IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2/3 стаен в Дружба, Младост. Имам ли шанс с...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cbetvn Разгледай мнение
    Купих стара тухла в Младост 4, 48 кв., 34500Е
    Честито! Със здраве да си го ползваш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      абе не че нещо, ама стара тухла и младост 4 са малко оксиморони или греше Иначе за мен си се попрецакал малко, но пък ако бачкаш в Бизнес парка си е ок - честито и от мен, със здраве да си го ползваш
      блока е построен 87 година

Коментар

абе не че нещо, ама стара тухла и младост 4 са малко оксиморони или греше Иначе за мен си се попрецакал малко, но пък ако бачкаш в Бизнес парка си е ок - честито и от мен, със здраве да си го ползваш
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          ами честито!
          излиза по около 720 Е квадрата. Малките по-принцип са си по-скъпи на кв. от големите, но това е нормално. Ако за тази цена си взел вътрешен, ремонтиран апп. според мен си ОК. Но ако е за основен ремонт + външни стени идва малко скъпичко.

най-важното е да му се радваш. Никой не е женен за жилището си сега 48кв след време 148! Важното е да си доволен сега.

поздрави
          Апартамента е след ремонт и е вътрешен липсват му само някои мебели. Има неща дето не ме кефят и ще се наложи преправяне но предполагам така е с всяко ново жилище. Ремотите трябва да си ги правиш ти по твой вкус.
          Мерси за пожеланията!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            ами честито!
            излиза по около 720 Е квадрата. Малките по-принцип са си по-скъпи на кв. от големите, но това е нормално. Ако за тази цена си взел вътрешен, ремонтиран апп. според мен си ОК. Но ако е за основен ремонт + външни стени идва малко скъпичко.

най-важното е да му се радваш. Никой не е женен за жилището си сега 48кв след време 148! Важното е да си доволен сега.

поздрави
            че то, тази съборетина по-скъпа от къща в щатите, бе бертраме !?
            Не е препоръка

Коментар

ами честито!

поздрави
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Купих стара тухла в Младост 4, 48 кв., 34500Е

Ти си малоумен до 1 година 3 такива щеше да си купиш

Коментар

• Купих стара тухла в Младост 4, 48 кв., 34500Е

Коментар

• Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнение
                    ДА бре само че е в гр. Добрич
                    Ми той човека пита за Дружба или Младост, не е казал че трябва да е в София че какво му е на Добрич, излиза че освен всичко апартамента е близо и до море, пък в Монтана май имаше и Младост 1 и Младост 2
                    Last edited by Зайо Байо; 30.01.2012, 16:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
                      Виж какво ми попадна като за теб http://sinoptik.prodavalnik.com/prod...000lv-i3691087
                      Верно че му искат 1000 лв. повече от твоята цена, ама все пак е супер лукс дето пишат брокерите. Пък и върви с обзавеждане - гледам така по снимката, някаква старинна мебел ми се вижда.
                      ДА бре само че е в гр. Добрич

Коментар

Имам ли шанс да купя 2 или 3 стаен панелен апартамент в Младост или Дружба за 50000 лв.? Имате ли представа какъв процент от обявените цени(по сайтовете за имоти) може да бъде свален при преговори? И ако имате желание да споделите преговори от сключени сделки в които сте участвали.
                        Виж какво ми попадна като за теб http://sinoptik.prodavalnik.com/prod...000lv-i3691087
                        Верно че му искат 1000 лв. повече от твоята цена, ама все пак е супер лукс дето пишат брокерите. Пък и върви с обзавеждане - гледам така по снимката, някаква старинна мебел ми се вижда.

Коментар

• Грую Груев чадо,
                          аз никви имоти не търся и
                          не чакам да станат евтини.
                          Аз си имам предостатъчно имоти !!!
                          Аз знам , че ще станат доста по-евтини,
                          защото таз и следващата със сигурност
                          ще продължат да поевтиняват.
                          Фундамент просто !!!!
                          Погледни продажбите за миналата
                          година. Повече ли са от предишната????????
                          Пък аз съм гледал данни и данни
                          според които смъртните случай
                          у БеГето са около 110 000, а
                          раздаимостта е под 80 000 и намалява.
                          Пък тия статистики не ми ги хвърляй
                          по мен, щото никои не знай колко точно ХОРА
                          на година напускат държавата !!!
                          Само ще ти кажа, че потреблението на ток
                          и вода в София е спаднало с над 20%
                          за последните 10 години,
                          сигурно щото са станали повече ХОРАТА !!!!
                          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Отдавна не бях разглеждал сайта на ЧСИ-тата, та 1-2-3...имот в Ст. град, на замазка и кога да видя - сума ти имоти на длъжника за 3 млн. евро кредит. Приказка просто.

Коментар

• REDA, чадо, с риск да ме обявиш за ъпър, ама данните ти са тотално погрешни баш пък за София. То затова и имаше такъв ъп тука, както и във варна и Бургас, анямаше в Пловдив. Ей ти тука да четеш и да се образоваш по данни на НСИ. Гледаш редове 5.1 и 6.1.8 и търсиш София столица. Ами естетсвеният прираст е съвсем леко, но на +, а миграционния прираст е на + с близо 10К. И викаш намалявала Софията и то яко, а? Вярно, че не е 2КК София, както им се рпивиждаше на някои, но опредлено не е и на минус. А и доколкото миграционните процеси са малко или много спорни, то за ражданията и умиранията няма как да се излъже и там статистиката е много точна. Та на този, дето ти ги нашепва тези неща, му кажи да иде да се гръмне и да не ти гоеори глупости. хеле пък да ти дава инвестиционни съвети та чакайте "нормални" хапартаменти (обяснявал съм какво е нормален апаратмент за мен) за по 50 К, че и левчета. Виж коптори в Дружба 6, Обеля 7, Надежда 8 или модерно предградия 11 - молим, много са

Апропо, що си смени ника - баннаха ли те или стигна определен брой мнения и искаш вечно да си останеш с тази бройка, а
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...274&f1=details

Като е този например.
                                Какво му е на примера.....?Избушеняк.....И го промотира за 110 К Евра......

Коментар

Working...
                                X