IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    .......

Затова търся и вашето мнение, уважаеми колеги, както и мнението ви, дали съм бил циничен с някой от вас до сега, ....

Изглежда има хора в тоя форум, които могат само това: да злословят ЗАДКУЛИСНО!!! - неудобните им опоненти...

Истина вспыхивает не только из столкновения мнений, но также из внутренних противоречий лжи ! Троцкий Л.Д.
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      През октомври в Португалия.....Среща на плажа ( много му шътка името)...Ще нося вестник Дума и ще съм изгорял "на потник"....
      кире ,а сийчето ще я вземеш ли
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
        Добре,че нямаш щастието да живееш с прасе и да го гледаш как се храни като свиня,как мляска, как покапва
        Бай Ганьо ряпа да яде пред него
        "Щастието" да живееш с прасе...

Кофти е!

Но - прасетата не са само нерези..., има и прасета с женски пол (както сама казваш - свиня - ж.р.), нали..., ако трябва да сме изчерпателни и коректни до край... Нали, мило!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Добре, че й ги припомни...

Но пък в теб може и да се вслуша.

Форумът ПАК почна да става интересенннн...

За твое сведение, пред четвъртият начин за въздействие - останалите три - РЯПА ДА ЯДАТ... (малко ще ти е трудно да зацепиш)
          Искам да се допитам до уважаемите съфорумци - може ли някой да вложи в думите ми горе смисъл на ПРОСТАШКА РЕПЛИКА? (бях обвинен именно с тия думи)...

Затова търся и вашето мнение, уважаеми колеги, както и мнението ви, дали съм бил циничен с някой от вас до сега, независимо дали съм писал с ника си "zarco" или с предишният "безимен"?

Изглежда има хора в тоя форум, които могат само това: да злословят ЗАДКУЛИСНО!!! - неудобните им опоненти...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Добър вечер, тайфата!
            И аз съм решила да ходя в Испания. Голямо желание имам да видя Алхамбра в светлината на залязващото слънце. Обаче хич не мога да издържам на високи температури. Трябва да се отнасям с повишено внимание към слънчевите лъчи. Най-добре ще е да се затътря там през септември, ама и аз кат Пешо, съм особено ангажирана през тази част от годината
            През октомври в Португалия.....Среща на плажа ( много му шътка името)...Ще нося вестник Дума и ще съм изгорял "на потник"....

Коментар

... на всичко отгоре - изгорях от слънцето..., но това са по-скоро приятни неща (за първи път ми е, след зимата - и то - гол при най-силното слънце около 4 чАса след обяд)... И съм забелязал, че на слънцето (ако има болежки) всичко минава - препоръчват го тоя витамин D..., кожно...
              Да бе, да....минава
              Аз бях на един "селски фитнес", направо съм разглобен....Лицето ми пламти, главата ме боли, кръста ми блокира, мускулите абдикираха

Коментар

• Добре,че нямаш щастието да живееш с прасе и да го гледаш как се храни като свиня,как мляска, как покапва
                Бай Ганьо ряпа да яде пред него

Коментар

• Наистина - до всеки орел (в планината) стои една разбрана и точна орлица...

Как може тия "птичета" (орлите) - да живеят толкова високо?... и да се реят около върховете?..., не че няма какво да хапват, защото доста заешки следи има - а снегът на места си е девствено-непокътнат...Наистина красотата е неописуема!

Забелязах, че сте засегнали темата с убити животни, но някои от хищниците - няма как да съществуват по друг начин, а ние пък - като най-големият хищник на планетата... АдИ да не говоря повече, все пак цялото многообразие от живи същества има смисъл - отсякла е мъдрата природа, дори и от тия, които не Рупат само и единствено тревица......

Ринче, ама ти - освен, че не пиеш "божествената амброзия" - чаша червено вино - и месо ли не ядеш?... Ахаааа - сФанах сЯ що се подреждаш до първите манекенки... Но (ако наистина не ядеш месо) - няма как да набавиш доста неща в манекенското тяло...

Или - ти месо ядеш, само ако мъжът до теб ти го приготви?...

