If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Когато и обектива не може да помогне, идва на помощ изящното слово
Благодаря. С думи може да се опише съвсем малко от красотата на природата. Най-добре е всичко да се види със собствени очи. В това отношение ти си щастливец - видял си доста свят. Завиждам ти с бяла завист
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
... ако са открили търсените качества и двамата са решили да бъдат заедно, когато хората се посъберат - няма много смисъл от разсъждения.., защото има някои, които цял живот не могат да създадат "подходящите" условия...
Съгласна макар, че на 20+ ми се струва рано. Поне единият да е 30+ и да знае какво прави.
Аз съм дете на млади родители и си спомня, че ме влачеха на вечерни прожекции на кино, по-спартански почивки на къмпинзи с компании. Отегчителни ми бяха техните забавления.
Мъжът ми е закален в битките боец.За него една дума от рода на "партеногенеза" не може да бъде пречка за изживяване на приятните моменти .
Те на тва и аз му викам "закален боец"..., може да му се изкълчи езика, но си остава наежен и готов за бой......, т.е. - отговаря на очакванията отвсякъде...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Жадна съм, пали ме на вода.Днес , в момента в който се появих на BBQ-то и ми набутаха веднага чаша с гореща греяна ракия в ръцете.После вино,вино,вино.Вода нямаше,безалкохолното беше замръзнало
Па той ако реши нек си ходи да плува, па мож и кънките да си вземе,некое лебедово езеро мож да изпързаля
Айде , Лека нощ!
Ми що не го накара да духа, а?...., така де - щеше да го поразмрази това безалкохолно поне малко от малко... Ейййй, нямате подход към тия мъже - и тУЙ-то...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Ей на - кВи тестове ни блъскате..., Ше си изпочупим езиците с тия сложни думички..., партоно..., партино..., пратено..., абе.... И после - що не сме можели да си вършим работата..., първо ни омаломощавате с терминология, вземате ни силите - до капчица..., а после - ами Що сме били такива... Ей на - и мъжът ти - като чуе такава дума - и му се отщяват приятните моменти, защото в най-неподходящият момент - де да знае какво ще му тръснеш...
Мъжът ми е закален в битките боец.За него една дума от рода на "партеногенеза" не може да бъде пречка за изживяване на приятните моменти .
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Деца трябва да бъдат създавани когато и двете страни са готови за това.
Любовта се предполага по дифолт... иначе .. има си банки за сперма и сурогатни майки.
... ако са открили търсените качества и двамата са решили да бъдат заедно, когато хората се посъберат - няма много смисъл от разсъждения.., защото има някои, които цял живот не могат да създадат "подходящите" условия...
Жадна съм, пали ме на вода.Днес , в момента в който се появих на BBQ-то и ми набутаха веднага чаша с гореща греяна ракия в ръцете.После вино,вино,вино.Вода нямаше,безалкохолното беше замръзнало
Па той ако реши нек си ходи да плува, па мож и кънките да си вземе,некое лебедово езеро мож да изпързаля
Айде , Лека нощ!
Е, стара мома сте.. Просто сте си изградила стереотип, в който сте си ОК и така и приемате другите като ограбващи личното Ви време и агресори в чисто битов план.
Така е, я - те я изоставили в гората, па те - запой..., уж с чай, но кой знае с какво е бил вътре..., а тя - жадуваща за човешки поглед между дърветата..., това си е отвсякъде ограбване - във всякакъв план...
40++++ = 50+++ = 60 ++ = 70+ = от 70 до 80
Ти такива колежки ли имаш? И къде ще ги местиш? От един парцел на гробищата в друг?
Горният ти постинг показва, че отново лъжеш, че си на 30++++++.
С такова мислене сигурно си двайсе годишен келеш. Но понеже много лъжеш и не мога да ти хвана края. На 40 има такива тигрици, че ще ти изпият соса. Няма да знаеш къде си. Бабички били така ли? Виж, че някои даже не се имат за стари моми. Трябва да превалят половин век, за да се ощипят. Днес жените са по-държеливи и на възраст и на всичко.
Направих снимки, но нещо си повредих Bluetooth и не мога да ги кача на лаптопа. Не знам дали са станали. Тази красота трудно може да се улови с обектив.
Когато и обектива не може да помогне, идва на помощ изящното слово
Ако си пъхнеш носа, може само да се молим дамата е предразположена към партеногенеза.
Виж ако положиш усилие и пъхнеш нещо друго някъде и ако си уцелил подходящия момент ... хмм, хммм, гарантирам, че шансът ти ще е по-голям.
Ей на - кВи тестове ни блъскате..., Ше си изпочупим езиците с тия сложни думички..., партоно..., партино..., пратено..., абе.... И после - що не сме можели да си вършим работата..., първо ни омаломощавате с терминология, вземате ни силите - до капчица..., а после - ами Що сме били такива... Ей на - и мъжът ти - като чуе такава дума - и му се отщяват приятните моменти, защото в най-неподходящият момент - де да знае какво ще му тръснеш...
Защото вечните мрънкала така ги възпитавате да не се трудят и да не обичат родината си, както и все някой друг да им е виновен. Иначе демограВията нещо не ти е много ясна. Сигурен съм, че твоя си го хрантутила през цялото следване да не пипне работа.
А таквиз в странство не ги долюбват въобще. Ако тука му е виновен бате Бойко, там ще са му виновни МЕРКОЗИ.
Земевладелец не можеш да твърдиш нещо ,че е така след като нито познаваш синът ми нито мен .Причината за да замине навън да учи е 1.защото предпочита да получи добро образование .2 има възможност да се реализира след това .3.не желае да си губи времето тук, за да си вземе без проблем БГ диплома с която не виждам къде може да се реализира ,ако няма връзки .
tnm-Мисля, че Коки ще има абитуриент тази година. Според мен съкращението "АГ" означава Английска гимназия.
Така ли е, Коки!?
tnm-
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Даммм,веч съм като стара мома, прекалено критична . Ей затова предпочитам да съм сама
Е, стара мома сте.. Просто сте си изградила стереотип, в който сте си ОК и така и приемате другите като ограбващи личното Ви време и агресори в чисто битов план.
Коментар