If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
пичуви, дайте да избистрим тактиката за гулемуту мач довечера
Имам си едни 10 еврарки бонус от бета, та се чудя как да ги разиграя - "сигурния" ми залог е на Барселона (+2), т.е. всичко освен победа на Сити с 2+ гола, но се чудя какво да правя с фрий бета Дали да го сложа на един Х? Или пък да пробвам с нещо случайно тип картони за 10 минути или корнери? Не че 10 евро са нещо, но пък тръпката да играеш с нещо безплатно е жестока
Аз си мисля за sure bet да ползвам над 0.5 гола, а другото да го мисля в хода на мача... може картони, може голове, ако остане 0-0 дълго време...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
пичуви, дайте да избистрим тактиката за гулемуту мач довечера
Имам си едни 10 еврарки бонус от бета, та се чудя как да ги разиграя - "сигурния" ми залог е на Барселона (+2), т.е. всичко освен победа на Сити с 2+ гола, но се чудя какво да правя с фрий бета Дали да го сложа на един Х? Или пък да пробвам с нещо случайно тип картони за 10 минути или корнери? Не че 10 евро са нещо, но пък тръпката да играеш с нещо безплатно е жестока
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
изобщо не ни трябваше тази победа и не случайно Венгер пусна резервите, но лузърите не можаха да вкарат един гол
тц тц т ц
така се ядосвам сега
и без това програмата ни е кошмарна
и без това си имаме достатъчно проблеми с контузени футболисти
ами и сега още един допълнителен безмислен мач с карамелите
но , какво да се прави ...................... ще се играе за съжаление...
Аз пък си мисля,че не е безсмислен мача с Евертън и този турнир като цяло - игрова практика е необходима на всички - при една контузия(да не дава Господ) няма "тепърва да влизат в час"...
Пък ако резервите вземат,че спечелят турнира - какво по-хубаво от това,все пак това е престижен турнир в Англия
общо взето се видяхте колко струвате срещу резервите на АРСЕНАЛ
много поздрави имате от резервите ни: Фабиански, Дженкинсън, Монреал, Фламини, АОЧ, Подолски и Саного
Да, видяхме се и колко струваме срещу титулярите преди седмица...
Ще бъде супер смешно ако тотнъм ви изпреварят за 4-тото място...
Щото вие всяка година за него се борите, нали така
на всеки отбор се полагат 33 медала (точната бройка не я знам) ..................... и тези около 33 медала се дават на всички които имат картотека за ШЛ, а това са около 25-26 футболисти ...................... останалите медали се полагат на треньорите, на доктора, на масажистите, спортен директор и т.н.
искаш да кажеш, че някой може да е голмайстор на ШЛ, да е контузен или наказан за финала и накрая да не му дадат медал
не ми цитирай такива долнопробни парцали като спортал ................... плийз
През третия сезон (2010/11) Бербатов е сред водещите играчи в Юнайтед и Премиър Лийг по голове и асистенции. Димитър Бербатов е първият футболист в историята на Манчестър Юнайтед от Втората световна война насам, който отбелязва хеттрик на вечния враг Ливърпул — на 19 септември Юнайтед побеждава „мърсисайдците“ с 3:2, като и трите гола са дело на Бербатов. На 27 ноември 2010 отбелязва 5 от седемте попадения за своя отбор в мача срещу Блекбърн с краен резултат 7:1. Нападателят влиза в историята на Висшата лига на Англия, след като реализираните от него пет гола във вратата на Блекбърн са най-многото отбелязани от един футболист в рамките на един мач. По този показател той се изравнява с легендата на Нюкасъл Алън Шиърър, вкарал пет във вратата на Шефилд Уензди, Анди Коул, разписал се пет пъти срещу Ипсуич с екипа на Манчестър Юнайтед и Джермейн Дефоу, вкарал пет гола за Тотнъм в мач срещу Уигън. На 22 януари 2011 Бербатов отбелязва трети за сезона хеттрик срещу Бирмингам - постижение в цялата история на английския футбол само на Руд ван Нистелрой и Алън Шиърър.
Вкарва общо три хеттрика, завършва сезона с 20 гола за първенството и е един от двамата носители на Златната обувка за сезона на Висшата лига. Оставен е извън състава за финала на Шампионска лига
лягай си да си починеш, че алкохола ти е дошъл в повече тази вечер
Пратих ти линк - че Бербата е изваден нарочно от група, за да не получи медал - за сметка на М. Оуен.
П.П. Прати ми линк, че е получил медал от финал ШЛ срещу Барселона със снимка.
Мо'е ли си толкоз тъпанар ..... - от 3 часа ти пращам факти.
Влез в гугъл и си прочети бе, момче - не да ми дрънкаш простотии. Най-лесно е - напиши в гугъл Димитър Бербатов и там ще ти извади цялата му статистика.
Опитваш се да докажеш колко си прост в момента ли? Сбори статистика, гугъл и всичко?
на всеки отбор се полагат 33 медала (точната бройка не я знам) ..................... и тези около 33 медала се дават на всички които имат картотека за ШЛ, а това са около 25-26 футболисти ...................... останалите медали се полагат на треньорите, на доктора, на масажистите, спортен директор и т.н.
искаш да кажеш, че някой може да е голмайстор на ШЛ, да е контузен или наказан за финала и накрая да не му дадат медал
А, бе ти ИДИОТ ли си?!?!?
Бербатов точно тогава е гол-майстор на Висша лига - не е включен в група и няма медал ( сребро ) за него.
Дай ми линк да видя, че има медал, бря - че ми скъса нервите вече.
П.П. Аз се държа коректно и ти пращам хронология - ти пак ми умуваш бе майка му стара.
Ма, дай ми линк, че Берб има медал от тоя финал - като аз ти пращам линк, че няма медал.
Демек точно за финала се вади голмайстора на Висшата лига - Бербов и се пуска куцата резерва Оуен, понеже ще има "медали"
П.П. По-семпло не мога да ти го обясня защо се случва. Имаш 2 варианта:
1. Или наистина се бориш за злато във финал и ще изкараш най-доброто.
2. Или те боли хуя за най-доброто ( злато ) - а гледаш да правиш визитна картичка на Оуен, като не пускаш и вадиш от групата си топ-реализатора си.
Сакън да не биете и вземете златото. По-добре на ингилизин сребро - отколкото на българин злато.
Чаткаш ли или още няколко пъти да ти го обясня?
лягай си да си починеш, че алкохола ти е дошъл в повече тази вечер
Загубата на Манчестър Юнайтед тази вечер на "Уембли" в Лондон с 1:3 от Барселона и меко казано странното решение на наставника на "червените дяволи" сър Алекс Фергюсън да остави извън групата голмайстора на Висшата лига Димитър Бербатов на практика лиши, поне засега, бившия капитан на националния отбор от титла в най-силния европейски клубен турнир по футбол. Роденият в Благоевград футболист не получи място в списъка за мача за сметка на Майкъл Оуен. Освен всичко друго нашенецът ще трябва да преглътне и факта, че дори няма да получи медал след сблъсъка на "Уембли", тъй като не е бил сред 18-те избраници на Фергюсън.
---------------------------------------------------------------
Т'ва е фактология и по-кротко се изхвърляйте кат' ви я разказвам.
Ку имаш възражавки - сподели - аз ще те пребия само с линкове, че не знаеш за какво говориш в момента.
Медал трябваше да се вземе от АНГЛИЧАНИН - М. Оуен ( без значение какъв ) - затова Бербатов остава извън група въобще.
П.П. Няма как пияният Сър да връчи отличие между БГ емигрант и саката английска кранта.
Ако искаш да се излагаш още - се излагай ....
няма такова нещо, бе, пич
Демек точно за финала се вади голмайстора на Висшата лига - Бербов и се пуска куцата резерва Оуен, понеже ще има "медали"
П.П. По-семпло не мога да ти го обясня защо се случва. Имаш 2 варианта:
1. Или наистина се бориш за злато във финал и ще изкараш най-доброто.
2. Или те боли хуя за най-доброто ( злато ) - а гледаш да правиш визитна картичка на Оуен, като не пускаш и вадиш от групата си топ-реализатора си.
Сакън да не биете и вземете златото. По-добре на ингилизин сребро - отколкото на българин злато.
Загубата на Манчестър Юнайтед тази вечер на "Уембли" в Лондон с 1:3 от Барселона и меко казано странното решение на наставника на "червените дяволи" сър Алекс Фергюсън да остави извън групата голмайстора на Висшата лига Димитър Бербатов на практика лиши, поне засега, бившия капитан на националния отбор от титла в най-силния европейски клубен турнир по футбол. Роденият в Благоевград футболист не получи място в списъка за мача за сметка на Майкъл Оуен. Освен всичко друго нашенецът ще трябва да преглътне и факта, че дори няма да получи медал след сблъсъка на "Уембли", тъй като не е бил сред 18-те избраници на Фергюсън.
---------------------------------------------------------------
Т'ва е фактология и по-кротко се изхвърляйте кат' ви я разказвам.
Ку имаш възражавки - сподели - аз ще те пребия само с линкове, че не знаеш за какво говориш в момента.
Медал трябваше да се вземе от АНГЛИЧАНИН - М. Оуен ( без значение какъв ) - затова Бербатов остава извън група въобще.
П.П. Няма как пияният Сър да връчи отличие между БГ емигрант и саката английска кранта.
Оня хамстер Сър-а използва веднага да го закотви на пейка срещу пропукс от 2 метра срещу Сити.
Причина беше същата - нашият ги юркаше и отбор спря да му подава.
Ку си готин меринджейн веднага ще видиш проблем, че дзвИздъ до дзИздъ трудно работят и нямат комуникация помежду си на терена. Ма, тук влиза и етнически проблем.
няма такова нещо, бе, пич
на БЕРБО проблема при манафите беше, че отиде при тях с рекордна трансферна сума и гелосания педераст с рунтавото добиче го изолираха от играта заради завист и страх
отделен въпрос, че дъртия алкохолик винаги е обичал да взима надъхани дървари, а БЕРБО е творец който би паснал чудесно в АРСЕНАЛ при ВЕНГЕР
Митьо Фибата и той тъпо парче - върза се на гаврата с липса на финал и медали от Ш.Лига.
Ми много ясну, бре приятелю мой, че Сър ще предпоче да се даде злато/сребро на дърво кат' Н. щот' е англичанин. Същото е за Гигс, Рууни и сие - те в отвратителна форма па той ги пуска да въртят бройка и "рекорди".
кви медали са ти на теб в главата ................... изобщо не си наясно, а си пишеш ли пишеш, и си минаваш от тема в тема без никаква връзка
БЕРБО си взима медала в ШЛ без значение дали играе във финалния мач или не играе
той си има картотека за ШЛ, играл е в ШЛ и съответно си взима медала от ШЛ като може дори и 1 минута да не е играл в ШЛ, но медала е гарантиран
докато има разлика за даването на медали в шипЪ например ........................ трябва да имаш записани 9 или 10 мача в първенството за да получиш медал накрая на сезона, ако не си записал 9 или 10 мача и въпреки, че имаш картотека то нямаш право на медал
преди десетина години дъртия алкохолик дедо сашо беше направил този номер на Джорди Кройф ................. момчето имаше 7-8 мача и въпреки, че можеше да го пусне в 2-3 мача като резерва при решени мачове за да вземе медал от шипЪ .................... дъртия педал не пожела да Кройф да вземе медал
Коментар