IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2/3 стаен в Дружба, Младост. Имам ли шанс с...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако питаш мен не ти трябва апартамент най малко в София. Имам познати каде могат да те зарият с пари и живеят под наем. Просто няма смисъл да даваш 100 бг заплати за 1 керлиф апартамент в най смотания град София. По добре фани са под наем иди в ст град и отвори барче там сукачетата щти дават по 5 лева за 1 бира.
    Last edited by kostas19; 15.12.2011, 13:42.

Коментар

• Е в село Хан Крум може и вила да си вземеш . И то доста добра...
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Абе луди ли сте бе току що зех за 60к ново строителство в покрайнините на Петрич. А каде ще намериш тоя апартамент в София за 50 к пък и 3стаен нз. Чесно изглежда ми малко безнадеждно, след 3 години може би.
        Last edited by kostas19; 15.12.2011, 13:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
          И да останат малко пари - поне за москвич!
          +1

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            За тия пари панелен в Дружба трябва да е поне 4-стаен.
            И да останат малко пари - поне за москвич!

Коментар

• За тия пари панелен в Дружба трябва да е поне 4-стаен.

Коментар

• Оглеждай търговете!
                Там може да изкочи нещо.
                Иначе също не е невъзможно, ама трябва да търсиш и да са ти готови парите.
                Коментирай цената, едни ще са склонни да преговарят, други не. Ти си търсиш твоите параметри и това е.
                Трябва обаче и да се внимава с изгодните оферти, защото може да се спотайват измамници зад тях. Отдели си и бюджет за подходящ адвокат задължително!
                Успех и ако станат нещата - сподели опита си!

Коментар

• "Шанс"

Да имаш, но жилището най вероятно ще е в окаяно състояние и ще глътне поне още 30хлв. зада се приведе във вид, а и качеството на строителство ще е зле, панел 100%, покупка на подобно жилище не е никак изгодно а и търсиш огромна площ - 2стаен се брои вече за огромна площ като се има в предвид това което се предлага на пазара в момента, може би гарсониерка на последния етаж ще стане за около 50-60

Коментар

• Абе, вие от БФБто сте големи калъфи

Що да няма шанс с това постоянно предлагане и абсурден достъп до кредити (абсурден заради абсурдно високите лихви)

Няма по-голям балон в БГ в момента от цените на имотите, вижте и как се събират наеми, не знам ама май 40% биле лошите наематели

БФБто можело да пада, а имотите Не - хахаха
                    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Ооо, за четиристаен имаш шанс... ако спечелиш и от тотото
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• имаш шанс да - намираш някоя самотна бабичка, която живее във въпросното жилище и я ухажваш с 50-те бона докато сдаде багажа... надявайки се да ти го завещае

Коментар

• 2/3 стаен в Дружба, Младост. Имам ли шанс с...

Имам ли шанс да купя 2 или 3 стаен панелен апартамент в Младост или Дружба за 50000 лв.? Имате ли представа какъв процент от обявените цени(по сайтовете за имоти) може да бъде свален при преговори? И ако имате желание да споделите преговори от сключени сделки в които сте участвали.
                        Working...
                        X