IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    благодарско, марандич - Noblesse obligé, но не се мъчи, няма смисъл- затова и съм сложил този подпис, който ще трябва скоро да махна.
    Знам, че благородството задължава и винаги ще те подкрепя - но се ядосах, че започнахте да ни ритате последните 15 мин.

Кей злоба ... фенове, ама недейте така, бря - Каракачанов го оправяме цяла година от мач с вас и още не може го върнем във форма.

Демек - пак го оритахте тогава. Тия неща ме дразнят кат' манталитет - падаш - падаш - ма, не оритвай после кат' магаре, бря - защото тия крака струват много пари и ние никога не ви контузваме.

Демек играем чисто - кат' ни биете кат' тъпан - биете ни и т'ва е. Не ви оритваме - стискаме ви ръката и толкоз.

П.П. Вие ще вкарате новия мантилитет на Левски - сигурен съм ( тия фенове кат' тебе )!!!

Коментар

• Грую,

да овика техните, че при загубен мач да ориташ противника не е повод за гордост.

П.П. Нашите ви спираха съвсем леко, ако ви изпуснат - я с фанелка задържане, я с ръка да бутнат - демек да не ви контузят и наранят.

Вашите се осраха от злоба да ритат второто полувреме края - Карачанаков го оправяхме 1-на година телюги?

Можеше да е новия Тонев - ма милиционерски тъп отбор - хем не може да бие - хем последните 15 мин. орита всичко за болница. Т'ва е отвратителното на телетета - бе стисни ръката - били те -били - толкоз - защо трябва да ориташ после всички за 15 мин в края при решен резулат?

Ся ще видим - колко оцеляха и ще са в лазарета, па те едва ги вдигнаха за тоя мач да'е ....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Виж, чорбата играха днес много по-бързо - Тройчо ги е научил - гледаш 50 на 50 владеене на топката, па чорбата изтървали 5 положения, а ония ни били теслите с двойно на фалове да ни спират.

Ма, Груьо е пич - лефскарче - не си прав да го млатиш ся.

Ще има още мачове - днес ги нокаутирахме направо за 5 мин.

П.П. Можеше да е обратното - Груйо нямаше да се гаври с нас тогава

Сигурен съм!
        благодарско, марандич - Noblesse obligé, но не се мъчи, няма смисъл- затова и съм сложил този подпис, който ще трябва скоро да махна.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Виж, чорбата играха днес много по-бързо - Тройчо ги е научил - гледаш 50 на 50 владеене на топката, па чорбата изтървали 5 положения, а ония ни били теслите с двойно на фалове да ни спират.

Сигурен съм!
          Не го млатя за мача. Знам, че уж е пич, ама излезе, че е чиста натурална п....а с извинение. Млатя го за това, че не си държи на думата. Какво толкова щеше да стане, ако си беше сменил аватара и се появи тука, като абсолютен пич? Как мислиш щях да реагирам не само аз, но и всички предполагам?!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
            Виж сега и аз, ще ти го кажа само веднъж. Мислех те за точен, но от думите ти се вижда, че си абсолютна п...ка. Щом не си държиш на думата тогава защо въобще ни занимаваш с "виртуалните" си басове. Пу...тьо!!! Ама то какво ли и да се очаква от един Батковец. Да - публика съм! И видях, че си абсолютен пед...ал!!! ОК?!!! Точка...

Сигурен съм!

Коментар

виж сега, ще ти го кажа само веднъж - що не си гледаш работата (да не използвам по-тегави термини) и да не се обаждаш като кибик. Нямаш бас с мен, така че единственото, което можеш да направиш, е да мълчиш Ако беше сключил, а басът беше отворен за всички, можеше да имаш претенции, сега си само публика, без право на глас и мнението ти е без значение. Точка.
              Виж сега и аз, ще ти го кажа само веднъж. Мислех те за точен, но от думите ти се вижда, че си абсолютна п...ка. Щом не си държиш на думата тогава защо въобще ни занимаваш с "виртуалните" си басове. Пу...тьо!!! Ама то какво ли и да се очаква от един Батковец. Да - публика съм! И видях, че си абсолютен пед...ал!!! ОК?!!! Точка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                Айдее..., пак Батковски номера. Водел преговори... Ти си изпълни това, което си казал тук, а преговорите си ги води колкото си щеш. Сложи си аватарчето и това е...
                виж сега, ще ти го кажа само веднъж - що не си гледаш работата (да не използвам по-тегави термини) и да не се обаждаш като кибик. Нямаш бас с мен, така че единственото, което можеш да направиш, е да мълчиш Ако беше сключил, а басът беше отворен за всички, можеше да имаш претенции, сега си само публика, без право на глас и мнението ти е без значение. Точка.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

водя преговори с муси, защото басът ми е с него. Ако не е съгласен, басът си е бас и ще го изпълня - всеки си носи последиците от малоумието си
                  Айдее..., пак Батковски номера. Водел преговори... Ти си изпълни това, което си казал тук, а преговорите си ги води колкото си щеш. Сложи си аватарчето и това е...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Грую, къде е новия аватар?
                    водя преговори с муси, защото басът ми е с него. Ако не е съгласен, басът си е бас и ще го изпълня - всеки си носи последиците от малоумието си

Коментар

Бех ходил на една сватба в Софето и т'ва ми е една от най-забавните сватби в живота, ама как да е ... кат' детайли.

Та, младоженецът и мацката мега-левскари - отивам там - канен зам.шефа на Дучето - пак една пържола, ама верно пие, хапва и глупости не ръси - демек - ...

..... отиваме в кенефа на някакъв мега-смешен ресторант в Младост - и той момчето им вика, че те на Любо Пенев могат само да се снимат с него и автографи да му бият левскарчетата тогава, а па беше 2003 година май - ма беше полудял .. статистики - колко гола в Испания и не знам си ко ги прасваше напрау - демек Любо е двиЗдъ в цял свят и да не се ебават.

И аз ги гледам, щот' градуса висок и се ухилих - стиснах ръката на младоженеца - стиснах ръката на зам. боса - викам момчета - ай, ходим си гледаме сватбата и до там.

Та, с левскарите сме дружки - нищо, че съм чорбе

Ха, наздраве!
                      Last edited by marandi; 19.10.2013, 23:55.

Коментар

Бе, остави го момчето - готино е - само дет' е леФскарче.

Има и такива дни - ма да си сменя аватара е простотия - макар, че се напъна кат' ежко-бежко с дупе тежко ...

Пак е нормален и става за майтап говедце - и обратен да беше резултата пак така щяхме да си шпрехаме, ма той го перна срама, че се кле тук за "чудеса" за един мач.

Ще има още 5-6 мача тая година пак между двата отбора - догодина пак ще има и по-догодина ще има - баф ма'а и събитие ... първенство му викат ...

П.П. Жалко, че оритаха чорбана накрая при 0:3 резултат - 'еми не говори добре за интеуект да'е ...

Ся ни вкараха половината отбор пак в лазарета по доктори и ...?

Т'ва е коронния номер на телюгите от години.
                        Last edited by marandi; 19.10.2013, 23:45.

Коментар

• Грую, къде е новия аватар?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Арсенал нямат право на такива атаки Go gunners!

Коментар

Moyes is liked by the fans: Man City fans, Arsenal fans, Liverpool fans, Chelsea fans ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Греъме спри се, имай милост!
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X