IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Демек,

ще ти задам въпроса по следния начин

1. Братоев ли направи Цецо най-резултатен играч досега в отбора ни?

2. Или Соколов и Скримов направиха от Братоев най-добър разпределител до този мач по статистика?

Кое от 2-те е вярно ( смигам ).
    а кое е първото - кокошката или яйцето? И що много по-добрите (уж, така, чисто статистически) Жладо и матГей, не направиха никога плужеков разпределител номер 1?
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Return

Центърът на Русия Дмитрий Мусерский коментира победата над България с 3:1 на олимпийските игри в Лондон 2012.

"България е силен отбор, но все още не в топ форма. В третия гейм се провалихме и по всичко изглеждаше, че мачът отиваше към тайбрек, но опитът ни си каза думата. Бяхме убедени в победата си от самото начало. Ще гледаме полуфинала Бразилия - Италия по телевизията, но нямаме предпочитания срещу кой ще играем. България е без Матей Казийски на Олимпиадата, но просто не им е необходим, ако Тодор Скримов играе така винаги, както днес", заяви Мусерский
      доста вярно мнение, кога ли ще го чуя й от гъзолизците в България....

Към маранди - кажи си мнението, бре марандич, аз харесвам изказванията ти, само дето понякога са по-фенски и от моите, особено в случая. Мъчиш се да подцениш подвига на момчета (да, точно така, вярната дума е подвиг), като че ли всеки път се калсираме на 1/2 финали и това било програма минимум. Ти харесващ предателите (да, и това е точната дума - предатели) матГей, Плужеков и педерастин - няма лошо, но дай причина, поради която да реша, че те са по-добър избор от сегашните момчета? какви успехи имат? И моля те без глупости от сорта на "ама Стойчев привлече Скримов" - и какви шансове му даде, като го е "привлякъл", нали знаеш, че на тези лагер-сборове се вика куцо, кьораво и сакато (то и в Локо София бяха "пропуснали" Кежман след като им дошъл на проби и го изгонили като некадърен, ама кой да ва гаранция, че ако беше останал в Локото, щеше да има и 1% от капацитета, който разви в псоледствие). Или другата глупост, че Плужеков бил по-разнообразен от Братоев - да припомянм ли до колко годишен държаха Иванов в национала, щото плужеков беше тотална дупка и го налагаха напук на всички и колко молби бяха да го разкарат - късичка е малко паметта понякога.

Още веднъж - тези момчета са ВЕЛИКИ и ПОДВИГЪТ им е уникален. Браво, момчета, огромно браво!!!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Мисля , че Владо трябваше да завърши последният гейм ! Тогава Цецо го хванаха на блок два пъти ...! Бяха трудни ситуации - троен блок , неудобна топка ...., но си мисля че опитен и техничен играч като Владо щеше да ги отиграе по-успешно ...
        Демек,

ще ти задам въпроса по следния начин

1. Братоев ли направи Цецо най-резултатен играч досега в отбора ни?

2. Или Соколов и Скримов направиха от Братоев най-добър разпределител до този мач по статистика?

Кое от 2-те е вярно ( смигам ).

Коментар

• очертава се хубав мач Бразилия - Италия )

Коментар

Мисля , че Владо трябваше да завърши последният гейм ! Тогава Цецо го хванаха на блок два пъти ...! Бяха трудни ситуации - троен блок , неудобна топка ...., но си мисля че опитен и техничен играч като Владо щеше да ги отиграе по-успешно !
            Според тИбя,

разпределител, който си извежда нападателя срещу троен/двоен блок - "вината" е в нападателя? Така ли?

П.П. Хайде няма да се повтарям, дет' ми изтриха мненията моди-тата кат' бяхме почнали да нищим точно този момент от играта с Анон-чи.

И преди казах, че сме предвидими в атака, т.е. 2 варианта и дотам. Липсва Жеков, но да се надяваме, че там по Софето, ще изметете тая сган, наречена "волейболна" доживотна федерация, която над 20 години съсипва волейбола ни.

