IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Шоколад, баклава, толумбички, колкото по сладко толкова по сладко
    На секундата спира нервното напрежение и разведрява обстановката. Най тежката абстиненция идва от нямане на сладко. Необолшевиама тук е иррелевантен (дано го употребявам правилно). Сладкото е над политиката.

Сладко е имало преди нас, има и сега, ще има и след нас
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      ..и да се внмава с алкохола..особено бира..нали Маранди, че след 30+...коремче
      Между другото, сегашната бира има толкова общо с БИРА, колкото "ракията" с истинската РАКИЯ.
      То и затова се пуска корем от тази тъй-наречена "бира".

П.П. Към дамите - същото е и с бозата. От сегашната боза не растат гърдите, защото не е истинска боза.

Коментар

..и да се внмава с алкохола..особено бира..нали Маранди, че след 30+...коремче
        Мхм,

с алкохолеца трябва да се внимава, че е доста калоричен ( концентрата ).

Бирата не е калорична, ама трябва да се пие "на голо", т.е. без мезе, за да не прави търбух.

П.П. Някой ден ме подсети да напиша книга на тема: "Как да превърнем алкохолизма в изкуство" - хихи

Поздрави!

П.П.П. Аз съм я обатачил малко, ся съм 174 см на 69 кила, но имам малък размер на ходилата долЕ, което означава лека костна система, та затова е относително като се говори само за пропорции. За пример, имам приятел, който е висок, колкото мен, тежи 80 кила, но носи обувки 43 номер и мяза като вафла в раменете, а аз къпя на 40 номер. Та, всичко е относително.

Но си права за наследствения елемент
        Last edited by marandi; 28.02.2012, 16:20.

Коментар

Това вероятно означава, че ще трябва да бъдем отписани от редовете им ( с прискърбие).
          С риск да ме вземете за най-презрян парий , но..не го обичам хайвера.
          ...
          Олелеййй ... за черен хайвер, влизам чисто гол под душа направо ...
          убужавам !!!
          (айде и някоя водчица е сгодно да е наблизо)
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ..и да се внмава с алкохола..особено бира..нали Маранди, че след 30+...коремче

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Тук си права.
              Опира и до стомах, но иначе е превъзходна храна.
              Витамини в изобилие, особено "С". Полезни бактерии също и то истински, не "данонски".

Аз щото нямам проблеми с храносмилането и затова така смело го препоръчвам.
              Здрав стомах - здраво тяло, ърмм ..?

Или иначе казано, как беше онова клише: "Кажи ми какво ядеш, за да ти кажа от какво си болен?"

П.П. Ноу спорна тема сте захванали и с тоя ограничен формат ( форумно пространство ), трудно ще се "разберете" кой какво визира с даден лаф.

Поне се забавлявам, че дойдоха постите и сякаш от само себе си, темата стана "актуална". Демек как всяко "орязване" в степените на свобода по казух Х, води бурна реакция след себе си - хихи

Чиърс на бебетата!

П.П.П. Вчера омятах цяла тава с печено зеле и малки късчета сланинка вътре и оная гадна хрупкава коричка отгоре, която се получава ми е още пред очите
              Last edited by marandi; 28.02.2012, 16:12.

Коментар

Сигурно от водката

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Лошото на киселото зеле е,че пие много ракия или водка и претъпява революционната бдителност

Шоколадът пък не върви с черен хайвер и това уронва имиджа на всеки необолшевик
                  Ама се "вързва" с бутилка Дом Периньон и все пак може да се приеме като допустим компромис в поведението на необолшевика
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Лошото на киселото зеле е,че пие много ракия или водка и претъпява революционната бдителност

Това вероятно означава, че ще трябва да бъдем отписани от редовете им ( с прискърбие).

Коментар

Абе те жените се пазят от киселото зеле, че току-виж да не направят нещо нередно в леглото с любимия. Че ще се и усети тази "нередност".

Коментар

Аз лично не се съпротивлявам.
                        И аз. Затова ходя пеша и пия много чай с мед
                        Мечо

Коментар

• Лошото на киселото зеле е,че пие много ракия или водка и претъпява революционната бдителност

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Аз лично не се съпротивлявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                              абе ,не че не ги знаем тия работи,но как да откажеш пържола току що свалена от барбекюто-в неделя такова преяждане беше,все едно,че тръгвах за Освиенцим и трябва да се запася с калории месец напред
                              Говоря само за 1 месец.
                              Да ти изглеждам толкова луд, че да не изям Великденското агне или Коледното прасе?!?!

Коментар

Нали?
                                Дояжда ти сладко и опукваш сам един шоколад иначе изпадаш в абстиненция и си сиииилно раздразнителен.
                                Val, съпротива от всякакъв род срещу шоколада е просто безсмислена
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X