IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• разнищихте ги мачовете вече отвсякъде. Дайте сега да направим прогноза за числaта от тотото. Там поне коефициента е по-голям
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Къдье ва ?
      Някъде с хубави телевизори и меки дивани... Който знае да казва...
      Мачът ще е интересен, на Никола ще му нося салфетки, ако резултатът отиде на към три - четири на нула...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        амчи то ти си обикновено издънката - иначе аз проблеми нямам, освен ако предната вечер не се забия някъде из стюдънтс таун, ако мога да се отскубна от жената така че, ако и Колеца е ок, що да не се сберем?
        Къдье ва ?
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• амчи то ти си обикновено издънката - иначе аз проблеми нямам, освен ако предната вечер не се забия някъде из стюдънтс таун, ако мога да се отскубна от жената така че, ако и Колеца е ок, що да не се сберем?
          Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Ей, Колчо, заеми ги натисни тия малките да се организират и да вземем да го гледаме тоя мач някъде. Времето му е чудесно - неделя 3 и половина... Децата спят , Ливърпул още не са играли, така че няма да могат и да ме бъзикат .... и ще гледаме шоуто на италианския псевдотреньор и дедо сашо...
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ще станат сателит на Левски
            Ей, Колчо, заеми ги натисни тия малките да се организират и да вземем да го гледаме тоя мач някъде. Времето му е чудесно - неделя 3 и половина... Децата спят , Ливърпул още не са играли, така че няма да могат и да ме бъзикат .... и ще гледаме шоуто на италианския псевдотреньор и дедо сашо...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
              Не се знае баш кой ще бие, но ми мерише на бая голове в тоя мач... Чудя се дали на не сложа 20 кинта на 6+ гола. Сигурно коефициента им ще е поне 17...
              понеже всички чакат голове, то този мач е сигурен ъндър Все пак шарже ла спонсор, както се казва
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

баш, и ще им пратя българския Меси, българското Деко и българския Кристиано да се обиграват при тях Да ги видим тогав юнайтед как ще треперят, че сега само от квазимодо се плашат, щото е по-грозен и от тяхното Шрекче
                Не се знае баш кой ще бие, но ми мерише на бая голове в тоя мач... Чудя се дали на не сложа 20 кинта на 6+ гола. Сигурно коефициента им ще е поне 17...

Коментар

баш, и ще им пратя българския Меси, българското Деко и българския Кристиано да се обиграват при тях Да ги видим тогав юнайтед как ще треперят, че сега само от квазимодо се плашат, щото е по-грозен и от тяхното Шрекче

Коментар

Сигурен съм, че Груеца ако им стане треньор ще са по-добри, но няма да е интересно + Никола ще трябва да взима антидепресанти... Все пак качеството на играчите им в сравнение с останалите отбори във лигата им дава възможност колкото и да не е добре треньора във важните мачове да побеждават... Интересното е какво място смяташ, че
                    щяха да заемат гяволетата в същата група? Отговорът е излишен
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Е, чак да се пенявя ...
                      За сити ??? трудна работа ...
                      просто на моменти ме учудва наглостта на такиз индивиди ...
                      Сигурен съм, че Груеца ако им стане треньор ще са по-добри, но няма да е интересно + Никола ще трябва да взима антидепресанти... Все пак качеството на играчите им в сравнение с останалите отбори във лигата им дава възможност колкото и да не е добре треньора във важните мачове да побеждават... Интересното е какво място смяташ, че
                      щяха да заемат гяволетата в същата група? Отговорът е излишен

Коментар

• Още една идея за залог: Меско да вкара 2 с които да бие рекорда! 2.65 от спортингбет!
                        Аз лично пуснах над 3.5 да видим какво ще стане!

Коментар

И да се пенявиш и да не се ... ще си проличи в неделя...
                          Е, чак да се пенявя ...
                          За сити ??? трудна работа ...
                          просто на моменти ме учудва наглостта на такиз индивиди ...

Коментар

Аха ...
                            и от толко есперименти и сметки, ПАК ПОСЛЕДНИ В ГРУПАТА ...
                            Ама на Манчини, не му се играело в Лига Европа ..
                            А къде искаш да участвате бе нещастник ???
                            Най-страшното, е че си вярват.. харчат на тъпия и наивен арабел парите - хубаво.
                            Хванали са балъка и го щавят... (Дет се вика, не е луд тоя дето яде баницата.... налЕ)
                            Ама да седне да ми обяснява, да има претенциЙ ...
                            ПАЛЯЧО !!!
                            И да се пенявиш и да не се ... ще си проличи в неделя...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                              Аз пък все си мисля,че украинските миньори ще опаткат госпожата настървени от кинтите,които им се дават...
                              даже мисля да я вържа единицата с още две от Португалия (2 лига на Авеш и Белененсеш)... пък да ги видим
                              Това в скобичките много ми хареса - директно скочих на Белененсеш, Авеш ДШ и Каляри ДНБ! Доста сигурно ми се вижда за коефициент 2.07! Дано се изплати!

Коментар

ами само е забравил да добави, че ги развиват, за да ги продадат, а не за да се печелят трофеи с тях, ама кой ти гледа трофеите, нали сте финансово най-фискално стабилния клуб на всички земни кълбета
                                Не е така, ето какво прочетох преди малко

The plan was simple: get the players in young, have them play together and develop a bond and when they all came good at the same time it would be Arsenal’s very own “golden generation”. By picking 16 year olds from Spain like Cesc, and from Southampton like Walcott, you could eliminate some of the uncertainty of banking on players who are 9 or 10, and hoping that they come good in a decade. Instead, you could accelerate the academy process, if you picked right.

Put those young players in real games, not practice sessions or reserves games, with legends like Henry, Vieira, Bergkamp and it would accelerate their learning curve while teaching them what it means to be Arsenal. Pay them well too, that had always been Arsene’s philosophy, it was the first thing he did when he took over at Arsenal, paid everyone well.

It should have worked but it didn’t.

http://www.7amkickoff.com/2012/arsen...s-of-solitude/

Коментар

Working...
                                X