IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Return
    Ето Бразилците изобщо не дадоха шанс на Италия , отнесоха ги за по-малко от час и нещо ! Финала наистина ще е шоу ! Русия и Бразилия направиха всичко , за да са във върхова форма точно за финала на Олимпиадата ! Така се прави ! На Световната лига никакви ги нямаше , но лига ще има и догодина , а Олимпиада чак след 4 години и да си олимпийски е най-престижното нещо ! Поляците какво като спечелиха Световната лига ? Сега който не ги хвана , той не ги би .....яд ме е че им дадохме гейм , но ги мислехме за силни , а те бяха пълни дупки и нищо не играха ! Италия също се вижда колко може ! В момента Русия и Бразилия са поне класа над другите отбори и това ще го видим в неделя ! Сигурен съм , че досега не са играли на 100 % , а и за какво да се напрягат и да показват всичко ? Точно затова казах , че руснаците постъпиха коректно спрямо нас ! Не ги величая , но няма какво да се заблуждаваме - ако бяха натискали докрай щяхме да изглеждаме като Полша срещу тях - нямаше да вземем гейм ! Но след втория гейм те взеха да си изреждат резервите и намалиха силата на сервиза видимо ....проявиха уважение и ни дадоха да поиграем ! Вижте им и интервютата след мача - сами казват , че сме силен отбор , но все още не сме във форма ! Абе старата любов ръжда не хваща ! Ако се бяхме паднали с бразилците дали щяхме да вземем по 15 точки на гейм ? Не искам да звучи , че нашите са слаб отбор , напротив силни сме и ще ставаме по-силни .....но Русия и Бразилия в момента са извън класацията ! Само погледнете какви играчи имат ? По трима равностойни на пост , стари опитни пушки , среден ръст 2.10 см , .....какво да говорим ! Добрата новина е , че ние сме веднага след тях в класацията и ако имаше начин да се паднат те на полуфинал , то щяхме да стигнем дори до финала , но не може всичките хубавини !
    Допада ми, че се опитваш да пишеш балансирано

Не съм съгласен и с теб, както и Груйчи - т.е. финалната четворка може да я подредиш всякак по места и все ще си прав, т.е. разликите са много малки.

П.П. Не съм съгласен, защото при 20 на 18 в наша полза първия гейм, съдията отсъди за блядовете топка в аут от наш блок ( като страничния я дава добра ), а тя беше вътре и нова "мистериозна" грешка в следващото разиграване.

Демек 2 точки като ги свириш наобратно = 4 точки.

Ако си ми следил коментарите, ще видиш, че още докато играехме казах, че загубихме мача по средата на втория гейм още.

Тия неща явно са ти "убягнали" - демек тънката съдийска тесла.

От тази гледна точка, нашите трябваше да са 1 класа над блядовете, за да ги бием, но все още не сме чак толкова над тях.

П.П. Не ми се коментират и треньорските ни грешки сами да си извадим най-силния нападател от играта ( демек Цецо ).

Цял мач не успяха да го разиграят. Ако беше наблъскал 5-6 аса и му беше тръгнал сервиса как мислиш, че щеше да завърши мача?

И примерно първия гейм не е за Русия, а за БГ без съдийската тесла? Щеше ли да се случи фиаското от втория гейм, когато нашите едва успяха да се вдигнат. Блядовете бяха уплашени кат' зайци, ако си им гледал муцуните първия гейм, но съдията ги извади и чак тогава живнаха.

Т.е. те сервиса не можаха да му разиграят, ти говориш, че атаката му не "вървяла".

За тия неща не са виновни блядовете, ами ние сами, т.е. калпава психическа подготовка, калпав Братоев ( огъна се момчето ) и калпави смени, дет' доразбиха играта на отбора.

П.П.П. Алексиев не искам да го коментирам, че ще почна да псувам. И не е виновен той, а треньорите, които постоянно го налагат. Явно това е поръчка от Федерацията кой да е играе, понеже е удобен за комисионните от трансфери.