... на всичко отгоре - изгорях от слънцето..., но това са по-скоро приятни неща (за първи път ми е, след зимата - и то - гол при най-силното слънце около 4 чАса след обяд)... И съм забелязал, че на слънцето (ако има болежки) всичко минава - препоръчват го тоя витамин D..., кожно...
                  Last edited by zarco; 18.03.2012, 20:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Браво батко много точно го определи, ама то не може и дълго да се преструваХа назюдраве- червено каберне с бабек и сирене камамбер
                    Аз работя в момента и за съжаление не пия, че днес съвсем се оака сделката за сервиза, но все пак се разбрахме за някава схема и сега коригирам текста на договорите и правя едни анекси към старите договори. После трябва да ги пратя на юристите за съгласуване.. Утре имам среща и с един идот дето ми дължи сума пари и е гол като пушка, та се чудя дали въобще да го срещам или да пия една чаша студена вода.. Имам среща и със акционерите да ги разубеждавам (че някой им е пуснал мухата че кризата е свършила) да не тръгваме в 2012 да печелим пазарен дял и да правим печалби.. И са големи аматьори - научили разни показатели и термини - ритърн ъф екуити, Ебит Да, Капекс, ритърн ъф ассетс... Как да им кажа че в БГ тия работи не важат... Още една година контролирана загуба е по добре за нас... Ама до там се докарахме - топ професионалисти да обясняваме на тотални аматьори, че не могат да ядат през гъзовете си например, само щото кеша е в тях....Абе не е един яд.. Иначе наздраве...

Коментар

• Добър вечер, тайфата!
                      И аз съм решила да ходя в Испания. Голямо желание имам да видя Алхамбра в светлината на залязващото слънце. Обаче хич не мога да издържам на високи температури. Трябва да се отнасям с повишено внимание към слънчевите лъчи. Най-добре ще е да се затътря там през септември, ама и аз кат Пешо, съм особено ангажирана през тази част от годината
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Браво батко много точно го определи, ама то не може и дълго да се преструваХа назюдраве- червено каберне с бабек и сирене камамбер

Коментар

Чудесно Ринче- радвам се че сме на едно мнение. Не ми се харесват и политици , които показно го правят и се гордеят с успехите си.Цивилизацията трябва да вземе връх над първичните инстинкти, а да не забравяме че всички първобитни хора са изяждали и враговете си сега е отвратително нали...- така че по добре да гледаш животните, да ги снимаш ...отколкото да ги убиваш..Космо комшията много кротък не пие... Абе да направим една организация за Куба- да се накефим един месец на воля
                          Да бе тоя алкохолик - секс манияк ме изненада.. В тая му светлина не гоо бях виждал.. Явно е от едни мъже (не може да не си ги срещнал) коиот като си хванат гадже и тотално изчезват и вече по далече от циците и не виждат... Не го харесвам такъв..

Коментар

• Да така е а и аз винаги малките рибки ги пускам- там е много за удоволствие и спокоиствие

Коментар

Чудесно Ринче- радвам се че сме на едно мнение. Не ми се харесват и политици , които показно го правят и се гордеят с успехите си.Цивилизацията трябва да вземе връх над първичните инстинкти, а да не забравяме че всички първобитни хора са изяждали и враговете си сега е отвратително нали...- така че по добре да гледаш животните, да ги снимаш ...отколкото да ги убиваш .....)
                              Така е , много си прав . А снимка на политик , застанал до убито животно ме докарва до лудост . Това убиване за удоволствие не го разбирам . А иначе рибарите не знам защо , ги възприемам , хрисими хора са

Коментар

• Чудесно Ринче- радвам се че сме на едно мнение. Не ми се харесват и политици , които показно го правят и се гордеят с успехите си.Цивилизацията трябва да вземе връх над първичните инстинкти, а да не забравяме че всички първобитни хора са изяждали и враговете си сега е отвратително нали...- така че по добре да гледаш животните, да ги снимаш ...отколкото да ги убиваш..Космо комшията много кротък не пие... Абе да направим една организация за Куба- да се накефим един месец на воля

Коментар

Working...
                                X