Първоначално изпратено от Мажоритаря
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2/3 стаен в Дружба, Младост. Имам ли шанс с...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеДобре дошъл в реалността на пазара на НИ...
Рано или късно ще се убедиш, че цените не са толкова паднали колкото се твърди в темата за понижението на цените на НИ. И това че някой зорлия е продал евтино... не означава че друг, който не е на зор ще продаде на същата цена...
цените се оформят от доходите
и кредитите дето ги дават банките!!!!
Като се има предвид, че потреблението
пада с малко над 5% на годишна база
то значи , че доходите падат.
С кредитите също скъпо и страшно!!!!
Требе да се има предвид, че хората се раждат ,
умират, емигрират, имегрират , разболяват и т.н.
и когато речеш да продадеш в рамките на 2-3-5 месеца,
че да покриеш нуждата дето те гони
ще вземеш около 50% от това дето по обявява
по имотните сайтове.
Такава е реалността и скоро няма да има друга !!!
ПАРИ НЯМА и не се очертава да има СКОРО !!!!!!!!!
Ще ти нашепна, че в София умират годишно около 25 000,
а се раждат около 14 000(миналата може и по-малко да са)Last edited by REDA; 10.01.2012, 17:02.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
за пръв път да подкрепя мажоритаря - ами да, това е релаността. Макар че коптор или ново стрителство с "артистични" скосявания, мухъл и течове от тръбите също може да се намерят за тези пари. За всеки влак си има пътници, така че - успех, дано да намериш това, което ще те устрои като съотношение цена/качествоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от cbetvn Разгледай мнение
Аз лично този не бих го купил, но не мисля, че собственика го интересува особено моето мнение. Същия до НДК струва 300 000 Евро, така че споко.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение...не означава че друг, който не е на зор ще продаде на същата цена...
Като е този например.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cbetvn Разгледай мнениеДвустайни в Дружба за 50000 лв. се намират обаче са или в много стари блокове или са близо до "брат`чедите". Продължавам да търся.
Не съм се занимавал с покупко-продажба на имоти до сега, но ми се струва, че някои хора не познават парите. Как е възможно да искаш 80 000-100 000 лв. за 60 кв.м. панелка която е на 40 години към момента и фасадата на блока е се едно си в Карачи? Безумни обяви заклевам се. Има и панелни апартаменти за 100 000 Евро WTF?
Рано или късно ще се убедиш, че цените не са толкова паднали колкото се твърди в темата за понижението на цените на НИ. И това че някой зорлия е продал евтино... не означава че друг, който не е на зор ще продаде на същата цена...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнениеЕто един като за тебhttp://www.sales.bcpea.org/?q=node/41483 потърси има и още, а според мен най добре изчакай да паднат още цените.
Двустайни в Дружба за 50000 лв. се намират обаче са или в много стари блокове или са близо до "брат`чедите". Продължавам да търся.
Не съм се занимавал с покупко-продажба на имоти до сега, но ми се струва, че някои хора не познават парите. Как е възможно да искаш 80 000-100 000 лв. за 60 кв.м. панелка която е на 40 години към момента и фасадата на блока е се едно си в Карачи? Безумни обяви заклевам се. Има и панелни апартаменти за 100 000 Евро WTF?
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕто докъде е довела машината за промиване на мозъци. Хората си мислят като горния цитат.
Ако на някой още не му е ясно (а за други, които се правят на наивни) ще кажа, че когато се купува на търг от СИ, имота го купуваш без тежести(ипотеки). Разликата ако е плюс отива за стария собственик, а ако е минус, стария собственик продължава да я дължи на банката. Новия не дължи нищо. Точно това е идеята на изпълнителните дела.Кредитора (в случая банката) си изисква сумата, ако нещо съгласно договора за ипотека се е случило - примерно не са внесени еди колко си вноски. Но продажбата я прави СИ, а не банката.
Подводните камъни са другаде. Замислял съм се ако един имот има 2 ипотеки, но само единия кредитор поиска вземане, какво става с другия кредитор и 2-та ипотека? Един вид, ако човека е изряден към една банка, а към друга не е какво става?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнениеТова значи че собственика го е купил за толкова с кредит от баката, а ти примерно ще го купиш за 45000 лв. и за остаъка банката ще си гони собственика. Ти получаваш чист от всичко имот без да имаш никакви притеснения. В случая собственика е взел от банката към 85 000лв. имотът ще се продаде на не повече от 50 000 останалите 35 000 по главницата ще ги дължи плюс още поне 20 000 лихви и разходи по делото, абе общо взето ще му вземат апартамента и ще дължи почти толкова колкото е дръпнал със заема. Поинтересувай се малко за търговете и ще ти се изясният нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнениепич не ми говори за мозъци промити, написал си абсолютно същото, което и аз казах(исках да кажа)
разбрал съм те погрешно
Все пак се радвам, че сме на едно мнение, ама трябва да признаеш, че и машината за миене на мозъци не е спряла за миг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕто докъде е довела машината за промиване на мозъци. Хората си мислят като горния цитат.
Ако на някой още не му е ясно (а за други, които се правят на наивни) ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнениемене ми звучи по-скоро като да остават 40К лева за погасяване на цялата ипотека(която е 43К евра) и банката просто го продава и остава на чисто, това е идеята на изземането - не да го гонят още стария собственик.
Само не ми е ясно какво му пречи на него да продаде апартамента и да си изплати ипотеката... явно много е закъсал щом е стигнал до това положение.
Ако на някой още не му е ясно (а за други, които се правят на наивни) ще кажа, че когато се купува на търг от СИ, имота го купуваш без тежести(ипотеки). Разликата ако е плюс отива за стария собственик, а ако е минус, стария собственик продължава да я дължи на банката. Новия не дължи нищо. Точно това е идеята на изпълнителните дела.Кредитора (в случая банката) си изисква сумата, ако нещо съгласно договора за ипотека се е случило - примерно не са внесени еди колко си вноски. Но продажбата я прави СИ, а не банката.
Подводните камъни са другаде. Замислял съм се ако един имот има 2 ипотеки, но само единия кредитор поиска вземане, какво става с другия кредитор и 2-та ипотека? Един вид, ако човека е изряден към една банка, а към друга не е какво става?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепич,
стискай си паричките и събирай още... не си за покупка на имот ..все още.
чети, мисли, коментирай с познати и близки..пазара на имоти не е цъфнал и вързал и няма да избяга нагоре..поне в идните 1-2 години е сигурно.
догодина се очаква банките да почнат по-серизно да продават и може да докопаш нещо, но се ограмоти преди това!!!
успех
Кредит не мога да тегля защото имам вече 2 потребителски. Мога евентуално да погася единия щото са останали 7 бона и да се пробвам с ипотека, но всяка допълнителна вноска върху тази за момента(около 400 лв.) ще ми дойде в повече. Не че няма да мога да давам и 800 ама от къде да знам кво ше стане утре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеКредит му е майката, вижте американците имат 15Т $ дълг и са си мн добре.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар