IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Това за откъсващия се нападател го има като неписано правило от много години.
    А дали е станало официално правило?
    Защото ако е - тълкуването ще е много интересно - кой е откъснал се играч и кой е последен в защитата? Защото ако вратаря се смята за последен в защитата - то тогава само вратаря може да получи червен картон. Ако пък последния се смята за защитник - то тогава вратаря не се смята за последен и не може да му се дава червен картон по това правило.
    Ма то и каквото и да е правилото съдийската мафия ще си прави каквото иска. Ако беше дедо Сашо вместо Венгер съм почти сигурен, че нямаше да има червен картон.
    Има моменти, когато си мисля, че правилата са такива не за да е честна и справедлива играта, а за да се оправдават съдиите.
    Любо, съгласен съм....
    От МНОГО време не се нервирам на съдийски решения...
    Просто НЯМА СМИСЪЛ...
    ПРИМЕРИ БЕЗБРОЙ..
    Всеки от нас, фен на своя отбор, ще извади поне 10 примера ...
    Смятам, че трябва ВИДЕОПОВТОРЕНИЕ и РЕШЕНИЕ на КОМИСИЯ, като в хокея...
    Както и да е.. Поздравявам топчето за хъса и нека реванша е зареден подобаващо ... Смятам, че стана мач, приятен за гледане, и оставил, варианти за реванша...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Както се казва, "така го знам аз"
      Иначе, не става въпрос за спъване на отзад или за грубост, а ОТКЪСВАЩ се нападател(каквото и да значи това). Един вид, осуетяване на чисто голово положение...
      Мисля, Демикелис, също зарад това го изгониха вчера...
      Това за откъсващия се нападател го има като неписано правило от много години.
      А дали е станало официално правило?
      Защото ако е - тълкуването ще е много интересно - кой е откъснал се играч и кой е последен в защитата? Защото ако вратаря се смята за последен в защитата - то тогава само вратаря може да получи червен картон. Ако пък последния се смята за защитник - то тогава вратаря не се смята за последен и не може да му се дава червен картон по това правило.
      Ма то и каквото и да е правилото съдийската мафия ще си прави каквото иска. Ако беше дедо Сашо вместо Венгер съм почти сигурен, че нямаше да има червен картон.
      Има моменти, когато си мисля, че правилата са такива не за да е честна и справедлива играта, а за да се оправдават съдиите.

Коментар

Това правило ли е или интерпретация?
        То и при първата дузпа ми се струва, че Йозил оставаше срещу вратаря.

А иначе ако тълкуваме - Робен не се е откъснал от вратаря - те идваха в челен сблъсък.

Не споря дали е така по правилата или не, но не ми се вижда честно. Ако е спъване отзад - да, защото хем се е откъснал, хем е умишлено.
        Ако обаче Робен беше ритнал вратаря по същия начин сигурно нямаше и картон да получи, защото ще се тълкува игра за топката или спорна топка.
        Както и да е де, те Байерн и преди картона контролираха играта и не им трябваше побутване.
        Както се казва, "така го знам аз"
        Иначе, не става въпрос за спъване на отзад или за грубост, а ОТКЪСВАЩ се нападател(каквото и да значи това). Един вид, осуетяване на чисто голово положение...
        Мисля, Демикелис, също зарад това го изгониха вчера...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Последен човек, шаулира откъсващ се нападател... Червен картон...
          Това правило ли е или интерпретация?
          То и при първата дузпа ми се струва, че Йозил оставаше срещу вратаря.

А иначе ако тълкуваме - Робен не се е откъснал от вратаря - те идваха в челен сблъсък.

Не споря дали е така по правилата или не, но не ми се вижда честно. Ако е спъване отзад - да, защото хем се е откъснал, хем е умишлено.
          Ако обаче Робен беше ритнал вратаря по същия начин сигурно нямаше и картон да получи, защото ще се тълкува игра за топката или спорна топка.
          Както и да е де, те Байерн и преди картона контролираха играта и не им трябваше побутване.