Само Цульо и Пульо вече не станаха световни и европейски шампиони ....

П.П.П. Както величаеш блядовете, ще видиш как Италия ще ги разкове на финала и после, ако те питам защо ние бием Италия 3 на 0, а падаме от матрьошките с 3 на 1, трудно ще ми отговориш
            Last edited by marandi; 10.08.2012, 21:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Цецо няма как да получава прецизни топки, при такъв сервис от руснаците и съответното ни посрещане. Наистина очаквах силен сервис, но не от Тетюхин. Тоя направо ни разби втория гейм.

И все пак - мачът вървеше към тай-брек и най-най- ме е яд за една блокада при атака на Цецо при резултат 23:22 за нашите в четвъртия гейм. Това беше ли точка, отивахме към тай-брек и бях сигурен, че ще бием руснаците.

Хайде, чао от мен и до следващ голям волейболен форум.... Да сме живи и здрави!

Имаме страхотен отбор!!! Поздравления, момчета!!!!
              Прав си,

но не си играл волей ти казах. Братоев разби "Цецо" в този мач с калпави подавания. Не е работа на 21 годишно момче да мъкне целия отбор на гърба си, както досега. Отделно той е диагонал.

Поклон пред Скримов - страхотно попадение от Стойчев. Игра на макс. ниво през всички срещи.

Тия, които рухнаха бяха Алексиев, Братоев и Владо.

П.П. Братоев го оправдавам, защото е млад и няма опит. Другите 2-ма не мога да оправдая и да се махат. Това пея от 3 дни, че Тошко трябва да му се благодари и да се даде шанс на друг, а не да се гони Казийски и да се пуска Скримов на негово място.

На Алексиев мястото е критично и е "вечната" издънка, която заразява целия отбор с нескопосаните си отигравания.
              -------------------------------------------------
              Един урок се повтаря, докато се научи.

От 5-6 години всички треньори не виждат очевадни неща кат' Алексиев в отбора ни.

Както и да е. Благодарско за миговете, които ни подариха момчетата!
              Last edited by marandi; 10.08.2012, 20:38.

Коментар

Цецо няма как да получава прецизни топки, при такъв сервис от руснаците и съответното ни посрещане. Наистина очаквах силен сервис, но не от Тетюхин. Тоя направо ни разби втория гейм.

И все пак - мачът вървеше към тай-брек и най-най- ме е яд за една блокада при атака на Цецо при резултат 23:22 за нашите в четвъртия гейм. Това беше ли точка, отивахме към тай-брек и бях сигурен, че ще бием руснаците.

Що до следващ форум бря? Аз искам Италианците да отидат на финал, че да пробваме и бразилетата

Коментар

Днес Братоев съсипа Цецо с неудобни топки, затова съвсем бегло споменах за непрецизност.

Т.е. счупиха му психиката, а оттам и атаката ни рухна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                    Поздравления за нашите волейболисти!
                    Независимо от загубата от Русия, успехът им е голям!
                    Можехме ли да спечелим този мач? Можехме. Ако с пълен блясък не беше се проявила най-голямата ни слабост - сервисът. Сервисът винаги е бил ахилесовата ни пета, но сега надминахме себе се. Каква е файдата, че ще направиш една точка от сервис, ако пет топки пратиш в мрежата или в аут? Всички грешаха, но Соколов надмина себе си. Да ме прости Господ, но струва ми се, че устремен към първото място за изпълнение на сервиси, щеше да скъса мрежата, забравяйки за интересите на отбора. Стигна се до там, че да бъде сменяван, когато му идваше ред да бие сервис.
                    Не водих статистика, но за себе си отбелязах нещо - при резултат 5:5 в четвъртия гейм, три от точките за руснаците, бяха от три наши поредни грешки в сервиса и само две от игрова ситуация. По този начин отборът ни сам съсипва усилията си.
                    Този отбор има огромен потенциал, но едно от условията да го реализира е да не се правят грешки в сервиса, да се работи упорито в това отношение, а също да се изчистят някои неща в тактическата схема
                    Някой може да каже, че и руснаците са правили грешки в сервиса. Нека! Това си е техен проблем! Но ние бяхме длъжни да вкарваме топката в игра, ако искахме да спечелим този мач.
                    Още веднаж браво на българските волейболисти!
                    Карлос,

