If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Ласкател, но това не променя факта, че е края на работния ден и съм гладна А като се замсля вкъщи няма нищо интересно, рибената чорба свърши, някакви картофи се мотаят и чакат да бъдат изпържени, вероятно
Е, и питаш.... тук с коръл дору-а се "оправих" ти за еди петел на въпрос ли ще го правиш то е същото като купешкия с тази различка, че вкуса му е по-хубав.
Бате Пешо ти си изградил социализма.... Тия моите момчета викат че чуждият разсад не се хващал в България и не ставал вкусен чесъна и лука, ама при теб може и да хване.. Пробвай. Ако не ще се купува.
Не съм фен на социализма.Пробвал съм с воден лук и се получи.С домати Рио Гранде отлични резултати.Тази година ще пробвам с испанска каба и тиквички.Другите семена са ми нашенски.Не искам да ти обиждам момчетата но то не става само със семена.Трябват си и знания.
Е, и питаш.... тук с коръл дору-а се "оправих" ти за еди петел на въпрос ли ще го правиш то е същото като купешкия с тази различка, че вкуса му е по-хубав.
БаткоУ смили се над нас, гладни сме, а ти ми говориш за кокошчици и петленца домашни...пък акто знам каква хубава жълта мазнинка пуска на бульончето и как мирише на шушница 'Земи донеси по едно насам, пък ние ще сготвим в името на общото благо
Лошото е че не лъжа.Но ми се дояде.Утре сутринта като отворя курника и някоя твар ме погледне лошо или не ми хареса отива в тенджерата.Следобяд като се прибере щерката ще насадим арпаджика и чесъна.Мястото подготвих вчера.Тази година съм взел семе и от испанска каба да пробвам.Обаче не намирам информация как се сее това чудо.Морковите и те чакат.В събота или неделя ще сея пипера и късните домати водния лук.Ще сложа и десетина коренчета краставици в кофички няколко тиквички.Прогнозата е за топло време.Другата седмица е ред на картофа.Вече нямам търпение да почвам.Вчера тръгнах за града но си забравих тубата за бензин за мотофрезата.След дълги уверения че не съм подпалвач на коли ми дадоха три литра в туба от минерална вода.Едно нещо трябваше да запомня и него забравих.
БаткоУ смили се над нас, гладни сме, а ти ми говориш за кокошчици и петленца домашни...пък акто знам каква хубава жълта мазнинка пуска на бульончето и как мирише на шушница 'Земи донеси по едно насам, пък ние ще сготвим в името на общото благо
Мишоче, избери обекта.
Ако искаш плътен цвят, натисни shift+F11
Ако искаш преливащ - само F11
Само за контура - F12
Ако друго те интересува. виж му съкратените клавиши, някъде из настройките. За какво ти е този draw, той за никакъв к*р не става
Ейй благодаря ти, едно голямо цун. Макар, че вече след много ровене открих "топлата вода" от падащото меню Уиндоу - (ох не мога да пиша на латиница :С) колор палетс - цъкваш на някоя от всички палети, които ти харесват. иИ това е нещо... Абе аз за един ден ще я разуча тази програма значи Поне за момента с почти всички функции, които ми трябват за да направя НЕЩОТО съм наясно. Пък избрах него, защото трябваше или него или фотошоп. СЛед преинсталиране на компютъра фотошопа ми замина и ми остана да си ползвам една портабъл версия на коръл-а. Пак добре
Лошото е че не лъжа.Но ми се дояде.Утре сутринта като отворя курника и някоя твар ме погледне лошо или не ми хареса отива в тенджерата.Следобяд като се прибере щерката ще насадим арпаджика и чесъна.Мястото подготвих вчера.Тази година съм взел семе и от испанска каба да пробвам.Обаче не намирам информация как се сее това чудо.Морковите и те чакат.В събота или неделя ще сея пипера и късните домати водния лук.Ще сложа и десетина коренчета краставици в кофички няколко тиквички.Прогнозата е за топло време.Другата седмица е ред на картофа.Вече нямам търпение да почвам.Вчера тръгнах за града но си забравих тубата за бензин за мотофрезата.След дълги уверения че не съм подпалвач на коли ми дадоха три литра в туба от минерална вода.Едно нещо трябваше да запомня и него забравих.
