IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Доби;1059214417]Даммм,веч съм КАТО стара мома, /QUOTE]

Всички сме млади по дух

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
      Даммм,веч съм като стара мома, прекалено критична . Ей затова предпочитам да съм сама

Умру, в чужой земле зароют,
      Заплачет маменька моя.
      Жена найдет себе другого,
      А мать сыночка — никогда
      .

Откъс от песента "Неведоми са пътищата на съдбата" - дореволюционен затворнически фолклор ( отпреди 1917 г.)
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31
        Това ми е любимата графа. Почти нямам откази. Само една колежка на 40+ ме отбразди, но понеже аз бях доста нагъл, накрая ми каза, че като се премести в друго подразделение на същата служба, вече нямала да ме счита за колега и можело да ми пусне
        Какво според теб е 40++++?

40++++ = 50+++ = 60 ++ = 70+ = от 70 до 80
        Ти такива колежки ли имаш? И къде ще ги местиш? От един парцел на гробищата в друг?

Коментар

вече съм в графата 40++++
          Бравос! Както се казва - във възрастта на любовта..., а той какво иска от теб - най-доброто му даваш от себе си, па - все недоволни....
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Деца трябва да бъдат създавани когато и двете страни са готови за това.
            Любовта се предполага по дифолт... иначе .. има си банки за сперма и сурогатни майки.

Коментар

• Даммм,веч съм като стара мома, прекалено критична . Ей затова предпочитам да съм сама

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Красиво си играеш с думите. Не съм планинар, ама като четох, сякаш и аз бях там, че даже и ми хареса.
                Направих снимки, но нещо си повредих Bluetooth и не мога да ги кача на лаптопа. Не знам дали са станали. Тази красота трудно може да се улови с обектив.
                Last edited by tnm; 11.02.2012, 21:47.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Връщам си думите назад. На тази възраст само кусури можеш да търсиш.

Коментар

• Гледаме докато му платя сметките и заемите.Той е бита спатия

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                      Е, те това ще си го окача на видно място - да има видимост отвсякъде... Ми то няма как да не научи човек нещо ново от такива ентусиазирани мацки тук...

...хайде дай сега малко повече подробности, защото, освен с мислене - не зная на какво точно да заложа при извайването на децата......, ако - например - опитам да си пъхна някъде носа - по-голям ли ми е шансът?
                      Ако си пъхнеш носа, може само да се молим дамата е предразположена към партеногенеза.
                      Виж ако положиш усилие и пъхнеш нещо друго някъде и ако си уцелил подходящия момент ... хмм, хммм, гарантирам, че шансът ти ще е по-голям.
                      Мечо

Коментар

Ми мислим, ама лично аз попаднах на идиот,дето чака от мен всичко в къщи да е ок, че и да му осигурявам стандарт над това. Че и деца...ама нейсе, по-добре да живея сама
                        А така, Доби: бъди твърда! Остави му децата - щом ги иска - сам да си ги ражда!

Да видиш как ще се сепне изведнъж... и ще те уважава... и чаят си - все с теб ще го пие...и ще те ориентира в правилната гора... и - най-вече - няма да се прави на идиот.... ... и ще те моли - мила, хайде да ми родиш едно детенце, но ти не се съгласявай... и глеЙ как в очите Ше те гледа само...
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                          Доби , ако си в графата 30+ едва ли с в положение да търсиш кусури.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                            Е, те това ще си го окача на видно място - да има видимост отвсякъде... Ми то няма как да не научи човек нещо ново от такива ентусиазирани мацки тук...

...хайде дай сега малко повече подробности, защото, освен с мислене - не зная на какво точно да заложа при извайването на децата......, ако - например - опитам да си пъхна някъде носа - по-голям ли ми е шансът?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Ами те и децата с мислене нЕ стават

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Защото вечните мрънкала така ги възпитавате да не се трудят и да не обичат родината си, както и все някой друг да им е виновен. Иначе демограВията нещо не ти е много ясна. Сигурен съм, че твоя си го хрантутила през цялото следване да не пипне работа.
                                А таквиз в странство не ги долюбват въобще. Ако тука му е виновен бате Бойко, там ще са му виновни МЕРКОЗИ.

Мисля, че Коки ще има абитуриент тази година. Според мен съкращението "АГ" означава Английска гимназия.
                                Така ли е, Коки!?
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X