Ейго..., сега пък и дондуркал - дондуркал си ми к..еца! Ти дете на живо вижал ли си бе, умнико - камо ли пък твое, та да знаеш как се дондурка...?!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнениеНа голям се набодаха швабите.Утре няма да ми се затвори устата.
присети ме за 1994 г.
Един роднина бачкаше при 1 немски работодател в БГ-то с крупен бизнес.
И след мача на БГ-то с Германия на световното по футбол ( 2 на 1 за нас ), Русото отива в офиса, ама бях минал през весникарските будки и съм изкупил всички вестници.
Сядам на швабчето в офиса с цялото тесте и почвам да му чета. Тоя ( швабчето ) отначало се смя уж, ама на 20-тата минута, вече сериозен кат' "поп" и ми вика:
......... ( името ми ), не ми е приятно да ми влизаш в офиса и да ме гавриш на тема футбол.
П.П. Та, честито Немски и умната - да не се престараеш кат' мИня, че после го дундурках на коляно 1 месец. Не можеше да повярва как така сме ги били тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСупер - умъртвихме ги с истинско високомерство !!! Да - не я разбират швабаците тази игра.
Ай ся и Русия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеС какви блядове си се паднал бе. Играем с бразилците, бе умник...He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеС какви блядове си се паднал бе. Играем с бразилците, бе умник...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАй, ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!
Този мач приключи.
П.П. Добре е, че се паднахме с блядовете - удобен съперник, а не с Бразилия и Италия.
Господ е Българин!
Чиърс на бебета сладки!
Коментар
Коментар