IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    Благодаря за поздрава. Не разбрах смисъла - мъгляв почти колкото на всички варненци, които познавам... .. (майтап, де)... Вероятно буташ темата отново към талантите? Моята гледна точка е назад, така че - не съм мръднал и "на йота" от нея...
    Въпросът за талантите е неизчерпаем... Аз съм от тия, дето си правят труда да ти четат постовете, при това с интерес. Може и да греша, но ми напомнят за "мъглявите" симфонии на Genesis от 70-те, където талантът е в огромни количества. Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Драгана Миркович е добър избор.Весна и Лепа брена също.Неда Украден а мъжката част....
      Чай че е сега дойдоха ония от горния офис да съм намалял музиката. Естествено ги изгоних и тия викнали полиция... Дееба и дебилите. Е за това ще изчезнем като нация, щоот сме комплексирани малки хора... Вместо да се изкефят, да вземат две бутилки и да се присътдединят тия ми викат полиция...

Как да е ще се слуша пак Драгана (ово йе наша полседна вечер... Е сега това дъни..) ама след 10 часа.. Сега ще си пием тихо и напоително... Ама не щат колегите - имали работа, та май ще си къркам самосиндикално.. Ама нали съм с Вас та не скучая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Брей днес какво хубаво слънчице изгря... Ама как ме е хванала пролетната умора.. Днес съм решил в чест на първият пролетен ден да поркам от сутринта.. Сега почвам да режа една голяма зелена салата (без варени яйца за да е вдуха на темата) и ми е донесла колежката някакъв домашен суджук, от баща и, който е ловец - имало в него, глиган, сърна и обикновенна сланина... Ама доста е донесла... Апа един клиент донесъл вчера 5 литра ракия, имал някаква малка избичка някъде Великотърновско.... Та общо взето съм го измислил.. А и тая събота и неделя съм ерген (Новата мома и на един мой съдружник съпругата ще ходят до Солун на пазар), та мисля да се отдам целия на алкохола и на Драгана Миркович... Е и сега съм надул яко музиката в офиса... Малко просташко ама е първият пролетен ден.. Ха наздраве...
        Драгана Миркович е добър избор.Весна и Лепа брена също.Неда Украден а мъжката част....

Коментар

• Брей днес какво хубаво слънчице изгря... Ама как ме е хванала пролетната умора.. Днес съм решил в чест на първият пролетен ден да поркам от сутринта.. Сега почвам да режа една голяма зелена салата (без варени яйца за да е вдуха на темата) и ми е донесла колежката някакъв домашен суджук, от баща и, който е ловец - имало в него, глиган, сърна и обикновенна сланина... Ама доста е донесла... Апа един клиент донесъл вчера 5 литра ракия, имал някаква малка избичка някъде Великотърновско.... Та общо взето съм го измислил.. А и тая събота и неделя съм ерген (Новата мома и на един мой съдружник съпругата ще ходят до Солун на пазар), та мисля да се отдам целия на алкохола и на Драгана Миркович... Е и сега съм надул яко музиката в офиса... Малко просташко ама е първият пролетен ден.. Ха наздраве...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Ах вие, дребно-буржоазни елементи и техните класови производни . Скоро ще ви вкараме в пътя

Време е, полковник
            Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Ах вие, дребно-буржоазни елементи и техните класови производни . Скоро ще ви вкараме в пътя

Есть три пути воздействия на человека: шантаж, водка, угроза убийства! Путин. В.В.

Добре, че й ги припомни...

Но пък в теб може и да се вслуша.

Форумът ПАК почна да става интересенннн...

За твое сведение, пред четвъртият начин за въздействие - останалите три - РЯПА ДА ЯДАТ... (малко ще ти е трудно да зацепиш)
              Last edited by zarco; 16.03.2012, 00:40.
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

В кв."Борово" съм виждал на едно павилионче за вестници и списания надпис с големи букви (от самият продавач): "За Бога братя, купувайте!"
                На едно ъгълче на две улици май беше това павилионче.и аз съм го виждал,прави веднага впечатление с надписа.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  ...Ние- варненци ...

Есть три пути воздействия на человека: шантаж, водка, угроза убийства! Путин. В.В.
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

В кв."Борово" съм виждал на едно павилионче за вестници и списания надпис с големи букви (от самият продавач): "За Бога братя, купувайте!"
                    Човекът го е закъсал, щом се е пробвал да извлече доход от антиреклама

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                      aaaa - НЕ !
                      За Бога, братя - не купувайте
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        НАИВHИК;при нас са 36 ст.,но дори и да са по -скъпи ,когато ми трябват за заливка си купувам .
                        aaaa - НЕ !
                        За Бога, братя - не купувайте

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Зарко, това беше метафора на мило поведение. Както и да е.
                          Не ми пречи.
                          Ние- варненци срещаме тези "коминочистачи".

"Дунав мост" няма общо с теб. Мои си размисли- плод на пост травматичен стрес.

Хубава вечер!
                          Кое не ти пречи: метафората, или милото поведение... Щастието е озарило твоето лице, дано намериш начин да го споделиш с човека до теб...

Вече си обясних защо Вие, варненци - сте вечно щастливи (коминочистачите са "виновни") ...

Радва ме фактът, че пост-травматично стресната - вече си преодоляла проблемите (си) и си щастлива с хората до себе си......, това е най-доброто за една хубава жена, която между другото участва и в нашия форум...

Приятна вечер!

Коментар

• Макар, че песента е нещо като музикален епитаф:

http://www.youtube.com/watch?v=bvAQvDvyvxk

Коментар

• Зарко, това беше метафора на мило поведение. Както и да е.
                              Не ми пречи.
                              Ние- варненци срещаме тези "коминочистачи".

"Дунав мост" няма общо с теб. Мои си размисли- плод на пост травматичен стрес.

Хубава вечер!

Коментар

Working...
                              X