преди няколко дена бях загатнал, че ако контролираме сервиса, матрьошките няма как да ни бият.

Всичко вече е "статистика" - за съжаление.

П.П. Компонент сервис е преди всичко треньорска подготовка, т.е. първо е психически елемент и после технически.

Не искам да коментирам, но си прав - без читав сервис няма как да бием, който и да е ( в случая Русия ), но бяхме равностойни в определени моменти и играхме красиво.

Дано започнат промените ни в целия БГ-спорт - не само във волейбола ни.

Коментар

На Цецо му съсипаха сервиса по време на мача с Германия. То не бяха флотове, то не бяха тактически сервиси....

Имаш си "бияч" - остави го да си "дъни" до края на Олимпиадата, пък каквото стане.
                      Ето това за мен е сериозна треньорска грешка.
                      Наслагват се нещата ( т.е. треньорска грешка, съдийска и наша ).

Днес Братоев съсипа Цецо с неудобни топки, затова съвсем бегло споменах за непрецизност.

Т.е. счупиха му психиката, а оттам и атаката ни рухна. Ясно се видя, че Алексиев и Владо не могат да носят "отбора" на гърба си, а досега беше Цецо и Скримов. Ние сами си съсипахме един от двигателите на атаката ни ( Цецо ).

П.П. Няма значение момчетата са млади и бъдещето е пред тях - момичета по художествена се представят също страхотно.

Не искам да коментирам, защото преди няколко дена ме псува ти, а ако се обадя пак ще почне Груйчи да ме псува.

Фенщината е готино нещо
                      Last edited by marandi; 10.08.2012, 20:26.

Коментар

• Поздравления!

Поздравления за нашите волейболисти!
                        Независимо от загубата от Русия, успехът им е голям!
                        Можехме ли да спечелим този мач? Можехме. Ако с пълен блясък не беше се проявила най-голямата ни слабост - сервисът. Сервисът винаги е бил ахилесовата ни пета, но сега надминахме себе се. Каква е файдата, че ще направиш една точка от сервис, ако пет топки пратиш в мрежата или в аут? Всички грешаха, но Соколов надмина себе си. Да ме прости Господ, но струва ми се, че устремен към първото място за изпълнение на сервиси, щеше да скъса мрежата, забравяйки за интересите на отбора. Стигна се до там, че да бъде сменяван, когато му идваше ред да бие сервис.
                        Не водих статистика, но за себе си отбелязах нещо - при резултат 5:5 в четвъртия гейм, три от точките за руснаците, бяха от три наши поредни грешки в сервиса и само две от игрова ситуация. По този начин отборът ни сам съсипва усилията си.
                        Този отбор има огромен потенциал, но едно от условията да го реализира е да не се правят грешки в сервиса, да се работи упорито в това отношение, а също да се изчистят някои неща в тактическата схема
                        Някой може да каже, че и руснаците са правили грешки в сервиса. Нека! Това си е техен проблем! Но ние бяхме длъжни да вкарваме топката в игра, ако искахме да спечелим този мач.
                        Още веднаж браво на българските волейболисти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          ...
                          - рашата ни е възможно най-неудобния съперник - та ние нямаме победа срещу тях на голям форум, а се очкава да ги бием сега. Който и друг да ни се беше паднал, щяхме да имаме по-голям шанс.

И отново да повторя:
                          ТЕЗИ МОМЧЕТА СА ВЕЛИКИ
                          БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!
                          ако знаеш как стисках палци поляците да ги бият, чак овчарската публика ми стана симпатична
                          ето предишната ни последна олимпийска среща с руснаците
                          Пекин 2008, 1/4-финал: БЪЛГАРИЯ - Русия 1:3 (25:20, 16:25, 22:25, 21:25)

Браво на момчета! Браво!
                          Успех в неделя!

Имаме страхотно участие в художествената гимнастика - едни фантастични момичета и невероятна класа в играта.
                          Утре е индивидуалния финал на Силвето, а в неделя на 5 грации )

Коментар

• първо и най-важно:

ВЕЛИКИ СТЕ МОМЧЕТА - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ!!!!!!

сега по точки:
                            - никой от Плужеков, матГей и педерастин няма място в този отбор, не и докато тези момчета играят
                            - Братоев е светлинни години преди Плужеков, който знае една единствена топка - диагонала с матГей и е ултра пресвидим. Братоев е супер раздвижен и поне 3 класи над Плужеков на тези години
                            - много, ама много слаб мач на Цецо, но той е великан и никой няма право да му каже копче
                            - Владо направи отлични включвания в края на третия и една точка в 4-тия., въпреки всички критки на които съм го подлагал - трябваше да играе повече, може би, но това е треньорско решение, а този треньорски тандем се е доказал - никой друг не е стигал до такова ниво от 1980 (а тогава не играха "империалистите")
                            - рашата ни е възможно най-неудобния съперник - та ние нямаме победа срещу тях на голям форум, а се очкава да ги бием сега. Който и друг да ни се беше паднал, щяхме да имаме по-голям шанс.

И отново да повторя:
                            ТЕЗИ МОМЧЕТА СА ВЕЛИКИ
                            БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Тц ...

споменах, че опита на Жеков ще липсва. Липса на прецизност от Братоев при важните точки и смотан наш сервис.

Две тънки подпирания от съдията и толкоз. Краен резултат 3 на 1.

П.П. Важното е, че се преставихме добре и отбора е млад. Дано "Федерацията" не го съсипе по навик, както с предишните ни отбори.

П.П.П. Като психология сисипаха Соколов, т.е. трябваше да започнат мача с Владо и тогава да пуснат Соколов.

Соколов не успя да влезе в мача, от тия кретенски треньорски решения момчето. Първо го пускат-после го вадят и стана манджа с грозде.

Коментар

• На Цецо му съсипаха сервиса по време на мача с Германия. То не бяха флотове, то не бяха тактически сервиси....

Имаш си "бияч" - остави го да си "дъни" до края на Олимпиадата, пък каквото стане.
                              Ето това за мен е сериозна треньорска грешка.

Коментар

Тц ...

споменах, че опита на Жеков ще липсва. Липса на прецизност от Братоев при важните точки и смотан наш сервис.

Две тънки подпирания от съдията и толкоз. Краен резултат 3 на 1.

П.П. Важното е, че се преставихме добре и отбора е млад. Дано "Федерацията" не го съсипе по навик, както с предишните ни отбори.

П.П.П. Като психология сисипаха Соколов, т.е. трябваше да започнат мача с Владо и тогава да пуснат Соколов.

Соколов не успя да влезе в мача, от тия кретенски треньорски решения момчето. Първо го пускат-после го вадят и стана манджа с грозде.
                                Аз си го мислех това, че Владо трябваше да започне и след това да влезе Цецо.

Минало е вече и не можем да го върнем.

Поздравления за прекрасната игра на Скримов, както и за сервисите на Владо Николов в края на третия гейм. Може вече да не е толкова добре физически, но старото си е старо!!!! - желязна психика.

Поздравления и за целия ни отбор, че намериха сили да излязат от дупката след втория гейм.

Дано малкият финал не стане повторение на малкия финал от Световното по футбол през 94-та.

Коментар

Working...
                                X