IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
    всички сме дълбоко трогнати от историята на твоя живот, моля не спирай - разкажи и за леля си, чинка си, учинайка си и зълвата на етървата да не изтървеш
    много ме кефи вечер да проверявам форума - всякакви образи излизат
    Е, то вие БГ-стан затова сте последна фитка на кавала по Юрустат - най-изчезващи, най-бедни и най-нещастни.

Щот' не чувате ко ви се шпреха.

Ламята е рожденната дата на Бербата и си го отглеждам в къщи като цвете вече 80 години.

Та, знам им всичките чалъми, дет' ще ми пробват. Е, ся е наполовина панер лекарства, търчи кат' хамав напред-назад и се чудя как да не го убия.

Кой го направи такъв мислиш?

П.П. Ламята ви е републикански по мятане на граната и копие някога. После бил бокс Славия. Ку сте можели да го развиете - няма фрублем, ама не сте могли.

Той самият казва, че едва ли мен щяло да ме има - не е искал да спира до БГ, ама са го спряли.
    Last edited by marandi; 17.02.2014, 01:46.

Коментар

• всички сме дълбоко трогнати от историята на твоя живот, моля не спирай - разкажи и за леля си, чинка си, учинайка си и зълвата на етървата да не изтървеш
      много ме кефи вечер да проверявам форума - всякакви образи излизат

Коментар

• Ламята ( баща ми ) е родена на 30.01. кат' Митьо Фибава.

Отвратителна слаба психика - ще си нагъчка всички проблеми да го бави цялото семейство, а като ще се приписват точки е на предна позиция.

П.П. Майка ми умря преди няма и 2 години - след 1-на година Ламята е писе и се кефи сам на себе си - вече перна 80 год.

Ха, ся смятай моя милост какъв мереинджей да извлича най-доброто за всички. Демек, аз ся и да пукна Ламята ще се оправи без проблем вече, щот' е обучен - и да не пукна - се научи как да си готви т'ва дет' яде.

Но бачкане в екип с такива е ужаст - освен, ако не си топ меринджейн кат' мИня - и имаш 1-на година фрии да си отделиш за баща си. Щот' ще те прекърши за нула време - т'ва е фабрика за бълване на проблеми нон-стоп и трябва да овладяваш всичко веднага ( то не бяха болници по 4-5 на година и 1200 изследвания и т.н. ) - за да се окаже, че е по-здрав от мИня.

Аз я имах тая подготовка да'е ... - хъ-хъ-хъ ...

Говори ми още за Митьо да'е - кат' го бавя от години в къщи ( кат' профил )? Ма, аз не хленча - а, дъня в движение.

Вечно недооценен и вечно какво ще кажели хората за него. Ма, откъде ли да ги знам тия неща да'е ..

Е, ся е като "часовник" - 3 часа шопинг, 3 часа градините 3 часа ТВ и каквото си иска да прави. Дресирал съм го като маймуняк.
        Last edited by marandi; 17.02.2014, 01:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          ами това не е обида, че е ръкомахал ......................... това си е самата истина

докато вкара гола си седеше мирен ................. вкара гола и взе да ръкомаха .................. факт който няма как да отречеш

просто след гола му дойде самочувствие и започна да показва къде да му дадат топката, на кой да се подаде топката, започна да показва кой от съотборниците му къде да застане и толкова

това не е нито хейтване, нито някаква обида към БЕРБО

не случайно пиша винаги БЕРБО със големи букви ................... това го правя за много малко хора

никога не съм обвинявал, че БЕРБО заряза националния отбор .................. и аз да бях на негово място и аз щях да напусна националния отбор заради хората които държат властта в БФС

и т.н., и т.н.

личния ми съвет към БЕРБО е да не ръкомаха към съотборниците си така както ръкомахаше в националния и във фулъм ...................... все пак в монако не са събраи случайни момчета и ако иска да остане и след лятото в този отбор ще трябва да се внедри в обстановката за да му подават топката ......................... иначе ще седи отстрани и ще гледа мача отстрани както беше при манафите...
          Бе, пич - не казвам, че Митьо е перфе при игра съотборници, ама факти не мо'еш ги сдуха. Даже той не може да работи в екип.

