If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
С червеното съм те редактирал граматически - в родителен падеж се изисква поставяне на "посока" ( кого ? чего ? ) и съществителното не се членува - ам е грешка . - и приемам че сентенцията ти е в ед.число ...То и аз доста пропускам особено като бързам,но ако пишеш или говориш редовно, от другата страна винаги ще те разберат ...
мислех, че въпросът е "кем зависит"? (от кого), но очевадно имам пропуски...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Мале колко е остарял Майкъл Киске.... Ебати къде е онова младо момче дето с Кай Хансен бяха двигателя на Хелоуин.. Ходил съм до Лондон да ги гледам. Гледай какво нещо е времето. Станал си е направо чичо... Ебати всички ще умрем. Колко е кратък живота...
Анди Дерис също е много добър, и не по-малко емблематичен!
Ето едно велико негово творение, изпълнено с чувства, сила и емоция... неща които като че ли все по-рядко се срещат в съвременното изкуство
С червеното съм те редактирал граматически - в родителен падеж се изисква поставяне на "посока" ( кого ? чего ? ) и съществителното не се членува - ам е грешка . - и приемам че сентенцията ти е в ед.число ...То и аз доста пропускам особено като бързам,но ако пишеш или говориш редовно, от другата страна винаги ще те разберат ...
Моя учительница всегда говорила, что это - "беглост речи"...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
А я считаю, что это - само по себе - не только от мужчин(ам) зависит...(zarco)
(дано не съм объркал падежите, което редовно ми се случваше... )
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
От коя страна на барикадата сте вие, които нямате врагове?... и как точно ги превърнахте в опоненти?...
... да продължа: точно в тоя риторичен въпрос се крие ключът към "вечното" щастие, а вероятно това е и моментът, когато хората от всички страни - не само си подават ръце, но се и прегръщат до полуда, целуват се и - там всички други екстри - като за последно...
На това му се вика "дървен философ"..., но днес дегустирам червено и току що стигнах до извода, че Мерло превъзхожда Каберне Совиньон, разбира се - с хубавото хапване..., то какво ли му остава на човек..., дето се казва - и с две от три може да мине... до едно време...
Конечно, мы, мужчины, очень хотим, чтобы женщины были украшением нашей жизни. Но становится ли женщина украшением нашей жизни — это зависит, прежде всего, от нас ! В.В.Путин
А я считаю, что это - само по себе - не только мужчинам зависит...(zarco)
(дано не съм объркал падежите, което редовно ми се случваше... )
... Тази е една от най много 10 те жени на които съм парвил френска любов - коеот при мен е върховна оценка за сексуалните ми партньорки....
Конечно, мы, мужчины, очень хотим, чтобы женщины были украшением нашей жизни. Но становится ли женщина украшением нашей жизни — это зависит, прежде всего, от нас ! В.В.Путин
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар