Ако питаш мен не ти трябва апартамент най малко в София. Имам познати каде могат да те зарият с пари и живеят под наем. Просто няма смисъл да даваш 100 бг заплати за 1 керлиф апартамент в най смотания град София. По добре фани са под наем иди в ст град и отвори барче там сукачетата щти дават по 5 лева за 1 бира.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2/3 стаен в Дружба, Младост. Имам ли шанс с...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеЗа тия пари панелен в Дружба трябва да е поне 4-стаен.
Коментар
-
Оглеждай търговете!
Там може да изкочи нещо.
Иначе също не е невъзможно, ама трябва да търсиш и да са ти готови парите.
Коментирай цената, едни ще са склонни да преговарят, други не. Ти си търсиш твоите параметри и това е.
Трябва обаче и да се внимава с изгодните оферти, защото може да се спотайват измамници зад тях. Отдели си и бюджет за подходящ адвокат задължително!
Успех и ако станат нещата - сподели опита си!
Коментар
-
"Шанс"
Да имаш, но жилището най вероятно ще е в окаяно състояние и ще глътне поне още 30хлв. зада се приведе във вид, а и качеството на строителство ще е зле, панел 100%, покупка на подобно жилище не е никак изгодно а и търсиш огромна площ - 2стаен се брои вече за огромна площ като се има в предвид това което се предлага на пазара в момента, може би гарсониерка на последния етаж ще стане за около 50-60
Коментар
-
Абе, вие от БФБто сте големи калъфи
Що да няма шанс с това постоянно предлагане и абсурден достъп до кредити (абсурден заради абсурдно високите лихви)
Няма по-голям балон в БГ в момента от цените на имотите, вижте и как се събират наеми, не знам ама май 40% биле лошите наематели
БФБто можело да пада, а имотите Не - хахахаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
2/3 стаен в Дружба, Младост. Имам ли шанс с...
Имам ли шанс да купя 2 или 3 стаен панелен апартамент в Младост или Дружба за 50000 лв.? Имате ли представа какъв процент от обявените цени(по сайтовете за имоти) може да бъде свален при преговори? И ако имате желание да споделите преговори от сключени сделки в които сте участвали.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар