If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Точно кисело зеле?
Баща ми си хапва всичко и в доволни количества, но фигурата му може да комплексира доста млади мъже. Та преди всичко днк и след това храненето.
Имам роднина ин ло- голям пурист. Много внимава какво хапва, ядки, пилетата да са щастливи и други подобни..та при ръст 185см беше станал под 70кг и най-малките натоварвания не можеше да издържи.
Трябва да се хапва така, че да се ЧУВСТВАШ добре и в кондиция.
От здравословно хранене ако започнеш да залиташ (както беше в случая), не е добре.
Зелето съдържа целулоза. За усвояването му от организма се изразходва повече енергия, от колкото е калоричността на самото зеле /или нещо такова/.
Наследствеността играя важна роля за метаболизма у хората, на напоследък начинът на живот започна да изпреварва генетичната определеност
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аз не се изразих правилно. Разбира се, че не "диета". Тази дума се опошли последните 20-на години.
Говоря за нормално хранене, но избирателно. Дояжда ти се пържола, но вместо нея изяждаш 50-100 грама орехови ядки, бадеми, лешници.
Дояжда ти се сладко, но вместо торта, изяждаш няколко сушени смокини, кайсии, стафиди, боровинки и т.н.
Вместо с купешка салата снежанка или руска, ракията замезваш с проста салата от кисело зеле и т.н.
абе ,не че не ги знаем тия работи,но как да откажеш пържола току що свалена от барбекюто-в неделя такова преяждане беше,все едно,че тръгвах за Освиенцим и трябва да се запася с калории месец напред
Баща ми си хапва всичко и в доволни количества, но фигурата му може да комплексира доста млади мъже. Та преди всичко днк и след това храненето.
Имам роднина ин ло- голям пурист. Много внимава какво хапва, ядки, пилетата да са щастливи и други подобни..та при ръст 185см беше станал под 70кг и най-малките натоварвания не можеше да издържи.
От здравословно хранене ако започнеш да залиташ (както беше в случая), не е добре.
Наистина има до голяма степен генна предразположеност, но и няма как да се избяга от забавянето на метаболизма с възрастта.
185см./70кг. си е точно съотношение за йога, но те го правят освен с начин на хранене, така и с упражнения. Но наистина - много е "хърбаво" това съотношение. Особено за възрастен човек.
Аз не се изразих правилно. Разбира се, че не "диета". Тази дума се опошли последните 20-на години.
Говоря за нормално хранене, но избирателно. Дояжда ти се пържола, но вместо нея изяждаш 50-100 грама орехови ядки, бадеми, лешници.
Дояжда ти се сладко, но вместо торта, изяждаш няколко сушени смокини, кайсии, стафиди, боровинки и т.н.
Вместо с купешка салата снежанка или руска, ракията замезваш с проста салата от кисело зеле и т.н.
Точно кисело зеле?
Не искам да ви обезсърчавам, но диетите не са добра идея особено ако са драстични. Килограмите са си функция на днк, активност и емоционален статус.
Диетата, воще не е необходимо да е свързана са гладуване.. налЕ..
Подходящо комбиниране (несмесване) на храната, неядене след 18(или там някъде),
и разумна двигателна програма(щото и тая олимпяда, вече я изпуснАхме) и за два месеца си у форма ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Какви са теЗ пости с ракия и вино!?
А би ли предложил някаква диета за тези господа, които на мястото фаянсовите плочки са сложили поне две тухли четворки?
Предварително благодаря!
Аз казвам "тъкмо са пости", не да пости горкият ти мъж.
Преди да слагаш фаянсови плочки, първо е добре да бутнеш старата мазилка. Но при неговите килограми е по-добре първо да направи малко диета, защото ще си натовари много ставите с упражнения.
Ето ти една идея:
Вече идва време, когато трябва да се доизяжда киселото зеле, че скоро ще стане топло.
Тъкмо са и пости. Почвай до Великден само на салата от кисело зеле (малко зехтинец върху нея), ракия и вино.
Хапвай и разни сурови ядки за протеини и мазнини.
За месец ще ти падне "изолацията".
Какви са теЗ пости с ракия и вино!?
А би ли предложил някаква диета за тези господа, които на мястото фаянсовите плочки са сложили поне две тухли четворки?
Предварително благодаря!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар