If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами само е забравил да добави, че ги развиват, за да ги продадат, а не за да се печелят трофеи с тях, ама кой ти гледа трофеите, нали сте финансово най-фискално стабилния клуб на всички земни кълбета
Груйче,ми ти си в икономически форум,що се сърдиш на такива неща!!!
ами само е забравил да добави, че ги развиват, за да ги продадат, а не за да се печелят трофеи с тях, ама кой ти гледа трофеите, нали сте финансово най-фискално стабилния клуб на всички земни кълбета
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
А дали биха искали Ювентус да се класират вместо Челс(к)и ????
Смятам,че англичаните им са по-удобен съпреник отколкото старата госпожа,как ги изтърваха в Лондон не е истина...
Ами те и Ювентус изтърваха в Торино, ако бъдем точни! Да не забравяме, че Челси освен носител на купата е и неизменен участник на четвърт-, полу-финали през последните години. Ювентус поне 4-5 години ги няма в ШЛ, така че първото им излизане няма да е по-далеч от четвъртфинал! А ако бях на шефовете на Шахтьор щях да предпочета Ювентус да продължи...въпреки че 1 млн. евро си е 1 млн.!
Пуснах си т.нар. fun bet Селтик-Спартак Х на 3.75 и една система от 3 Хса - Шахтьор, Брага, Лил...да видим дали днес ще има 3-4 хикса, особено в мачовете без смисъл!
Аз по-скоро си мисля, за залог на Първо полувреме/Краен резултат 1/Х! Хем Шахтьорите ще покажат, че се напъват да бият, хем ще свършат първи, хем и двата отбора ще се класират
А дали биха искали Ювентус да се класират вместо Челс(к)и ????
Смятам,че англичаните им са по-удобен съпреник отколкото старата госпожа,как ги изтърваха в Лондон не е истина...
X - на Юве е 1.8, ама според мен Шахтиор ще играят за наградата феър плай на УЕФА - затова се чудя тук за 1-ца или dnb, Други мач ми е Брага-Галатасарай 1, пак на dnb
Аз по-скоро си мисля, за залог на Първо полувреме/Краен резултат 1/Х! Хем Шахтьорите ще покажат, че се напъват да бият, хем ще свършат първи, хем и двата отбора ще се класират
Верно е така, ама ме е яд, че от 8 мача, 6 излязоха Г/Г пък от Шити преебаха, "най-сигурния"! Иначе от английските долни дивизии и купите обикновено повече главоболия можеш да си докараш отколкото печалби...ама на! Събираме кураж за днешния тираж:
Байерн да вкара над 2.5 и Челси да вкара над 1.5 смятам да ми е основния залог...ама чакам да видя какви ще са съставите...пък може и да сложа едни 5 лв. за Хса в Донецк!
Аз пък все си мисля,че украинските миньори ще опаткат госпожата настървени от кинтите,които им се дават...
даже мисля да я вържа единицата с още две от Португалия (2 лига на Авеш и Белененсеш)... пък да ги видим
Байерн да вкара над 2.5 и Челси да вкара над 1.5 смятам да ми е основния залог...ама чакам да видя какви ще са съставите...пък може и да сложа едни 5 лв. за Хса в Донецк!
X - на Юве е 1.8, ама според мен Шахтиор ще играят за наградата феър плай на УЕФА - затова се чудя тук за 1-ца или dnb, Други мач ми е Брага-Галатасарай 1, пак на dnb
Няма да могат Марински. Манчини лъже, че Силва бил контузен и няма да играе, но да пускаш такива евтини блъфчета е несериозно. Ние довечера ще излезем с третия състав, докато те играха в титулярния си състав срещу Дортмунд вчера.
Това е най-сигурнат двойка. Ще ги смажем.
Дано атаката ни да бъде на нивото на тази на Дортмунд вчера!
ЕВАЛА, направо разпориха милионерските г**ве!
Въпреки че излязоха без Левандовски и Гьотце трябваше не 1-0, а поне 3-0 да ги бият...ама пак Харт ги извади мамка им шитовска!
DNB не обичам играя/"хеджирам" и затова си мислех,че ще се метнат (като всеки по-малък отбр) за Купата ,че това им е единственият шанс за Европата,а и Читадела едвам кретат в Серия Б...
майната им... довечера има нови мачове и нови надежди
адреналин да има
Верно е така, ама ме е яд, че от 8 мача, 6 излязоха Г/Г пък от Шити преебаха, "най-сигурния"! Иначе от английските долни дивизии и купите обикновено повече главоболия можеш да си докараш отколкото печалби...ама на! Събираме кураж за днешния тираж:
не бе, колче, просто от манчини нищо не става като тренер, но пък бездарници като него, ериксон, татако какрло, гуардиола и т.н. все попадат на отбори с много кинти и много тъпение от пефчетата им (освен чукчата де). Тъпото за сити, които все пак уважавам за набиването на толкова пари в един ултра забит отбор, е, че дори да сменят манчини, който е абсолютно доказан некадърник (ама пък има титла от шиТа), ще си вземат пепи гурела и пак ще е страта песен на нов глас.... Аз да съм им тренер, щях поне толкова да избутам, че даже и повече
Аха ...
и от толко есперименти и сметки, ПАК ПОСЛЕДНИ В ГРУПАТА ...
Ама на Манчини, не му се играело в Лига Европа ..
А къде искаш да участвате бе нещастник ???
Най-страшното, е че си вярват.. харчат на тъпия и наивен арабел парите - хубаво.
Хванали са балъка и го щавят... (Дет се вика, не е луд тоя дето яде баницата.... налЕ)
Ама да седне да ми обяснява, да има претенциЙ ...
ПАЛЯЧО !!!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар