IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Демек, регламент беше при гол 1 за нас влиза нова петица украинци - при 2:0 за нас нова петица, при 3:0 за нас нова петица - па бием на четвърт терен и вратичките 2 метра дълги и 1м високи.

Последният пази....- демек мо'е лови с ръце - другите - не.

Те ония бяха дошли 40 коча за мача и се изпокараха кой да играе - всички се надъхали яко, щот' имаха за 7-8 отбора хора, па могат да денсят само 5 и затова се въртяха те - да могат да играят повече от техните.

П.П. И много се уморих тогава - но шансът не беше на наша страна - щот' те се превъртат на гол и влизат нови пет играча - па нас няма кой да ни смени.

Набих 2 гола, изкарах 1 дузпа, дет' моя галфон я пропусна ( от центъра да уцели вратата по въздух ) и набих 4 или 5 греди.

Е ... не влиза - па бия с 2-та крака от всяка позиция - ма умалях - след 1 час - то няма кой да ме смени да' е....

П.П. Както и да е - ма украйна са баси конете, много твърдо играят - аз им викам имам тромбофлебит и разширени вени - те ме оритаха кат' невидели - щот' ги литвам как си искам ...

Вечерта в дискотеката - понеже ги бихме - само викат Булгерия - класа - класа .... и ми вдигат палците нагоре - па аз не мога да ходя от ритниците дет' отнесох.
    ---------------------------------------------------------------------

Ма, докторът от Монтана ме втрещи - вика защита - викам кей - ти ще пазиш - аз ще атакувам - т'ва момче направи чудеса в защита и 'ноу се раздаде.

Направо ме изуми - щот' аз гоня топка до тъча и те си мислят, че ще я оставя да излезе топката за наш тъч - па аз я с бия десен крак от 20 метра без да гледам вратата, щот' я знам къде е и тя бам в гредата - демек от защита минавам в атака - ама - каръщина пълна беше тогава и почупих гредите 3 странични и 2 горни - ма, не влиза ма'а й топка - па, момчето 120 кила защита пази и той без смяна и т.н.

Изумих се от БГ дух тогава .... т.е. от него - оня 120 оки и ония го помляха от топки, ма той почти заема цялата врата и даже и главата си не обръща ония кат' целят отвсякъде. Добре, че не бях аз срещу него, щот' кат' видя такъв вратар насреща си щях да го изкарам с 2 топки в главата кат' го мацна нарочно със сила в кофата и да го сменят - после да попилея другия.

Та, БГ има надежда и то голяма
    Last edited by marandi; 20.10.2013, 14:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Та, ония ни допълниха "отбора" БГ с 3-ма украйнци - и ония нагласили 5 отбора да еВа. ...

Демек - гол излизаш - от терена - влиза нов отбор - гол излизаш и така ...

И ние 2 глупака от БГ - срещу 140 от Украйна ...

Викам на момчето - ти барал ли си футбол ( докторчето ) - то ми вика долу-горе.

Викам "къде?" коя зона?

То ми вика защита - дефенс ...

Викам добре .... - вкараха ни 3 украинци да ни запълнят бройката за отбор.

Секк ... ся ще продължа със стори-то
      Видя ли? Мнението ти... И какво стана с твойто стори?

Коментар

• Та, момчето от Монтана ( доктор ) - дебел ...

Регламетна е 4+1 за вратар - демек последния може да пази.

И праснахме Украйна 3 на 0, ама ония вкарват нов отбор - демек свеж - па аз съм зле да'е ...

Оново докторче ме изуми - направи чудеса от храброст в защита, както беше доста тежичък.
        ------------------------------------

При 3 на 0 за нас дойдоха другите БГ-та и викат да се включим па мача е БГ срещу Украйна - демек украйна държи положението.

Та, влязоха нашите и бам 3 на 1 - после 4 -2 - ма ония се въртят цял отбор и влизат свежи, па Русото час и половина само бяга.

Демек превъртат ни ...

Чек, ся ще продължа да'е ... само да си сипна и дръпна

Коментар

• Е то хубаво, добре... Ама, щракни 10-та страница и виж защо се "впрягам" с Грую. Грую бъди мъж!!!

Коментар

• Та, ония ни допълниха "отбора" БГ с 3-ма украйнци - и ония нагласили 5 отбора да еВа. ...

Демек - гол излизаш - от терена - влиза нов отбор - гол излизаш и така ...

И ние 2 глупака от БГ - срещу 140 от Украйна ...

Викам на момчето - ти барал ли си футбол ( докторчето ) - то ми вика долу-горе.

Викам "къде?" коя зона?

То ми вика защита - дефенс ...

Викам добре .... - вкараха ни 3 украинци да ни запълнят бройката за отбор.

Секк ... ся ще продължа със стори-то

Коментар

• Писал съм го т'ва в 30+ май беше, ама как да'е ..

Сбраха ни на един семинар в Анталия и там от фирмата ни мейкат футболен мач.

Демек, правят ни "парти" - па аз проучвам , че предната година има счупен крак на колега от такъв мач.

Ма, викам - "кей, ще денсим - и ние бяхме 26 бг - 8 мъже и другото жени ( за сравнение украйнците бяха 140 парчета ).

Баси майтапа - щот' то Мариот верига ( демек 5+ звезди ), ама само 2-ма българи се появихме на турнира.

Па, аз се извиних, че с тромбофлебит, разширени вени и т.н. - нямам ритъм и техника вече като преди.

И срещаме се Украйна - България - записано в графика.

Едно пълно момче от Монтана ( доктор ) и моя милост - та понеже бяхме на 4-ки на малки врати - ни допълниха с украйнци.

И регламента е - играем за гол на малки врати ...

( чек ся ще продължа със сторито ) - да си пална само ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                А, оня дето ти отговаря за ритането, ако поне малко е мъж и не носи пола, да бъде така добър да си смени аватара. Бъди мъж бе Груйчо...!!!
                Шшш .. недей така - първо сме българи - утре и да закъсаш ще ти дам всичко, което имам.

Колкото - толкоз.

П.П. Демек - за аватара на бат' Грую - майната му - ама за ритането на нашия отбор да се извини поне. Като ни оритаха - к'во стана?

Ма, застрахователите ще ги вкараме в пътя - не се базикам. В Австрия за шамар на публично място - 10к евро глоба.

Та, милиционерите нямат идея какво ги чака, щот' ние никога не им играем да ги нараним.

Седи гледай "мача" ся дет' ще стане ...

Коментар

• А, оня дето ти отговаря за ритането, ако поне малко е мъж и не носи пола, да бъде така добър да си смени аватара. Бъди мъж бе Груйчо...!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    ами за ритането - роден манталитет, какво да ти кажа. Не мисля, че е злоба,просто селски тарикатлък и "доказване". Колкото до мача- по-слаби бяхме, съответно и паднахме. Аз лично съм сравнително доволен от мача като такъв, дано се получат хубави мачове и в следващите 2 за купата и да се върне интригата в дербито.
                    Лека от мен и честита победа, а ние ще си оправяме кочинката, защото няма кой друг.
                    Груйчи не се коси.Не е късно заповядай в ЦСКА.И кога има мач спрете Батков да плямпа глупости.Затворете му поразяващата уста.Няма мач да не сме ви били кога Батков плещи простотии няколко дена преди това.А иначе сме слаби и двата отбора и ще трябва да си оправяме нещата....С Лупи и Тара няма да стане..

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      ами за ритането - роден манталитет, какво да ти кажа. Не мисля, че е злоба,просто селски тарикатлък и "доказване". Колкото до мача- по-слаби бяхме, съответно и паднахме. Аз лично съм сравнително доволен от мача като такъв, дано се получат хубави мачове и в следващите 2 за купата и да се върне интригата в дербито.
                      Лека от мен и честита победа, а ние ще си оправяме кочинката, защото няма кой друг.
                      Лека,

ама съм застраховател - до 5 години ще ви влезе закон за 10к евро удар за шамар на кръчма.

Ай, сметни си колко "струва" да ориташ противника от манталитет?!

П.П. Па, ние сме ноу отвратитителни - и тия чалъми да ни оритате накрая са загуби за 2 милки поне.

Пак казвам - т'ва, че армията е била полицията не е толкоз страшно - ма се дръжте малко по-човешки.

Застрахователите ще ви вкараме в пътя и то много скоро Ся няма ме разбереш

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Недей така, бе Пич!

Резултата можеше да е обратен - гонят 2-ма от нашите, в началото, свирят им 2-3 дузпи, както са свикнали и край.

Става 0:3

Ние сме над тия неща да питам дуета Мърльо ( Гъзоликия Каун ) и Насо Педерасо - защо като бият "рекорд" на БГ по вкарани голове - 97 ( по памет ).

25 гола са им от дузпи - демек всеки трети. Ай, ще го кажа по друг начин - от 30 мача в А група - имат свирната дузпа на всеки мач средно?

П.П. Остави го ся момчето, пич е - та дрънка. Никой не очакваше долу-горе коректно съдийство и т.н.

Ние от 20 години играем срещу тях с 2-ма изгонени и всеки лакът в лицето на защитник да е Гонзо - специалиста - демек в цял свят за удар с лакът те гонят с директен червен картон - в БГ - те си има двИздъ?

как да е.. - боби голямата перука - може и най-после да се е сетил, че Бодуров и Дянков няма да ги гонят на международен мач ( с Армения ) - ако в БГ съдийството става.

Не съм в бранша и не ме интересува - гледам крайния продукт и вкарвам по някой лаф - без да дразня Грюя ... ( момчето е готино ).
                        Хмм... Разсмя ме по никое време, ама доста истини каза. Наздраве...

Коментар

• ами за ритането - роден манталитет, какво да ти кажа. Не мисля, че е злоба,просто селски тарикатлък и "доказване". Колкото до мача- по-слаби бяхме, съответно и паднахме. Аз лично съм сравнително доволен от мача като такъв, дано се получат хубави мачове и в следващите 2 за купата и да се върне интригата в дербито.
                          Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Знам, че благородството задължава и винаги ще те подкрепя - но се ядосах, че започнахте да ни ритате последните 15 мин.

Кей злоба ... фенове, ама недейте така, бря - Каракачанов го оправяме цяла година от мач с вас и още не може го върнем във форма.

Демек - пак го оритахте тогава. Тия неща ме дразнят кат' манталитет - падаш - падаш - ма, не оритвай после кат' магаре, бря - защото тия крака струват много пари и ние никога не ви контузваме.

Демек играем чисто - кат' ни биете кат' тъпан - биете ни и т'ва е. Не ви оритваме - стискаме ви ръката и толкоз.

П.П. Вие ще вкарате новия мантилитет на Левски - сигурен съм ( тия фенове кат' тебе )!!!
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                            Тоест опитах се да поговорим за чест и достойнство, но явно с ТодорБатковци не се получава това. Та Груйчо го мислех за ербап пич, ама явно много му е дълга полата и празна между краката. Такива ми ти работи...
                            Недей така, бе Пич!

Резултата можеше да е обратен - гонят 2-ма от нашите, в началото, свирят им 2-3 дузпи, както са свикнали и край.

Става 0:3

Ние сме над тия неща да питам дуета Мърльо ( Гъзоликия Каун ) и Насо Педерасо - защо като бият "рекорд" на БГ по вкарани голове - 97 ( по памет ).

25 гола са им от дузпи - демек всеки трети. Ай, ще го кажа по друг начин - от 30 мача в А група - имат свирната дузпа на всеки мач средно?

П.П. Остави го ся момчето, пич е - та дрънка. Никой не очакваше долу-горе коректно съдийство и т.н.

Ние от 20 години играем срещу тях с 2-ма изгонени и всеки лакът в лицето на защитник да е Гонзо - специалиста - демек в цял свят за удар с лакът те гонят с директен червен картон - в БГ - те си има двИздъ?

как да е.. - боби голямата перука - може и най-после да се е сетил, че Бодуров и Дянков няма да ги гонят на международен мач ( с Армения ) - ако в БГ съдийството става.

Не съм в бранша и не ме интересува - гледам крайния продукт и вкарвам по някой лаф - без да дразня Грюя ... ( момчето е готино ).

Коментар

• Тоест опитах се да поговорим за чест и достойнство, но явно с ТодорБатковци не се получава това. Та Груйчо го мислех за ербап пич, ама явно много му е дълга полата и празна между краката. Такива ми ти работи...

Коментар

• Оффф... Марандич така е, но... Тук за друго идеше реч с Г-н Грую...

Коментар

Working...
                                X