Първоначално изпратено от cbetvn
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2/3 стаен в Дружба, Младост. Имам ли шанс с...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеабе не че нещо, ама стара тухла и младост 4 са малко оксиморони или греше Иначе за мен си се попрецакал малко, но пък ако бачкаш в Бизнес парка си е ок - честито и от мен, със здраве да си го ползваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от cbetvn Разгледай мнениеКупих стара тухла в Младост 4, 48 кв., 34500ЕNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеами честито!
излиза по около 720 Е квадрата. Малките по-принцип са си по-скъпи на кв. от големите, но това е нормално. Ако за тази цена си взел вътрешен, ремонтиран апп. според мен си ОК. Но ако е за основен ремонт + външни стени идва малко скъпичко.
най-важното е да му се радваш. Никой не е женен за жилището си сега 48кв след време 148! Важното е да си доволен сега.
поздрави
Мерси за пожеланията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеами честито!
излиза по около 720 Е квадрата. Малките по-принцип са си по-скъпи на кв. от големите, но това е нормално. Ако за тази цена си взел вътрешен, ремонтиран апп. според мен си ОК. Но ако е за основен ремонт + външни стени идва малко скъпичко.
най-важното е да му се радваш. Никой не е женен за жилището си сега 48кв след време 148! Важното е да си доволен сега.
поздравиНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от cbetvn Разгледай мнениеКупих стара тухла в Младост 4, 48 кв., 34500Е
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнениеДА бре само че е в гр. ДобричLast edited by Зайо Байо; 30.01.2012, 16:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеВиж какво ми попадна като за теб http://sinoptik.prodavalnik.com/prod...000lv-i3691087
Верно че му искат 1000 лв. повече от твоята цена, ама все пак е супер лукс дето пишат брокерите. Пък и върви с обзавеждане - гледам така по снимката, някаква старинна мебел ми се вижда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cbetvn Разгледай мнениеИмам ли шанс да купя 2 или 3 стаен панелен апартамент в Младост или Дружба за 50000 лв.? Имате ли представа какъв процент от обявените цени(по сайтовете за имоти) може да бъде свален при преговори? И ако имате желание да споделите преговори от сключени сделки в които сте участвали.
Верно че му искат 1000 лв. повече от твоята цена, ама все пак е супер лукс дето пишат брокерите. Пък и върви с обзавеждане - гледам така по снимката, някаква старинна мебел ми се вижда.
Коментар
-
Грую Груев чадо,
аз никви имоти не търся и
не чакам да станат евтини.
Аз си имам предостатъчно имоти !!!
Аз знам , че ще станат доста по-евтини,
защото таз и следващата със сигурност
ще продължат да поевтиняват.
Фундамент просто !!!!
Погледни продажбите за миналата
година. Повече ли са от предишната????????
Пък аз съм гледал данни и данни
според които смъртните случай
у БеГето са около 110 000, а
раздаимостта е под 80 000 и намалява.
Пък тия статистики не ми ги хвърляй
по мен, щото никои не знай колко точно ХОРА
на година напускат държавата !!!
Само ще ти кажа, че потреблението на ток
и вода в София е спаднало с над 20%
за последните 10 години,
сигурно щото са станали повече ХОРАТА !!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
REDA, чадо, с риск да ме обявиш за ъпър, ама данните ти са тотално погрешни баш пък за София. То затова и имаше такъв ъп тука, както и във варна и Бургас, анямаше в Пловдив. Ей ти тука да четеш и да се образоваш по данни на НСИ. Гледаш редове 5.1 и 6.1.8 и търсиш София столица. Ами естетсвеният прираст е съвсем леко, но на +, а миграционния прираст е на + с близо 10К. И викаш намалявала Софията и то яко, а? Вярно, че не е 2КК София, както им се рпивиждаше на някои, но опредлено не е и на минус. А и доколкото миграционните процеси са малко или много спорни, то за ражданията и умиранията няма как да се излъже и там статистиката е много точна. Та на този, дето ти ги нашепва тези неща, му кажи да иде да се гръмне и да не ти гоеори глупости. хеле пък да ти дава инвестиционни съвети та чакайте "нормални" хапартаменти (обяснявал съм какво е нормален апаратмент за мен) за по 50 К, че и левчета. Виж коптори в Дружба 6, Обеля 7, Надежда 8 или модерно предградия 11 - молим, много са
Апропо, що си смени ника - баннаха ли те или стигна определен брой мнения и искаш вечно да си останеш с тази бройка, аNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от cbetvn Разгледай мнение
Коментар
Коментар