IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Хубавото нещо на цялата работа ще си проличи още в неделя... Силно се надявам да не си могат толкова и да избушат гяволетата... Вярно е, че и те не са критерии щом Редиг им опъна 3 парчета, де...
    Няма да могат Марински. Манчини лъже, че Силва бил контузен и няма да играе, но да пускаш такива евтини блъфчета е несериозно. Ние довечера ще излезем с третия състав, докато те играха в титулярния си състав срещу Дортмунд вчера.

Това е най-сигурнат двойка. Ще ги смажем.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Хубавото нещо на цялата работа ще си проличи още в неделя... Силно се надявам да не си могат толкова и да избушат гяволетата... Вярно е, че и те не са критерии щом Редиг им опъна 3 парчета, де...
      Аха ...
      и от толко есперименти и сметки, ПАК ПОСЛЕДНИ В ГРУПАТА ...
      Ама на Манчини, не му се играело в Лига Европа ..
      А къде искаш да участвате бе нещастник ???
      Най-страшното, е че си вярват.. харчат на тъпия и наивен арабел парите - хубаво.
      Хванали са балъка и го щавят... (Дет се вика, не е луд тоя дето яде баницата.... налЕ)
      Ама да седне да ми обяснява, да има претенциЙ ...
      ПАЛЯЧО !!!
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Муси, и аз ги играх тези мишоци, ама нещо ми говореше да не си залагам всичко и ги пуснах ДНБ, на 1.18. Мен в тази колонка ми е'а мамата Линкълн...много добре, играели, противника бил слаб...да г'е!

Иначе Колчо е прав! Шити са си слабички...дано ги очаткаме сега! Ако не сега, не виждам кога ще стане!

Чак пък експериментален състав! Почти 80% от титулярите играха! Без Агуеро, който влезе резерва и Силва, който е контузен - надявам се за по-дълго!
        Под експеримент имах в предвид,че играта им беше странна,а не състава...
        Only God Can Judge me...

Коментар

Муси, и аз ги играх тези мишоци, ама нещо ми говореше да не си залагам всичко и ги пуснах ДНБ, на 1.18. Мен в тази колонка ми е'а мамата Линкълн...много добре, играели, противника бил слаб...да г'е!

Иначе Колчо е прав! Шити са си слабички...дано ги очаткаме сега! Ако не сега, не виждам кога ще стане!
          DNB не обичам играя/"хеджирам" и затова си мислех,че ще се метнат (като всеки по-малък отбр) за Купата ,че това им е единственият шанс за Европата,а и Читадела едвам кретат в Серия Б...
          майната им... довечера има нови мачове и нови надежди
          адреналин да има
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
            Явно се пазиха за мача в неделя... иначе Катания(мама им мафиотска) ми прецакаха колонката с мача на Сити,хенди-кап на Реал и ПП на Малага... над 10 коефициент...

Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
            Верно,че гледах след 70' мин и Сабалета беше ляв бек

За мен си беше чисто експериментален мач,но явно не се получи ... след срещата всички от Сити бяха усмихнати и бодри сякаш са победили с 3:0...
            Чак пък експериментален състав! Почти 80% от титулярите играха! Без Агуеро, който влезе резерва и Силва, който е контузен - надявам се за по-дълго!
            Last edited by man_united; 05.12.2012, 10:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Да бе, пазиха се ...
              НЕ МОМЦИ ...
              Ман Сити са СЛАБИ И ТОЛКОВА МОГАТ !!!
              D

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Да бе, пазиха се ...
                НЕ МОМЦИ ...
                И не се самонавивайте, че щом е шампион на Англия ТРЯБВА да играе силно и да бие ...
                Ами не става ...
                Верно,че гледах след 70' мин и Сабалета беше ляв бек

За мен си беше чисто експериментален мач,но явно не се получи ... след срещата всички от Сити бяха усмихнати и бодри сякаш са победили с 3:0...
                Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                  Явно се пазиха за мача в неделя... иначе Катания(мама им мафиотска) ми прецакаха колонката с мача на Сити,хенди-кап на Реал и ПП на Малага... над 10 коефициент...
                  Да бе, пазиха се ...
                  НЕ МОМЦИ ...
                  И не се самонавивайте, че щом е шампион на Англия ТРЯБВА да играе силно и да бие ...
                  Ами не става ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Шитито са пълен шит...ша ги е'а! Техния гол дето така и не падна, ми коства хубава печалбичка....ама как да падне, като имаха 2 атаки целия мач...а иначе определено състава НЕ БЕШЕ РЕЗЕРВЕН...! Дано си останат толкова ялови и в неделя!
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Аз прибрах добре от победите на ПСЖ и гърците, над 3.5 на Реал и над 2.5 Малага
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Шитито са пълен шит...ша ги е'а! Техния гол дето така и не падна, ми коства хубава печалбичка....ама как да падне, като имаха 2 атаки целия мач...а иначе определено състава НЕ БЕШЕ РЕЗЕРВЕН...! Дано си останат толкова ялови и в неделя!

Коментар

• За Дортмунд-Сити трябва да се има предвид и факта, че при равен, Сити си остават твърдо на последното място, така че спокойно могат да постигнат целта си да не играят в ЛЕ и без да губят мача

Коментар

Въпроса е не дали Манчини иска, а дали резервите искат! Като ги пусне днес срещу резервите на Дортмунд (повечето момчета на по 19-20 години) не виждам как няма да вземат поне Х! А Аякс почти сигурно ще падне, защото въпреки ротациите Моу няма да се изложи да падне у дома от тях - някое 2-0, 2-1 все ще направят...така мисля де! Утре ще видим кой е бил прав!
                            Едва ли резервите ще тръгнат срещу тренера и да играят на свя глава... само Спартак варна го превеха на времето и после ядяха шамари...
                            Ако Манчини е решил да не играят в ЛЕ смятам,че ще направят всичко възможно за да загубят... довечера ще видим
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Новината за Реал според мен предразполага към голове..... чудя се дали да не го пробвам над 3.5, защото с резервен вратар и десен бек, Аякс вероятно ще им вкарат някой гол, а за Реал в нападение са си Роналдо и Бензема

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Няма спор, че Аякс. Тяхното натоварване във вътрешното първенство е неимоверно по-малко, в сравнение с това на Сити, следователно според мен, най-малкото не би трябвало да имат нищо против да играят в ЛЕ. Докато Манчини със сигурност НЕ ИСКА.
                                Въпроса е не дали Манчини иска, а дали резервите искат! Като ги пусне днес срещу резервите на Дортмунд (повечето момчета на по 19-20 години) не виждам как няма да вземат поне Х! А Аякс почти сигурно ще падне, защото въпреки ротациите Моу няма да се изложи да падне у дома от тях - някое 2-0, 2-1 все ще направят...така мисля де! Утре ще видим кой е бил прав!

Реал (Мадрид) с резервите срещу Аякс

Реал (Мадрид) ще излезе с експериментален състав срещу Аякс. Двата отбора се изправят един срещу друг в последен двубой от груповата фаза на Шампионската лига, който ще започне от 21:45 часа. “Белите” си осигуриха класиране за осминафиналите, затова треньорът Жозе Моуриньо ще заложи на част от резервните си футболисти.
                                Резервният вратар Антонио Адан ще замени капитана Икер Касийяс, а десният защитник Начо Фернандес ще запише първи минути в Европа.
                                Фабио Коентрао, Сами Кедира, Карим Бензема и Кристиано Роналдо обаче ще присъстват в стартовия състав на Реал (Мадрид).

Коментар

Working...
                                X