Кредит му е майката, вижте американците имат 15Т $ дълг и са си мн добре.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2/3 стаен в Дружба, Младост. Имам ли шанс с...
Collapse
X
-
мене ми звучи по-скоро като да остават 40К лева за погасяване на цялата ипотека(която е 43К евра) и банката просто го продава и остава на чисто, това е идеята на изземането - не да го гонят още стария собственик.
Само не ми е ясно какво му пречи на него да продаде апартамента и да си изплати ипотеката... явно много е закъсал щом е стигнал до това положение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cbetvn Разгледай мнениеДа този изглежда добре ама кво значи тва:
"Върху гореописания недвижим имот е учредена договорна ипотека, вписана в книгите за вписване
в Служба по вписвания – София, за сумата в размер на 42800 евро."
стискай си паричките и събирай още... не си за покупка на имот ..все още.
чети, мисли, коментирай с познати и близки..пазара на имоти не е цъфнал и вързал и няма да избяга нагоре..поне в идните 1-2 години е сигурно.
догодина се очаква банките да почнат по-серизно да продават и може да докопаш нещо, но се ограмоти преди това!!!
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от cbetvn Разгледай мнениеДа този изглежда добре ама кво значи тва:
"Върху гореописания недвижим имот е учредена договорна ипотека, вписана в книгите за вписване
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнениеЕто един като за тебhttp://www.sales.bcpea.org/?q=node/41483 потърси има и още, а според мен най добре изчакай да паднат още цените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cbetvn Разгледай мнениеИмам ли шанс да купя 2 или 3 стаен панелен апартамент в Младост или Дружба за 50000 лв.? Имате ли представа какъв процент от обявените цени(по сайтовете за имоти) може да бъде свален при преговори? И ако имате желание да споделите преговори от сключени сделки в които сте участвали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cbetvn Разгледай мнениеИмам ли шанс да купя 2 или 3 стаен панелен апартамент в Младост или Дружба за 50000 лв.? Имате ли представа какъв процент от обявените цени(по сайтовете за имоти) може да бъде свален при преговори? И ако имате желание да споделите преговори от сключени сделки в които сте участвали.
Колегите ти казаха с пазарлък има, но зорлем да се набуташ в гетото...трябва да си уникално тъп. Като казвам гето не визирам квартала, а блокът в който би станал горд собственик на панелка за 50Клв.. защото ако някой ти свали толкова цената значи опредлено има защо :
съседи идиоти (98% шанс)
течове (90% шанс)
гадна локация (90% шанс)
на твое място бих сложил парите на годишен депозит. бих се понапънал да събера още малко...
догодина лихви + събиране може да си ги докарал до 60К.. + един малък! кредити (до 20К) и си готов да вземеш нещо в МАЛКА кооперация ново строителство. Знам, че ще ме наплюят половинат тук кво било каплаво новото...и това го има, НО там поне шанса да имаш 10 вмирисани старци комшии, които чакат на теб да оправиш всичко и да не дават 1лв го няма + шанса да имаш 2-3 съседи наркомани (в големите блокове са повече) + 2-3 алкохолици...също е малък.
Поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеБФБто можело да пада, а имотите Не - хахаха"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от admi Разгледай мнениеТази сума не е разумна и за НДК-то, камо ли за гарсониера
Коментар
-
Тази сума не е разумна и за НДК-то, камо ли за гарсониера
Първоначално изпратено от cbetvn Разгледай мнение.................
Във всеки случай 60000 бона за неква вехта гарсониера не ми се струва разумно. ........................
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеМммм дааа,
догодина ще видим вече и цени от по 50К лв/25К Е за 100 кв панеляк в квартали като Люлин и Дружба. Те и сега си ги има, ама след пазарлък, а след нова година пазарлъкът ще почва от тези нива.
Коментар
-
По принцип не ме интересува в какво състояние е апартамента в смисъл такъв, че олющени стени и разкъртени плочки и дограми не ме плашат. Стига самия блок да е в сравнително добро състояние(да нема паднали панели и водопади от горе). Като гледам обявите в имот.бг се намират някакви двустайни за по 55/60/70 иляди уева в окачяно състояние. В същото време има сностни и оправени за 3-4К евро повече. Та това ме навежда на мисълта че цените на тези в окаяно са завишени с поне 10-15% от реалното. Другата седмица ще ходя на огледи и ще видя за кво става дума щото за сега съм гледал само обяви по сайтовете.
Във всеки случай 60000 бона за неква вехта гарсониера не ми се струва разумно. Поне да е двустаен за ремонт да е. Така ми се иска на мен ма дали ще стане ще видим. Иначе във въпросния сайт има опция "предложи цена" и аз периодично си предлагам. Вчера ми звъни некъф брокер и почна направо да ми се кара "Господине написали сте че предлагате 45000лв. за един двустаен а той е обявен за 70 000. Разбирате ли че не вие определяте цената?". Абе зучеше много обидена Викам и аз просто давам оферта и използвам предложената опция на сайта за колко ще се продаде апартамента не знам. Тя почна да беснее нещо и накрая ми каза да си запиша телефона и да се срещнем. Тааааа така. това ми е първия сблъсък с брокер и с покупка на имот изобщо и за това питам какво мога да очаквам. Мерси на всички за отговорите.
Относно парата - готова е и е в мен. Ако има оферти можем да говоримLast edited by cbetvn; 15.12.2011, 16:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеХАХАХА
Пич, покрайнините на Петрич, за 60К трябва да си взел някой 200 кв. мезонет?
Или, се ебаваш с нас
500 leva kv
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеАбе луди ли сте бе току що зех за 60к ново строителство в покрайнините на Петрич. А каде ще намериш тоя апартамент в София за 50 к пък и 3стаен нз. Чесно изглежда ми малко безнадеждно, след 3 години може би.
Пич, покрайнините на Петрич, за 60К трябва да си взел някой 200 кв. мезонет?
Или, се ебаваш с насThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
Коментар