Той дъни средно над 0.5 на мач - в Енгланд при манафите влезе в топ 10 за колмайстори и им би една камара рекорди в тази част.

П.П. И аз да съм и ще ги пцувам - щом ви правя голове. Не ще се карам как ми я подават, а ще ги насера направо да'е ...

Проблем беше друг - не е ингилизин, а некъф просяк от БГ - е зат'ва Сър-а се гаври там.
          Last edited by marandi; 17.02.2014, 01:17.

Коментар

• Оня хамстер Сър-а използва веднага да го закотви на пейка срещу пропукс от 2 метра срещу Сити.

Причина беше същата - нашият ги юркаше и отбор спря да му подава.

Ку си готин меринджейн веднага ще видиш проблем, че дзвИздъ до дзИздъ трудно работят и нямат комуникация помежду си на терена. Ма, тук влиза и етнически проблем.

Митьо Фибата и той тъпо парче - върза се на гаврата с липса на финал и медали от Ш.Лига.

Ми много ясну, бре приятелю мой, че Сър ще предпоче да се даде злато/сребро на дърво кат' Н. щот' е англичанин. Същото е за Гигс, Рууни и сие - те в отвратителна форма па той ги пуска да въртят бройка и "рекорди".

Наш Метко късно се усети, че няма се класира в цялата схема, щот' не е ингилизин.

П.П. Ма, питам пак - колко души са чували в момента, че има БГ-стански футбол да'е... ку не е Митьо-Фибофф ...?

Отговор: Даже нямали да са чували, че има БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Няма браво - Фибата мяткал с ръце към съотборниците си между 116-120 мин. и им се карал - нищо, че ги класирал.
              ами това не е обида, че е ръкомахал ......................... това си е самата истина

докато вкара гола си седеше мирен ................. вкара гола и взе да ръкомаха .................. факт който няма как да отречеш

просто след гола му дойде самочувствие и започна да показва къде да му дадат топката, на кой да се подаде топката, започна да показва кой от съотборниците му къде да застане и толкова

това не е нито хейтване, нито някаква обида към БЕРБО

не случайно пиша винаги БЕРБО със големи букви ................... това го правя за много малко хора

никога не съм обвинявал, че БЕРБО заряза националния отбор .................. и аз да бях на негово място и аз щях да напусна националния отбор заради хората които държат властта в БФС

и т.н., и т.н.

личния ми съвет към БЕРБО е да не ръкомаха към съотборниците си така както ръкомахаше в националния и във фулъм ...................... все пак в монако не са събраи случайни момчета и ако иска да остане и след лятото в този отбор ще трябва да се внедри в обстановката за да му подават топката ......................... иначе ще седи отстрани и ще гледа мача отстрани както беше при манафите...
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

ех, миранда, миранда...

не си спомням някога да съм писал и дума срещу БЕРБА, но ти разбрала-недоразбрала набързо си се изсрала

здраве да е...
                Е, влизам да се посмея в тема за Сани Жекова - белким някой е казал "Браво"

Няма браво - Фибата мяткал с ръце към съотборниците си между 116-120 мин. и им се карал - нищо, че ги класирал.

П.П. Т'ва нормално ли е бе, пич - от целия мач си видял това, щот' за статистика ще остане друго

Митьо Фибата пуснат кат' резерва ги класирал - ся мо'е ли да храчим факти да'е ... и ко те притеснява, че им мятка - ами той си е двИздъ, бря - 'ноу ясно, че ще им се кара.

Жив и здрав и ти!

Коментар

мача с щорите в въпрос на чест ..................... все едно БОТЕВ играят с циганите ....................... все е едно за какво играем с тях, но мача трябва да се вземе

трябваше да вземем мача с лузърите за шипЪ и да им дадем те да продължат за купата, но не стана ................... съдиите ги бутаха яко и в двата мача

сега лузърите ще играят само в шипЪ, а ние имаме и шип, имаме и ФА къп, имаме и ШЛ със супер изморен състав и сумати контузени...

добрата новина от днес е , че не завършихме наравно с лузърите и няма да имаме преиграване, че нещата съвсем щяха да се забатачат...
                  За майтап ти болднах "ние" - "ние" - накрая за капак Бербата не става ... - щот' се отказа от национала.

