовете какво мислят по въпроса
                  There is no right way. Only your own way!

Коментар

• [QUOTE=artemida_sofyanska;1059202393]

Що го мъчиш детето , сигурно му се живее още, пък и ти си млад още...радвай се на момента и не му мисли толкова. Нещо си се "бъгнал" ми се струва

http://www.youtube.com/watch?v=R18kWUtw6wY
                    Така е,живее й се!А и не крия,че съм се бъгнал,но се усещам,и съм решил да спра(опитам) да мисля за сериозни неща,специално с нея.Лек и спорен ден на всички в темата,чао!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                      Сегаа че сме силни - силни сме..да не говорим, че сме и способни...за седем минути такава презентация спретнах, че за конкурс става

Сега работя върху откриване на завещанието трябва да приключа своевременно, а днес съм толкова разсеяна и правя хиляда работи едновременно, ужким ми се получава повечето пъти ама нещо, днес..явно щото съм схваната)

Та давай по същество да решаваме проблема ти и да пордължаваме със следващите...
                      Аз ще си го реша сам,бе Артемида!Но се радвам,че пописах днес пак с вас.Може да ни съветваш общо нас мъжете как трябва да подходим в такава любовна ситуация на стрес и неориентираност,както е при мен.

Коментар

• [QUOTE=zapalkata;1059202388]

За госпожицата и за някакво съвместно наше бъдеще,ама е по-малка от мен с близо две петелетки.Аз вече си мисля за сериозни взаимоотношения,а за нея не знам,но по скоро не мисли в подобна насока.
                        Що го мъчиш детето , сигурно му се живее още, пък и ти си млад още...радвай се на момента и не му мисли толкова. Нещо си се "бъгнал" ми се струва

http://www.youtube.com/watch?v=R18kWUtw6wY

Коментар

• Сегаа че сме силни - силни сме..да не говорим, че сме и способни...за седем минути такава презентация спретнах, че за конкурс става

Сега работя върху откриване на завещанието трябва да приключа своевременно, а днес съм толкова разсеяна и правя хиляда работи едновременно, ужким ми се получава повечето пъти ама нещо, днес..явно щото съм схваната)

Та давай по същество да решаваме проблема ти и да пордължаваме със следващите...

Коментар

• [QUOTE=artemida_sofyanska;1059202387]

Сега то не е лошо да ги мислиш нещата как ги правиш, защото ще имаш по-голям успех..нали така! Друг въпрос е върху какво точно мислиш...
                            За госпожицата и за някакво съвместно наше бъдеще,ама е по-малка от мен с близо две петелетки.Аз вече си мисля за сериозни взаимоотношения,а за нея не знам,но по скоро не мисли в подобна насока.

Коментар

• [QUOTE=zapalkata;1059202386]
                              Запалке, душенце я кажи на кака си какво те мъчи, налЕ сме съпрузи ще помагаме да разрешиш проблема нЕма забрана форумните половинки да помагат на другия за у животеца, налЕ? Само си кажи ние ще го измислим, я гледай каква банда сме (лъвове и лъвици) хихихи всички ще изчислим, премерим и ще те подготвим да действаш като един лъв [/QUOT

За разказване е това,че много ги мисля нещата,и както си викам,че не ми пука,в крайна сметка се оказва,че от два дни само затова си мисля.Натрапчиви мисли-дали,или,които ме правят страшно разсеян и глупав,повече от обикновено.
                              Сега то не е лошо да ги мислиш нещата как ги правиш, защото ще имаш по-голям успех..нали така! Друг въпрос е върху какво точно мислиш...

Коментар

• [QUOTE=artemida_sofyanska;1059202381]Запалке, душенце я кажи на кака си какво те мъчи, налЕ сме съпрузи ще помагаме да разрешиш проблема нЕма забрана форумните половинки да помагат на другия за у животеца, налЕ? Само си кажи ние ще го измислим, я гледай каква банда сме (лъвове и лъвици) хихихи всички ще изчислим, премерим и ще те подготвим да действаш като един лъв [/QUOT

За разказване е това,че много ги мисля нещата,и както си викам,че не ми пука,в крайна сметка се оказва,че от два дни само затова си мисля.Натрапчиви мисли-дали,или,които ме правят страшно разсеян и глупав,повече от обикновено.Някой беше писал тук за силния пол-жените и вече като слаб -мъжете.
                                Last edited by zapalkata; 20.01.2012, 14:35.

Коментар

Working...
                                X