IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Чи ко му е достойното ?
    ... ти пък сЯ - Сичко искаш да знаеш......, Сяка дама има свой свят и начин на разсъждения... Една "завтаря" по един достоен начин, а друга - избира различна позиция при завтарянето (да поясня: "завтаря" - когато изразява своите мисли при люта обида...)..., всяка позиция е достойна за нашето внимание, стига, когато кажат "едно" - да могат да кажат и "две"..., по друг начин казано, не казвай "хоп", преди да скочиш... или нещо подобно...

На обидените - извинения..., в тоя свят много дами печелят, именно, когато са обидени... Някои от нас, обаче - са от един по-различен свят...

Приятен ден на всички, дори и на обидените!

http://www.youtube.com/watch?v=2aQSwUY5c1I
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Арти, "завтарянето" е достойно за уважение само при един вид действие При всички други - трябва де се счита за проява на слабост!
      Чи ко му е достойното ?
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        Оо простете на мойта скромна особа, която търсеше подкрепа, тъй де - морална, от Ваше благородие нЕма да "завторя" обещавам
        Арти, "завтарянето" е достойно за уважение само при един вид действие При всички други - трябва де се счита за проява на слабост!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Оо простете на мойта скромна особа, която търсеше подкрепа, тъй де - морална, от Ваше благородие нЕма да "завторя" обещавам
          НАШЕ благородие си го... записа върху.... вятъра... ... виртуални целувки...
          Last edited by zarco; 03.04.2012, 12:47.
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            ...извинявай, мило, разреши ми поне само палците на ръцете да стискам..., за другите (не си го представям..., точно пък аз..., да не прозвучи сексистки, но не зная - кой друг може да прави това...)..., някак неопределено-двусмислено ми звучи...и - като че - под достойнството ми е!...

...
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

Заре първо до банката ще ходя.. да ми стискаш всички палци, как шЪ ги омайвам и аз не знам после ако остане време...ще видим ама няма да е нещо за душичката, в добрия случай колкото да не е без хич, ще взема нещо за хапване "на крак"

...извинявай, мило, разреши ми поне само палците на ръцете да стискам..., за другите (не си го представям..., точно пък аз..., да не прозвучи сексистки, но не зная - кой друг може да прави това...)..., някак неопределено-двусмислено ми звучи...и - като че - под достойнството ми е!...

Ади, адИ - знаеш си ти, как да ги омаеш......(от стара коза яреНЦЕ си...)...

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                Без никаква подстраховка.

Загиналите са учудващо малко. На Импайър Стейт Билдинг - 5 човека за цялото строителство.
                Като знаеш по кое време е строена сградата и кави са били основно работниците, явно в бетона и в плочите има поне 20 пъти по толко закопани... Няма как да е иначе като гледам каква безопастност на труда съблюдават.

Коментар

...
                  ...адИ, приятен обяд на всички..., Арти, стига си броила мухите - отивай да го изядеш оня ми ти вкусен обяд - отсреща!
                  Заре първо до банката ще ходя.. да ми стискаш всички палци, как шЪ ги омайвам и аз не знам после ако остане време...ще видим ама няма да е нещо за душичката, в добрия случай колкото да не е без хич, ще взема нещо за хапване "на крак"

Коментар

Ъммм, хмммм.
                    Прав си, Зарко - сигурно щяха да завиждат. Само че колектива, в който работя е преобладаващо мъжки.
                    Та затова написах - "гадаят", а не - "завиждат"
                    ... кукуряЧЕТО има две цветчета: едното е изправено - с разтворени докрай свежи венчелистчета, а другото - "блажено" отпуснато, именно - като след усилена работа (все пак - не вярвам да е тичало по наклона..., от друго ще да е "изморено"... Колективът - какво казва по въпроса, или твоето мнение е решаващо в случая - на преобладаващо мъжки...осезания?

... очевидно - едното от цветчетата не усеща гладът (който вече къркори в горките НИ стомахчета) и въпреки него - се извисява стремително (нанякъде...), ..., но другото се е преситило от се.., опа - от хапването... и дреееееме бездиханно...

...адИ, приятен обяд на всички..., Арти, стига си броила мухите - отивай да го изядеш оня ми ти вкусен обяд - отсреща!

Коментар

• Аууу от глад умирам

http://www.youtube.com/watch?v=13Cxm...eature=related

Яя да ви питам, за тези които живеят във София имаше едно време "Буда бар" в центъра, после някакви ремонти му правиха и сега не съм ходила...знаете ли за какво иде реч много ми се ходеше ама като са го променили не знам каква музика пускат сега и ако не е същата, нЕма да стане женското ни парти

http://www.youtube.com/watch?v=UIjHD...endscreen&NR=1
                      Last edited by artemida_sofyanska; 03.04.2012, 12:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Как са се строили небостъргачите в NY:

http://ykristianna.livejournal.com/418652.html
                        Без никаква подстраховка.

Загиналите са учудващо малко. На Импайър Стейт Билдинг - 5 човека за цялото строителство.
                        Свободен във виелицата.
                        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

...всички дами (без изключение!) щяха да ти завиждат..., само да биха усетили, интуитивно - някак си, къде точно си се "катерила", за да предадеш едно красивото преживяване във вид на фотос с разлистениТЕ венчелистчета в ранната свежа пролетна омара на припека...... (баси изразните средства..., малко множко ми идват метафорите...)...... Имам предвид факта, че на такъв наклон човек не може да си даде сметка, дали е прав или полегнал...
                          Ъммм, хмммм.
                          Прав си, Зарко - сигурно щяха да завиждат. Само че колектива, в който работя е преобладаващо мъжки.
                          Та затова написах - "гадаят", а не - "завиждат"
                          Мечо

Коментар

Снимката с кукуряка е сложена като тапет на десктопа на служебния ми компютър. В момента колегите гадая къде точно съм се "шматкала" през почивните дни.

П.П. Не си и помисляй да ми претендираш за авторски права!!!

...всички дами (без изключение!) щяха да ти завиждат..., само да биха усетили, интуитивно - някак си, къде точно си се "катерила", за да предадеш едно красивото преживяване във вид на фотос с разлистениТЕ венчелистчета в ранната свежа пролетна омара на припека...... (баси изразните средства..., малко множко ми идват метафорите...)...... Имам предвид факта, че на такъв наклон човек не може да си даде сметка, дали е прав или полегнал...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Добре, че няма "Работи като китаец"
                              Мечо

Коментар

• http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

Коментар

Working...
                                X