Първоначално изпратено от Return

Не съм съгласен и с теб, както и Груйчи - т.е. финалната четворка може да я подредиш всякак по места и все ще си прав, т.е. разликите са много малки.
П.П. Не съм съгласен, защото при 20 на 18 в наша полза първия гейм, съдията отсъди за блядовете топка в аут от наш блок ( като страничния я дава добра ), а тя беше вътре и нова "мистериозна" грешка в следващото разиграване.
Демек 2 точки като ги свириш наобратно = 4 точки.
Ако си ми следил коментарите, ще видиш, че още докато играехме казах, че загубихме мача по средата на втория гейм още.
Тия неща явно са ти "убягнали" - демек тънката съдийска тесла.
От тази гледна точка, нашите трябваше да са 1 класа над блядовете, за да ги бием, но все още не сме чак толкова над тях.
П.П. Не ми се коментират и треньорските ни грешки сами да си извадим най-силния нападател от играта ( демек Цецо ).
Цял мач не успяха да го разиграят. Ако беше наблъскал 5-6 аса и му беше тръгнал сервиса как мислиш, че щеше да завърши мача?
И примерно първия гейм не е за Русия, а за БГ без съдийската тесла? Щеше ли да се случи фиаското от втория гейм, когато нашите едва успяха да се вдигнат. Блядовете бяха уплашени кат' зайци, ако си им гледал муцуните първия гейм, но съдията ги извади и чак тогава живнаха.
Т.е. те сервиса не можаха да му разиграят, ти говориш, че атаката му не "вървяла".
За тия неща не са виновни блядовете, ами ние сами, т.е. калпава психическа подготовка, калпав Братоев ( огъна се момчето ) и калпави смени, дет' доразбиха играта на отбора.
П.П.П. Алексиев не искам да го коментирам, че ще почна да псувам. И не е виновен той, а треньорите, които постоянно го налагат. Явно това е поръчка от Федерацията кой да е играе, понеже е удобен за комисионните от трансфери.
Нямам нищо против момчето и ми е симпатичен в личен план, но от 5-6 години се вижда от Космоса, че няма психика за големи мачове. И неговите уж само 2-3 грешки костват финали и медали. Да не давам примери колко пъти досега ни издъни и странно той е неизменен титуляр при всеки треньор.
Още помня простотията му срещу Полша преди 5 години, когато затваряхме мача и отивахме на финал. Беше въпрос на 1 точка и той я осра, но не е виновен той, а тия които го налагат.
Коментар