Коментар

Не съм чел последните промени в правилника, но според мен ако нарушението е извън наказателното - червен картон. Иначе за едно нарушение се дават две наказания - червен и дузпа, което според мен не е правилно. Освен това и нарушението не е грубо, щото ако е грубо - да, червен картон за груба игра.
            Но както и да е - според мен жълт картон беше справедливо с оглед на първата дузпа.
            Последен човек, шаулира откъсващ се нападател... Червен картон...

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Щото Боатенг не беше последен в защита, а Шчежни беше

Иначе е кофти, че след първото полувреме споменаваме по-често съдията отколкото играта, но май напоседък това е често явление, особено във важни и оспорвани мачове
              А как добре започна мачът - с динамика, скорост, игра...

И пак отново това което прави впечатление, поне на мен като фен на Арсенал - не стреляме често към вратата (а то головете така стават), искаме да влезем с топката, да стане красиво, да направим не само гол, но и да бъде вследствие на хубава атака, че дори и при дузпата си пролича - елегантно, фино, но...

Както и да е, мачът продължава

Go Gunners!
              Не съм чел последните промени в правилника, но според мен ако нарушението е извън наказателното - червен картон. Иначе за едно нарушение се дават две наказания - червен и дузпа, което според мен не е правилно. Освен това и нарушението не е грубо, щото ако е грубо - да, червен картон за груба игра.
              Но както и да е - според мен жълт картон беше справедливо с оглед на първата дузпа.

Коментар

Еееее, дузпа имаше, но не и за червен картон. Съдията очевадно не обича футбола
                Добре че не я вкараха. Сега съдията ще играе на компенсации.
                А защо тогава не даде червен картон при първата дузпа????
                Баси съдията, развали мача, че може и крайното класиране да предопредели.
                Щото Боатенг не беше последен в защита, а Шчежни беше

Иначе е кофти, че след първото полувреме споменаваме по-често съдията отколкото играта, но май напоседък това е често явление, особено във важни и оспорвани мачове
                А как добре започна мачът - с динамика, скорост, игра...

И пак отново това което прави впечатление, поне на мен като фен на Арсенал - не стреляме често към вратата (а то головете така стават), искаме да влезем с топката, да стане красиво, да направим не само гол, но и да бъде вследствие на хубава атака, че дори и при дузпата си пролича - елегантно, фино, но...

Както и да е, мачът продължава

Go Gunners!

Коментар

• Еееее, дузпа имаше, но не и за червен картон. Съдията очевадно не обича футбола
                  Добре че не я вкараха. Сега съдията ще играе на компенсации.
                  А защо тогава не даде червен картон при първата дузпа????
                  Баси съдията, развали мача, че може и крайното класиране да предопредели.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    0-3 пп
                    За сега 1:1... невкарани дузпи.
                    Ще ми докарат инфаркт тия футболери...
                    И това ще мине ...

Коментар

Нямаше дузпа. Няма и гол.
                      Некой да е залагал на две невкарани дузпи....
                      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        че кое от казаното не е вярно - не съм срещал фен на цска, който да не е фен и на пърцилоната и причината е кюрда?
                        Toва не е вярно.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Нямаше дузпа. Няма и гол.

Коментар

Нека стане як мач и по-силният спечели !!!!

НАПРЕТ МАШИНАААААААА
                            МУАХАХАХАХАХАХАХАХААААААА
                            0-3 пп

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Аз се надявам да почна да се радвам след около час

Иначе в хокея от време оно съм за швеците

Go Sweden!
                              Нека стане як мач и по-силният спечели !!!!

НАПРЕТ МАШИНАААААААА
                              МУАХАХАХАХАХАХАХАХААААААА

Коментар

А ?
                                Русняците отпаднали на хокея, а тук никой не се радва ???
                                Какво ви става Ви става бе хора ???
                                Долу комунистите !!!
                                Аз се надявам да почна да се радвам след около час

Иначе в хокея от време оно съм за швеците

Go Sweden!
                                Last edited by kev; 19.02.2014, 21:02.

Коментар

Working...
                                X