П.П. Често и мен ме питат защо пиша на вие българите - давам пример защо

Груйчи ще ви сафиряса - той готин - жалко, че левскарче.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    'убау, бря душа и аз не съм гледал мача.

П.П. Мярнах статистики само - и ко ся Бербо ти краде от хладилника или ти помпи сметката за ток и вода да'е ..?

На 3-то място вече е по ефективност след Жеков и Стоичков - брой мачове - брой голове.

Викаш да го убием да'е ... Фибата/Шнолата и ко беше още там? Т'ва ли да направим?

Ами, вие татарите още 30 години няма да можете да изкарате играч кат' Митко Шнолов да'е ... и тогава ще сте хепи да гледате двИзди в стил Кривия, Правия, Гърбавия, Декото и ко беше още там ....

Ай, по-ларж да'е ... ( то, ако не е Фибата никой няма да чуе за БГ в момента ).
                    ех, миранда, миранда...

не си спомням някога да съм писал и дума срещу БЕРБА, но ти разбрала-недоразбрала набързо си се изсрала

здраве да е...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Което пак ни води до въпроса, зададен от мен преди около2 месеца, на мача с Тотнъм - идиот ли е Венгер, че да пуска титулярите? Щото и в този мач си играха доста титуляри: и в центъра на защитата, и в средата на терена. Защо за пореден път рискува травма на водещ футболист? И заяо са му още мачове на Венгер- накрая почна да пуска титулярите с явната цел да продължи напред в турнира. единственият отбор в Англия, който може да си позволи борба на 4 фронта е Сити - арсенал няма достатъчно здрави футболисти и за един
                      А може и просто да е решил, че вече му е време за трофей - ясно е, че няма да е ШЛ, а за титлата вече изпусна много голяма част от набраната инерция, та може да е решил, че ФАКъп ще е достатъчен трофей за изтерзаните арсеналски души, които пак ще повтарят след 2-3 дни - играли сме добро, али судия бил педер стари, но ин арсен уи тръст
                      мача с щорите в въпрос на чест ..................... все едно БОТЕВ играят с циганите ....................... все е едно за какво играем с тях, но мача трябва да се вземе

трябваше да вземем мача с лузърите за шипЪ и да им дадем те да продължат за купата, но не стана ................... съдиите ги бутаха яко и в двата мача

сега лузърите ще играят само в шипЪ, а ние имаме и шип, имаме и ФА къп, имаме и ШЛ със супер изморен състав и сумати контузени...

добрата новина от днес е , че не завършихме наравно с лузърите и няма да имаме преиграване, че нещата съвсем щяха да се забатачат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        ..........
                        Груйчи, вкарвай ги в пътя да'е .. - то, че пинбол в ЮКей е ясно и въпрос на приоритети - едните отписват половината и дънят с резервите кот' стане - па други от седмици се гласят за мач Х и мятат всичко.

П.П. Ма, озапти тия плюващини по БГ-станци, бря - е, баща ми ( Ламята е цесекар - като мИня ) и той плюе по Бербетов - откак напусна национала.

Викам Ламя - за теб Бербата е 2 натискания на дистанционното - днес ще е за Ман Ю - утре ще е за БГ национала.

Ама, за него баш не е така. Има разни самолети - смяна часови разлики и т.н. И накрая за капак половин БГ-стан му се изсипа със злоба отгоре кат' разбра колко получава да го плюе.

Ха, наздраве! ( грешката му беше, че не живееше на палатка/панелка и не ходеше да проси вода и парче хляб всеки ден ).

Ха, ся чакайте нов Бербатов някога да ви плющя в кавалите.

Коментар

това което съм написал го видях на мача между 116 и 120-тата минута и дори в допълнителното време което беше от 1 минута

ако си гледал мача нямаше да ми задаваш подобни въпроси
                          'убау, бря душа и аз не съм гледал мача.

П.П. Мярнах статистики само - и ко ся Бербо ти краде от хладилника или ти помпи сметката за ток и вода да'е ..?

На 3-то място вече е по ефективност след Жеков и Стоичков - брой мачове - брой голове.

