IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ейго..., сега пък и дондуркал - дондуркал си ми к..еца! Ти дете на живо вижал ли си бе, умнико - камо ли пък твое, та да знаеш как се дондурка...?!!

Коментар

• Абе манете ги швабите.... Повече ми е кеф за овцете, дето си намериха овчара ....
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнение
        На голям се набодаха швабите.Утре няма да ми се затвори устата.
        Петър-чев,

присети ме за 1994 г.

Един роднина бачкаше при 1 немски работодател в БГ-то с крупен бизнес.

И след мача на БГ-то с Германия на световното по футбол ( 2 на 1 за нас ), Русото отива в офиса, ама бях минал през весникарските будки и съм изкупил всички вестници.

Сядам на швабчето в офиса с цялото тесте и почвам да му чета. Тоя ( швабчето ) отначало се смя уж, ама на 20-тата минута, вече сериозен кат' "поп" и ми вика:

......... ( името ми ), не ми е приятно да ми влизаш в офиса и да ме гавриш на тема футбол.

П.П. Та, честито Немски и умната - да не се престараеш кат' мИня, че после го дундурках на коляно 1 месец. Не можеше да повярва как така сме ги били тогава.

Коментар

• Ха..., наистина?!! Аз от вас не съм искал отговори, момчета. Това го написах за най-великият волейболист и разбирачев от всичко в държавичката ни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Супер - умъртвихме ги с истинско високомерство !!! Да - не я разбират швабаците тази игра.
            а бе, разбират я, но сами не си вярваха днес

Ай ся и Русия

Коментар

• На голям се набодаха швабите.Утре няма да ми се затвори устата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                С какви блядове си се паднал бе. Играем с бразилците, бе умник...
                Пак не си в час
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                  Русия

Коментар

• Супер - умъртвихме ги с истинско високомерство !!! Да - не я разбират швабаците тази игра.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Ай, ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!

Този мач приключи.

П.П. Добре е, че се паднахме с блядовете - удобен съперник, а не с Бразилия и Италия.

Господ е Българин!

Чиърс на бебета сладки!

Коментар

• Бахти и размазването...

Коментар

• Анон-чи,

доволен ли си вече от Русото?

Коментар

• Ай, ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!

Този мач приключи.

П.П. Добре е, че се паднахме с блядовете - удобен съперник, а не с Бразилия и Италия.

Господ е Българин!

Чиърс на бебета сладки!

Коментар

• Е те то тука направо си такова майката...

Коментар

• Мачкат

Коментар

Working...
                                X