Нямам нищо против момчето и ми е симпатичен в личен план, но от 5-6 години се вижда от Космоса, че няма психика за големи мачове. И неговите уж само 2-3 грешки костват финали и медали. Да не давам примери колко пъти досега ни издъни и странно той е неизменен титуляр при всеки треньор.

Още помня простотията му срещу Полша преди 5 години, когато затваряхме мача и отивахме на финал. Беше въпрос на 1 точка и той я осра, но не е виновен той, а тия които го налагат.
    Last edited by marandi; 11.08.2012, 00:22.

Коментар

• гледате ли баскета-американците са извъземни
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ще коментирам само волей, понеже сме на тази тема тази вечер.

Швабите ни биха, заради контузиите, които имахме в отбора си, точно тогава. Също, както и поляците.

Т.е. играхме без Салпаров и Жеков, когато ни биха. Братоев тогава тепърва момчето му падна бремето да води атаката ни.

П.П. Мисля, че си на моменти пристрастен
        е, аз, че съм на моменти пристрастен си е така, то кой ли не е, но аз съм пристрастен като патриот (така както аз го разбирам) - играе ли България, всички дрязги са на заден план и единствено името на Родианта има значение. Така, чисто статистически, ти искаш да ми кажеш, че Салпаров е столкова по-голямо значение от матГей, че от размзване от дойчовете се стигна до размазване на дойчовете, щото другите са си същите, а плужеков и тогава, и сега все го няма и все си е женски полов орган, само дето е толкова тъп, че дори не може да го прикрие зад завоалирани фрази като оставката на данчо свинята и т.н. Та прав ли съм в разсъжденията си, че Теди е чаааааак толкова голямата разлика - що тогава той не е номер 1 в света, а всички правят като вятъра на предателя матГей, чиято полза за отбора е толкова минимална?
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          добре, имаме някакъв напредък - признаваш, че не поведението на светата троица не е правилно (много меко казано). Бърз въпрос - що си мислиш, че с матГей и плужеков щяхме да сме по-силни? С тях бяхме разбити от дойчовете, без тях - и сам знаеш (доста елементарен пример, принципно, шото нали мач с мач не си приличали, ама чак пък толкова разлика). За свинята данчо нямаме май спор - то по дифолт всички по върховете са маскраи в родната страна, но това е друга тема, а каво стане с Гибона - идея намам, никой нищшо не каза. Що пък да не решим, че е бил допингиран и е трябвало да чисти и затвоа беше тази посатновка (както примерно Стамболова уж се спъна в препятствието - смех уникален за спортист от нейния ранг). Не твърдя, че е вярно, но като няма официално инфо, тръгват слухове.

Смяната, дет я предлагаш - ами не съм убеден нещо, а че педерастин ни е най-големият клубен тернер е безспорен факт, както и че беше кръгла нула в национала (чиста статистика - по-зле е и от Мартин, и от Пранди). Колкото до Кюрда - е, той пък е страхотен пример. Кюрд - човек без Родина, който би продал и мйака си за пари, но темата не е за футбол. А дали ще иамме подобни успехи в следващите 100 години - много смело изхвърляне, засега са минали едва 18 и има още цели 82 (кой ли в Малякия си е мислил през 2003, че имат дори и минимален шанс за евротитала в следващите 100 години, пък виж какво стана - слънцето все някога огрява и кучия гъз, нали) - пожелавам ти само да сме живи и здрави дотогава и да видим дали е познал или не.

Успех на нашите за бронза - ако го вземат ще е уникален успех и ще измият очите ни на тази олимпиада, но и да не го вземат, пак са велики. Засега имаме шанс, че циганите размазаха жабите и може би им разбиха психиката, което вероятно е добре за нас, ама знае ли човек.

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!!
          Ще коментирам само волей, понеже сме на тази тема тази вечер.

Швабите ни биха, заради контузиите, които имахме в отбора си, точно тогава. Също, както и поляците.

Т.е. играхме без Салпаров и Жеков, когато ни биха, а Матей игра с травма на гърба и не можеше да скача. Братоев тогава тепърва момчето му падна бремето да води атаката ни.

П.П. Мисля, че на моменти си пристрастен

Коментар

• добре, имаме някакъв напредък - признаваш, че не поведението на светата троица не е правилно (много меко казано). Бърз въпрос - що си мислиш, че с матГей и плужеков щяхме да сме по-силни? С тях бяхме разбити от дойчовете, без тях - и сам знаеш (доста елементарен пример, принципно, шото нали мач с мач не си приличали, ама чак пък толкова разлика). За свинята данчо нямаме май спор - то по дифолт всички по върховете са маскраи в родната страна, но това е друга тема, а каво стане с Гибона - идея намам, никой нищшо не каза. Що пък да не решим, че е бил допингиран и е трябвало да чисти и затвоа беше тази посатновка (както примерно Стамболова уж се спъна в препятствието - смех уникален за спортист от нейния ранг). Не твърдя, че е вярно, но като няма официално инфо, тръгват слухове.

Смяната, дет я предлагаш - ами не съм убеден нещо, а че педерастин ни е най-големият клубен тернер е безспорен факт, както и че беше кръгла нула в национала (чиста статистика - по-зле е и от Мартин, и от Пранди). Колкото до Кюрда - е, той пък е страхотен пример. Кюрд - човек без Родина, който би продал и мйака си за пари, но темата не е за футбол. А дали ще иамме подобни успехи в следващите 100 години - много смело изхвърляне, засега са минали едва 18 и има още цели 82 (кой ли в Малякия си е мислил през 2003, че имат дори и минимален шанс за евротитала в следващите 100 години, пък виж какво стана - слънцето все някога огрява и кучия гъз, нали) - пожелавам ти само да сме живи и здрави дотогава и да видим дали е познал или не.

Успех на нашите за бронза - ако го вземат ще е уникален успех и ще измият очите ни на тази олимпиада, но и да не го вземат, пак са велики. Засега имаме шанс, че циганите размазаха жабите и може би им разбиха психиката, което вероятно е добре за нас, ама знае ли човек.

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!!
            Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Не оправдавам никого от страните по поредното "разбиване" на отбора ни преди Олимпиадата.

Не съм в "кухнята" на отбора и не мога да коментирам, но НЕ оправдавам Стойчев, Матей и Жеков.

Не оправдавам и стила на "Федерацията" ни. Предната Олимпиада капитана ни Пламен Константинов, сега ново 20-сет.

П.П. Трудно ще ме разбереш сякаш, но пропиляхме уникален шанс за финал, защото ще видиш, че останалите не са нищо повече от нас. Т.е. с изравнени възможности бяхме за сефте от доста години насам.

Горните въпроси ги задавай към хората, които си споменал. Русото няма как да ти отговори на тях - демек набрал си "грешен" номер, братле

П.П.П. Теоритично говоря, че при кофти тръгване кат' днес смяна Братоев/Жеков и Алексиев/Казийски щеше да е достатъчна.

Отделно Радо Стойчев е роден победител и му личи по присъствието, но не го оправдавам и него да се дръпне така от отбора.

Колкото и да го храчиш нямаме по-успешен треньор от него и скоро едва ли ще имаме.

По същия начин плюехте и Стоичков след 1994 г. на Световното, който ви каза в прав текст, че България в следващите 100 години няма да има отбор, който да им доближи техните успехи тогава.

Повечето му се смяха и гавриха тогава, нали? Как ти звучи изказването му към днешна дата?
            -------------------------------
            Предполагам, че скандалът в отбора ни е бил огромен, иначе нямам друго обяснение за случилото се.

Поздрави!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Напълно съм съгласен с тебе ! Братоев е титулярен разпределител от месец-два ....самият отбор още се сглобява и не са се сработили .....нямаха време ! Това което направиха е подвиг и говори , че имат много резерви за развитие и бъдеще да ни радват ! Вярно е , че този път малко играхме през центъра , но и руснаците там са много силни и имат железни центрове ! А за това на кой подава .....предполагам , че е въпрос на стотно от секундата да вземе решение .....така е видял и преценил ...така се е бил позиционирал ......може да не е имал визуален контакт със Скримов .....
              И пак идваме на "моята" - "Кому беше нужно да се разбие готов отбор с шансове за титла?"

Не ми се говори, че само се ядосвам.

П.П. Няма такова нещо като "визуален" контакт. Когато подаваш топката ( т.е. разпределителят ), знае всеки нападател на каква височина я взема, с коя ръка играе, на колко разстояние от мрежата да му я даде и т.н.

Т.е. може да извеждаш нападател и без да го "виждаш", твоята работа е тази, а той вече сам знае как да отстъпи, да се засили и ако топката е към него, да я отиграе.

Твоята работа е да следиш защитата на мрежата и да го оставиш по възможност без блок, демек на "чиста" мрежа.
              Last edited by marandi; 10.08.2012, 22:48.

Коментар

• +1
                е те това е самата истина,
                ПРЕДИ ,в у-щАТА
                в програмата по физическо колко
                спорта се изучаваха и нормативи се покриваха,
                имаше задължителни турнири по футбол,
                м/у класовете, после м/у у-щата, после м/у градовете...
                и те така, та на този фон и СтанкА и Волейболистите, и
                Тервел всъшност са едни ВЕЛИКАНИ
                Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Няма го масовият спорт.

Коментар

• Страхотно представяне от нашия млад отбор!
                  Не си дадохме кожата лесно и не знам дали забелязвате, май този мач ще е единствения елиминационен, който не е завършил 3-0...пък и точките бяха много близки в почти всички геймове.

Надявам се след като Бразилия разкости италианския отбор, последния да няма моралните сили в мача за третото място!

Коментар

Аз не съм казал , че вината е в Соколов на 100 % ! Просто в тези моменти той получаваше неудобни топки ( по-ниски ) и прилагайки сила нямаше как да преодолее блока ! Силата върви при удобна топка и удар над блока примерно ! Не казвам , че и разпределителя е виновен - силен руски сервиз , трудно спасяване , оттам трудна топка за разпределителя и съответно за атака ! Мисълта ми е , че Владо в такива случай умее да играе технично блок-аут или да пусне леко зад блокадата - руснаците показаха , че трудно обират пуснатите топки ! Пак казвам - никой не обвинявам , трудна беше ситуацията и бяхме под голям натиск .....в такъв момент опита и хитростта на Владо щеше да е от полза ! !
                    Не съм съгласен, по простата причина, че съм денсил 4 години разпределител. Търсиш в ключовите точки този, на когото му върви играта ( в случая Скримов ) <- той е най-добър на елемента блок-аут от всички останали.

Да изведеш нападател на тройна блокада е пълен провал за всеки разпределител. Идеята е да го изведеш без блок или на единичен в краен случай.

Владо е време да си ходи и да му благодарим, същото важи и за Алексиев.

П.П. Пак казвам, като видя Братоев да направи къса топка през центъра ни назад ( т.е. през гърба си ) и то от 5 опита има 4-ри успешно, ще кажа че вече е станал разпределител.

Засега не е и съжалявам, но момчето е младо и ще се развие надявам се.

П.П.П. Много рано отписа Италия ( смигам )
                    Last edited by marandi; 10.08.2012, 22:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Asics За бразилското дупе ли хортуваш?
                      как познападам си по жълти потници
                      друго си е слънцето да си е на мястото, а не на дупето
                      лелеее, супер, че няма да сме срещу туй латино торнадо

Коментар

• Волейболистите се представиха достойно, храбро се бори и Станка, но нека не си кривим душата - като цяло на олимпиадата бяхме едни туристи. Помните ли в Сеул на кое място бяхме по медали?

Причината е същата, поради която псуваме и футболът ни. Няма го масовият спорт. Базите, останали от комунизъмът, се рушат. Терените буренясват. Спортните училища - закрити. Децата в огромната си част - угоени от леност и заседналост тлъсти малки гувичници, които често още на тия години имат здравословни проблеми, дължащи се на свинство. А там където няма масов спорт, няма и мисъл за бъдещето - не само в спортен смисъл, защото расте болно и куцо поколение.

Помните ли великият Дуче? Той, за разлика от нацистка Германия или СССР не се е опитвал да докаже господството на една идеология или една раса с нечовешки дресирани или назобени шампиони-чудовища. той е имал за единствен приоритет масовият спорт - чиято цел е да способства за израстването на здрав и силен и жизнен народ. Друг е въпросът, че когато десетки хиляди деца спортуват активно, няма начин от тях да не израснат поне неколцина спортисти на световна величина.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          доста вярно мнение, кога ли ще го чуя й от гъзолизците в България....

Към маранди - кажи си мнението, бре марандич, аз харесвам изказванията ти, само дето понякога са по-фенски и от моите, особено в случая. Мъчиш се да подцениш подвига на момчета (да, точно така, вярната дума е подвиг), като че ли всеки път се калсираме на 1/2 финали и това било програма минимум. Ти харесващ предателите (да, и това е точната дума - предатели) матГей, Плужеков и педерастин - няма лошо, но дай причина, поради която да реша, че те са по-добър избор от сегашните момчета? какви успехи имат? И моля те без глупости от сорта на "ама Стойчев привлече Скримов" - и какви шансове му даде, като го е "привлякъл", нали знаеш, че на тези лагер-сборове се вика куцо, кьораво и сакато (то и в Локо София бяха "пропуснали" Кежман след като им дошъл на проби и го изгонили като некадърен, ама кой да ва гаранция, че ако беше останал в Локото, щеше да има и 1% от капацитета, който разви в псоледствие). Или другата глупост, че Плужеков бил по-разнообразен от Братоев - да припомянм ли до колко годишен държаха Иванов в национала, щото плужеков беше тотална дупка и го налагаха напук на всички и колко молби бяха да го разкарат - късичка е малко паметта понякога.

Още веднъж - тези момчета са ВЕЛИКИ и ПОДВИГЪТ им е уникален. Браво, момчета, огромно браво!!!
                          Не оправдавам никого от страните по поредното "разбиване" на отбора ни преди Олимпиадата.

Не съм в "кухнята" на отбора и не мога да коментирам, но НЕ оправдавам Стойчев, Матей и Жеков.

Не оправдавам и стила на "Федерацията" ни. Предната Олимпиада капитана ни Пламен Константинов, сега ново 20-сет.

П.П. Трудно ще ме разбереш сякаш, но пропиляхме уникален шанс за финал, защото ще видиш, че останалите не са нищо повече от нас. Т.е. с изравнени възможности бяхме за сефте от доста години насам.

Горните въпроси ги задавай към хората, които си споменал. Русото няма как да ти отговори на тях - демек набрал си "грешен" номер, братле

П.П.П. Теоритично говоря, че при кофти тръгване кат' днес смяна Братоев/Жеков и Алексиев/Казийски щеше да е достатъчна.

Отделно Радо Стойчев е роден победител и му личи по присъствието, но не го оправдавам и него да се дръпне така от отбора.

Колкото и да го храчиш нямаме по-успешен треньор от него и скоро едва ли ще имаме.

По същия начин плюехте и Стоичков след 1994 г. на Световното, който ви каза в прав текст, че България в следващите 100 години няма да има отбор, който да им доближи техните успехи тогава.

Повечето му се смяха и гавриха тогава, нали? Как ти звучи изказването му към днешна дата?
                          -------------------------------
                          Предполагам, че скандалът в отбора ни е бил огромен, иначе нямам друго обяснение за случилото се.

Поздрави!
                          Last edited by marandi; 10.08.2012, 22:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            кой е дизайнера на екипите ни с Италия
                            Asics За бразилското дупе ли хортуваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              кой е дизайнера на екипите ни с Италия
                              е, как кой - здраво тяло, в здрав дух (а в главата - кух) или иначе казано - anima sana in corpore sano

Коментар

• кой е дизайнера на екипите ни с Италия

Коментар

Working...
                                X