IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    С червеното съм те редактирал граматически - в родителен падеж се изисква поставяне на "посока" ( кого ? чего ? ) и съществителното не се членува - ам е грешка . - и приемам че сентенцията ти е в ед.число ...То и аз доста пропускам особено като бързам,но ако пишеш или говориш редовно, от другата страна винаги ще те разберат ...
    мислех, че въпросът е "кем зависит"? (от кого), но очевадно имам пропуски...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Мале колко е остарял Майкъл Киске.... Ебати къде е онова младо момче дето с Кай Хансен бяха двигателя на Хелоуин.. Ходил съм до Лондон да ги гледам. Гледай какво нещо е времето. Станал си е направо чичо... Ебати всички ще умрем. Колко е кратък живота...
      Анди Дерис също е много добър, и не по-малко емблематичен!
      Ето едно велико негово творение, изпълнено с чувства, сила и емоция... неща които като че ли все по-рядко се срещат в съвременното изкуство

http://www.youtube.com/watch?v=-Dl6CLWLMzk
      Last edited by kev; 25.02.2012, 18:01.

Коментар

С червеното съм те редактирал граматически - в родителен падеж се изисква поставяне на "посока" ( кого ? чего ? ) и съществителното не се членува - ам е грешка . - и приемам че сентенцията ти е в ед.число ...То и аз доста пропускам особено като бързам,но ако пишеш или говориш редовно, от другата страна винаги ще те разберат ...

Моя учительница всегда говорила, что это - "беглост речи"...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          А я считаю, что это - само по себе - не только от мужчин(ам) зависит...(zarco)

(дано не съм объркал падежите, което редовно ми се случваше... )
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Да така е за едните са врагове, а за другите герои

Коментар

• Мечо, враговете лесно могат да бъдат героизирани.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Ние врагове нямаме, само опоненти.
                От коя страна на барикадата сте вие, които нямате врагове?... и как точно ги превърнахте в опоненти?...

... да продължа: точно в тоя риторичен въпрос се крие ключът към "вечното" щастие, а вероятно това е и моментът, когато хората от всички страни - не само си подават ръце, но се и прегръщат до полуда, целуват се и - там всички други екстри - като за последно...

На това му се вика "дървен философ"..., но днес дегустирам червено и току що стигнах до извода, че Мерло превъзхожда Каберне Совиньон, разбира се - с хубавото хапване..., то какво ли му остава на човек..., дето се казва - и с две от три може да мине... до едно време...

Наздраве!
                Last edited by zarco; 25.02.2012, 17:16.

Коментар

Конечно, мы, мужчины, очень хотим, чтобы женщины были украшением нашей жизни. Но становится ли женщина украшением нашей жизни — это зависит, прежде всего, от нас ! В.В.Путин

А я считаю, что это - само по себе - не только мужчинам зависит...(zarco)

(дано не съм объркал падежите, което редовно ми се случваше... )

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    ... Тази е една от най много 10 те жени на които съм парвил френска любов - коеот при мен е върховна оценка за сексуалните ми партньорки....

Конечно, мы, мужчины, очень хотим, чтобы женщины были украшением нашей жизни. Но становится ли женщина украшением нашей жизни — это зависит, прежде всего, от нас ! В.В.Путин

Коментар

За да свържем с темата за любовта и поезията

Феликс Едмундович в парке гулял
                      Наденьку Крупскую там поджидал
                      Прямо в зать!лок вонзился кирпич
                      Метко кидает Владимир Ильич
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Това ми хареса, почти като заобикалянето на истината, ама си мълча, да не се изложа
                        tnm

Коментар

Если Вы еще не сидите, то это не Ваша заслуга, а наша недоработка ! Феликс Дзержинский "О революционной борьбе"

Коментар

• Ние врагове нямаме, само опоненти.

Коментар

• Тогава враговете би следвало да се наричат неоменьшевики, от малцинство (меньше)
                              tnm

Коментар

• Да. Освен стремежът ни да станем мнозинство (больше) друго общо не виждам.

Коментар

Working...
                                X