Бате Пешо ти си изградил социализма.... Тия моите момчета викат че чуждият разсад не се хващал в България и не ставал вкусен чесъна и лука, ама при теб може и да хване.. Пробвай. Ако не ще се купува.
Благодаря за мнението. Той смята да хване курортистите, които пътуват от София, Пловдив т. н. за града и тези за планината нагоре към Разлог и Банско... той май основно разчита на ниски разходи - няма да се плаща за терена, водата е от сонда и ниска заплата за персонала, а не на кой знае какви приходи... ма да видим... примоли се човека и май вече съм прежалил парите... Ако не друго, поне колата шъ има да ми мие до 2995 г.
Краива му е сметката.. Никой турист не си мие колата като иде нас курорт. Психология.. Както бензиностанции се правят на изходите на града, а не на входоветре.... Хората мият колата, зареждат и тръгват, прибират се пак я мият и се вкл'чват в ежедневието... А разходите за персонал са бял кахър, то тия пичове са основно на процент та това не е проблем, глемият проблем са разходите за кредити, лизинги, ннаем (аз бях под наем) и рушвети (не са малко защото все сте в нарушение, няма как такъв е бизнеса)...
Само ни лъжеш.. До като не пробваме няма как да преценим..
Мили мишоци я да ви питам някой знае ли как да си променя цветовете в corel draw?
Пробвах от tools - pallete editors - edit color - add color - ok обачее в моята portable version не ми излиза в менюто със цветна палитра онова, което съм си избрала. Някой дали случайно не би могъл да каже на едно пате, което се чуди
Мишоче, избери обекта.
Ако искаш плътен цвят, натисни shift+F11
Ако искаш преливащ - само F11
Само за контура - F12
Ако друго те интересува. виж му съкратените клавиши, някъде из настройките. За какво ти е този draw, той за никакъв к*р не става
Ако беше в голям град това е прекрасен бизнес... И аз почнах навремто със сервизите от автомивка и гумаджийница.. Във Велинград не бих инвестирал точно в такъв бизнес... Хората в малките са много претенциозни, пестеливи, мерят си в някакви техни единици (16 лева за комплексно миене и 40 лв за смяна на летни със зимни гуми ще им се види като обир и няма никой да го плати) и не са добри клиенти... Тс ако си решил да инвстираш в това - търси един малък парцел в южните квартали на София, търси един добър консултант (че има много разрешителни и вода трябва да си изкараш) взимай техниката на лизинг и действай....
Благодаря за мнението. Той смята да хване курортистите, които пътуват от София, Пловдив т. н. за града и тези за планината нагоре към Разлог и Банско... той май основно разчита на ниски разходи - няма да се плаща за терена, водата е от сонда и ниска заплата за персонала, а не на кой знае какви приходи... ма да видим... примоли се човека и май вече съм прежалил парите... Ако не друго, поне колата шъ има да ми мие до 2995 г.
Institution: FBI Correctional Facility
Jurisdiction: Unknown
Да супата от домашен петел е нещо разкошно.Па и пълнен отстани с малко картофки и кисело зеле.......Майка ми прави една бяла супа убиец.Ще възложа на жената и щерката да изкарат курс и ще ги изпитам.Или се научават да правят тази супа или......
Само ни лъжеш.. До като не пробваме няма как да преценим..
Дайте малко акъл и опит ако някой се е занимавал с автомивки и гумаджииници... един авер ме натиска да инвестирам в нова автомивка, която в последствие ще предлага и гумаджииски услуги. Аз нищо не отбирам от тези бизнеси и смятам да му дам пари на юнашко доверие (знаем се от деца) и да не се намесвам в работата му.
Земята е негова, водата от собствен източник, а мястото е във Велинград и е доста възлово за такъв град, човека има връзки в общината... Подскажете за някои тънкости и потенциални проблеми...
Ако беше в голям град това е прекрасен бизнес... И аз почнах навремто със сервизите от автомивка и гумаджийница.. Във Велинград не бих инвестирал точно в такъв бизнес... Хората в малките са много претенциозни, пестеливи, мерят си в някакви техни единици (16 лева за комплексно миене и 40 лв за смяна на летни със зимни гуми ще им се види като обир и няма никой да го плати) и не са добри клиенти... Тс ако си решил да инвстираш в това - търси един малък парцел в южните квартали на София, търси един добър консултант (че има много разрешителни и вода трябва да си изкараш) взимай техниката на лизинг и действай....
Коментар