Викаш да го убием да'е ... Фибата/Шнолата и ко беше още там? Т'ва ли да направим?

Ами, вие татарите още 30 години няма да можете да изкарате играч кат' Митко Шнолов да'е ... и тогава ще сте хепи да гледате двИзди в стил Кривия, Правия, Гърбавия, Декото и ко беше още там ....

Ай, по-ларж да'е ... ( то, ако не е Фибата никой няма да чуе за БГ в момента ).

Коментар

изобщо не ни трябваше тази победа и не случайно Венгер пусна резервите, но лузърите не можаха да вкарат един гол

тц тц т ц

така се ядосвам сега

и без това програмата ни е кошмарна

и без това си имаме достатъчно проблеми с контузени футболисти

ами и сега още един допълнителен безмислен мач с карамелите

но , какво да се прави ...................... ще се играе за съжаление...
                            Което пак ни води до въпроса, зададен от мен преди около2 месеца, на мача с Тотнъм - идиот ли е Венгер, че да пуска титулярите? Щото и в този мач си играха доста титуляри: и в центъра на защитата, и в средата на терена. Защо за пореден път рискува травма на водещ футболист? И заяо са му още мачове на Венгер- накрая почна да пуска титулярите с явната цел да продължи напред в турнира. единственият отбор в Англия, който може да си позволи борба на 4 фронта е Сити - арсенал няма достатъчно здрави футболисти и за един
                            А може и просто да е решил, че вече му е време за трофей - ясно е, че няма да е ШЛ, а за титлата вече изпусна много голяма част от набраната инерция, та може да е решил, че ФАКъп ще е достатъчен трофей за изтерзаните арсеналски души, които пак ще повтарят след 2-3 дни - играли сме добро, али судия бил педер стари, но ин арсен уи тръст
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                              FUCK OFF..
                              изобщо не ни трябваше тази победа и не случайно Венгер пусна резервите, но лузърите не можаха да вкарат един гол

тц тц т ц

така се ядосвам сега

и без това програмата ни е кошмарна

и без това си имаме достатъчно проблеми с контузени футболисти

ами и сега още един допълнителен безмислен мач с карамелите

но , какво да се прави ...................... ще се играе за съжаление...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                Всезнайкото Полки има ли да каже нещо за съдийте?!
                                нямам какво да добавя към думите на хауърд уеб казани след мача:

"дори и манафите не съм подпирал толкова в един мач колкото подпирах тази вечер лузърите"

и съм напълно съгласен с него

1. преди отсъдената дузпа имаше тъч в полза на АРСЕНАЛ, но подариха тъча на лузърите

2. не всяко съприкосновение в наказателното поле е дузпа ................... да, имаше контакт между Полди и Суарез , а уругваеца се пльосна на земята и хвана топката с ръце преди съдията да вземе решение какво да отсъди

много смешна дузпа с надеждата да ви върнат в мача

3. съдията на два пъти спести втори жълт картон на Джерард и не посмя да го изгони

4. бутането на съдия от страна на футболист е червен картон на всеки континент на планетата Земя, но хауърд уеб не се реши да вдигне дори и жълт картон защото знаеше, че в тази ситуация не може да се даде жълт картон , а по правилника е директен червен картон

отделно, че дори и даден жълт картон означава, че ще бъде наказан за няколко мача футболиста на лузърите когато се разгледа от ФА поведението на чернилката, а сега по всяка вероятност ще се оттърве без последствия

общо взето спестени два чисти червени картона и подарена една дузпа ..................... какво повече може да иска един лузър от който и да е съдия

иначе и една седмица да се беше играл този мач .............. резултата щеше да е, че лузърите нямаше да могат да вкарат гол от игрово положение и затова толкова напират за дузпи

как да ви се подари още една дузпа при положение, че вече ви бе подарена една дузпа, а славата на Суарез е всеизвестна ................... съдията колко още трябва да ви поляга за да вкарате???

общо взето се видяхте колко струвате срещу резервите на АРСЕНАЛ

много поздрави имате от резервите ни: Фабиански, Дженкинсън, Монреал, Фламини, АОЧ, Подолски и Саного

Коментар

Working...
                                X