Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by valio1900; 11.02.2012, 21:27.
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеvalio1900;аз имам син ,който живот и здраве като завърши АГ -то тази година , ще си бие камшика и заминава навън да учи и никога няма да се върне.От което следва,че така както вървят нещата все повече младежи ще се ориентирават навън и дефакто демогравският срив и в бъдеще ще продължаваСигурен съм, че твоя си го хрантутила през цялото следване да не пипне работа.
А таквиз в странство не ги долюбват въобще. Ако тука му е виновен бате Бойко, там ще са му виновни МЕРКОЗИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеДоби , ако си в графата 30+ едва ли с в положение да търсиш кусури."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеМладежи, вий за деца не мислите ли? После защо имало демографски срив? Пълен абсурд е вашето поколение. С това покление няма никакво бъдеще в тази страна.Last edited by коки; 11.02.2012, 21:23.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе си прав. От всичко най ми е кеф, дето се разбирам с децата си
Иначе е много прав, че тука на 30+, повечето вместо семейство все още се занимават с курви, дискотеки и други простотии. Всяко нещо с времето си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеНякому? Това означава на някое дърво в гората? А бе ти добре ли си?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
... разбира се, че не съм добре....., а ти да не си останала с друго впечатление за мен????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеТо тези неща с разбиране не стават иска се и мерак и сърце.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПрез 2005 година бях свидетел как едно поточе, което не покриваше краката дори до глезените ми, се превърна в буйна река и отнесе всичко по пътя си. Природата понякога напомня за себе си по твърде неприятен начин.
Днес си направих една разходка из планината. Много е красиво - бял сняг, който се обагряше с цвета на хиляди разноцветни кристалчета , когато слънцето пробиеше през облаците и изпратеше лъчите си надолу.
Всичко беше потънало в тишина. Нямаше чуруликане на птици, нито ромолене на поточе ... Само от време на време вятърът караше голите клони на бука глухо да почукват един в друг или се откъсваше с въздишка от иглиците на бора. Чуваха се и стъпките ми в снега.
Красива зимна картинка, но голям студ, който ме накара бързо да се ориентирам към прибиране в топлата стаяБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеМи мислим, ама лично аз попаднах на идиот,дето чака от мен всичко в къщи да е ок, че и да му осигурявам стандарт над това. Че и деца...ама нейсе, по-добре да живея сама
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеТо тези неща с разбиране не стават иска се и мерак и сърце.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе ме пуашиш. Аз и със старите се разбирам, и с младите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗдравей, tnm
Ще се покачи нивото на реките. Абе натискайте там чорбаджиите и арендаторите да укрепват язовирните стени.
Днес си направих една разходка из планината. Много е красиво - бял сняг, който се обагряше с цвета на хиляди разноцветни кристалчета , когато слънцето пробиеше през облаците и изпратеше лъчите си надолу.
Всичко беше потънало в тишина. Нямаше чуруликане на птици, нито ромолене на поточе ... Само от време на време вятърът караше голите клони на бука глухо да почукват един в друг или се откъсваше с въздишка от иглиците на бора. Чуваха се и стъпките ми в снега.
Красива зимна картинка, но голям студ, който ме накара бързо да се ориентирам към прибиране в топлата стаяПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение30+++Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар