If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ливърпул да не се мислят за Ман Ю, че искат и втора дуспа ... пък то не е като да нямаше ... последната в края, когато Арсенал щяха да скъсат една бяла фанелка ... даже смешниците и от Диема не видяха
Падна световният рекорд на Сергей Бубка!Постижението му от 6,15 метра в овчарския скок бе подобрено от французина Рено Лавийени. 27-годишният атлет скочи 6,16 метра от първия опит за рекорд на турнира в Донецк. Видео на: http://www.sportal.bg/news.php?news=472808
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
хмЪ ...
спОко, не се напъвай чак толкова , мача е другата седмица...
Там ще видим, кой колко струва...
После, ще можеш компетентно да се изкажеш, а не да джафкаш, като първолак...
Свикнали сме ти вече ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
?!?! Къде го видя това? Той след като вкара, още до втората секунда съотборниците му го обградиха и почнаха да го прегръщат....
Иначе гола беше майсторски... така литна вратаря, че вратата остана празна...
това което съм написал го видях на мача между 116 и 120-тата минута и дори в допълнителното време което беше от 1 минута
ако си гледал мача нямаше да ми задаваш подобни въпроси
Мани, ако не беха тия черни каси, Хамбургер направо щеше да ни размаже...
Добре, че има как да си купуваме победите...
съдиите така са свикнали да ви подпират, че дори и при решен мач те по навик си продължават да ви бутат ...................... снощи пак при 4-ия гол , манджукич беше в засада, но навика си е навик .................... и аз не мога да си обясня защото беше нужно да ви подаряват пореден гол
За Ваш късмет, Рибери му порнаха дупето и няма да може да играе в Лондон.
да вземем да отложим мача докато на белязания не му закърпят дупето ли???
това феновете на бахрейн мюмюн са били винаги толкова жалки колкото и фенчетата на манафите
мача още не е започнал, а мрънканията на женичките започват
Уолкът не игра половината есен и няма да играе от нова година до август, но няма да чуеш от никой артилерист да мрънка
Диаби е контузен от една година (не игра в мачовете срещу мюмюнци и преди 1 година) и няма да играе до лятото, но няма да чуеш никой артилерист да "обели" и дума за това...
Кой е доволен? Накрая публиката освирква играчите! Арсенал са в слаба форма и ако Рамзи не се оправи скоро нямаме аргументи за Титла. Момчето с големите очи колкото и да е добър не може да измисля всичко сам....а Венгер трябваше да пусне Подолски по някое време
Юнайтед обаче също са ми смешни за къв кур ви е този Х? Мойс трябваше да пусне малко повечко нападатели, все пак не гони ли топ4? Ако беше фергюсън в такава ситуация щеше да рискува и да спечели или да загуби мача
Футболистите и треньорите (няма сега да ти вадя коментарите на Венгер и Мойс)! Феновете се издразниха точно на това - не се опитахте да разиграете последна атака,...ние също не се опитахме! Иначе може да е смешно, но това ни е първа чиста мрежа срещу отбор от ТОП6 след онова 0-0 с Челси у дома! Така че първо трябва да си подобрим защитата, която в последно време е като дрогирана, а с влизането в игра на РВП, Рууни и Мата и головете ще дойдат - неизбежно е!
след като БЕРБО вкара гола взе да ръкомаха на съотборниците си и да им се кара, така както правеше във фулъм
вкара ли още няколко гола ще вземе и да се муси както правеше в англия
?!?!
Къде го видя това? Той след като вкара, още до втората секунда съотборниците му го обградиха и почнаха да го прегръщат....
Иначе гола беше майсторски... така литна вратаря, че вратата остана празна...
Ама тоя малоумник явно е гледал влизането на Джерард от онзи ден с малката подробност, че е пропуснал подробността, че то стана при 5-0, а сега неговото при 2-2!
Като видях какво нарушение направи Ритер и аз се сетих за абсолютно същата безсмислена дузпа на Джерард.
Единствените аргументи на Юнайтед за място в четворката през този сезон са името им и лесната програма до края... но аргументи от спортно-техническо естество нямат. Играят по-слабо и от нас и от Тотнъм и от Арсенал... а трябва да изместят два от тези отбори плюс Евертън
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Май всички са доволни! В продължението нито вие искахте да атакувате, нито ние като отнехме топката опитахме атака! Здраве да е! Лошото е че с тези победи навън Тотнъм и Ливърпул доста дръпнаха и до края ще трябва да бием наред за да докопаме 4тото място!
ПП Да ги е*а тия чикиджии Фулъм! Не можаха да устискат опълчението у дома, а устискаха на ОТ четири дни по-рано! Тоя некадърник дето направи дузпата направо да му прекратяват договора!
Кой е доволен? Накрая публиката освирква играчите! Арсенал са в слаба форма и ако Рамзи не се оправи скоро нямаме аргументи за Титла. Момчето с големите очи колкото и да е добър не може да измисля всичко сам....а Венгер трябваше да пусне Подолски по някое време
Юнайтед обаче също са ми смешни за къв кур ви е този Х? Мойс трябваше да пусне малко повечко нападатели, все пак не гони ли топ4? Ако беше фергюсън в такава ситуация щеше да рискува и да спечели или да загуби мача
Мача с Фулъм си беше нарисуван Х с тези тантели отзад дето е наредил тренера на Ливърпул! Ама тоя малоумник явно е гледал влизането на Джерард от онзи ден с малката подробност, че е пропуснал подробността, че то стана при 5-0, а сега неговото при 2-2!
Коментар