IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Като цяло не трябва да тръгваме да се надиграваме с тях, а да ги надхитряме, т.е. да се изнервят и да почнат да грешат. На "силов" волей като техния стил ще ни е трудно и по-важно е да не ги оставим да си играят техния стил, а да го разбием.Чиърс!
    Според мен няма да тръгнем да си мерим пи*ките с руснаците, които нямат равни по бухане на топката. Според мен нещо подобно е било и в мача Италия-САЩ, където жабарчетата развенчаха олимпийските шампиони!

В полуфинала нашите ще са освободени психически, защото ще излязат като аутсайдер без да имат какво да губят (докато с Германия бяхме фаворит на теория).
    Ако почнем да им играем сечено и на баш-блъскачите им не върви сервиса ще си имаме своите шансове!

Коментар

• Хубаво е, че "тръпката" в отбора ни се върна.

Т.е. апетита идва с яденето. Ако, успеем да съхраним ентусиазма си от мача с швабче-та, ще направим хубав мач с матрьошките.

Да се надяваме, че всичко ще ни се получава, както вчерашния мач - т.е. почти всяка топка и така.

П.П. Желателно е Владо да не започва мача, а да се оставим на ентусиазма на младите.

Каквото и да направят, вече успяха да прескочат програма "минимум". Алексиев, когото не харесвам по принцип прави силни мачове само срещу матрьошките винаги и дано не ме опровергае.

Като цяло не трябва да тръгваме да се надиграваме с тях, а да ги надхитряме, т.е. да се изнервят и да почнат да грешат. На "силов" волей като техния стил ще ни е трудно и по-важно е да не ги оставим да си играят техния стил, а да го разбием.

Чиърс!
      Last edited by marandi; 09.08.2012, 13:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнение
        На голям се набодаха швабите.Утре няма да ми се затвори устата.
        Ох, ох, ох - че сладкооо ...))) Но и мен, като при нетуеъра, най-благо ми стана от овчото изпълнение Ако можеше още веднъж да го видим, ще ми оправи настроението за още 1 месец напред
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
          Вчера ме сърбеше да го напиша, но нещо ме разсея, дедо го изживя тоя мач.
          1970 година, с ГДР. Последния гейм водехме 13:5. Тогава се играеше до 15 и при точка след собствен сервис. И от там като ни почнаха и изгубихме световната титла. Ей така, за едното послушание ли беше, нещо се сковаха ли наште...
          Май беше европейско първенство?

П.П. Не, световно е било, видях в Мрежата.
          Last edited by vmаnkov; 09.08.2012, 12:35.
          Свободен във виелицата.
          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
            1970 година, с ГДР. Последния гейм водехме 13:5. Тогава се играеше до 15 и при точка след собствен сервис. И от там като ни почнаха и изгубихме световната титла. Ей така, за едното послушание ли беше, нещо се сковаха ли наште...
            Точно така!
            Водехме им май с 2:0 гейма или 2:1 ? и 13 : 5, а накрая загубихме с 2 : 3
            поколението Каров, Златанов, Цанов....
            Last edited by pavlin; 09.08.2012, 11:04.
            Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
              +1, и аз се присъединявам, браво! Никога не съм виждал толкова разбити немци на какъвто и да е спорт, а ги следя дооста отдавна.....върнахме им го даже и за един финал на световно в София преди доста години....
              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                След толкова скандали и прблеми от всякакво естество, това което направиха момчетата е ПОДВИГ. И аз се присъединявам към man_united - БЛАГОДАРЯ за емоцията, която изпитах особено врещу швабите снощи. И мен ме гонеше суеверието и сменях каналите за да не урочасам отбора.
                А тия дето и в такъв момент на радост омаловажават успеха и продължават да плюят като тубелколозни каруцари - успокойте се момчета. В нашето съвремие ще си намерите много лесно друг повод да мрънкате.

Срещу руснаците - каквото сабя покаже и честта юнашка.
                +1, и аз се присъединявам, браво! Никога не съм виждал толкова разбити немци на какъвто и да е спорт, а ги следя дооста отдавна.....върнахме им го даже и за един финал на световно в София преди доста години....даже и тренерът им накрая се отказа да им се кара и да ги надъхва!

С "братята" ще е друг мач......знаем си и силните и слабите страни, искам тоз тумбак Алекно-Малекно да се черви като пуяк от яд при всяка наша забивка и да им крещи после на рашъните....имат и един мужик Мусерский ли беше? требе да се помисли за противодействие от щаба ни!
                Last edited by pavlin; 09.08.2012, 10:54.
                Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• След толкова скандали и прблеми от всякакво естество, това което направиха момчетата е ПОДВИГ. И аз се присъединявам към man_united - БЛАГОДАРЯ за емоцията, която изпитах особено врещу швабите снощи.И мен ме гонеше суеверието и сменях каналите за да не урочасам отбора.
                  А тия дето и в такъв момент на радост омаловажават успеха и продължават да плюят като тубелколозни каруцари - успокойте се момчета.В нашето съвремие ще си намерите много лесно друг повод да мрънкате.

Срещу руснаците - каквото сабя покаже и честта юнашка.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Едно голямо БЛАГОДАРЯ на тези момчета и от мен и напред!
                    Вече нищо не е невъзможно!

ПП Аз лично от мача гледах само малко от първия гейм, щото ме тресе фатализма, че колкото точки изгледам толкова се оси*ат нашите и за това се насилих и спрях телевизора!

ПП2 Аз по-рано написах, че хамериканите не са нищо особено и те си го показаха - изядоха италианската хурка, но разбира се най-по-се радваме за полското о*иране!
                    Имах предчувствие, че ако ни се паднат пак на полуфинал ще ни върнат за загубата в групата, а с Рашата каквото сабя покаже и напред!!!

Коментар

Просто не носят на бъзик. Нямат никаква закалка.
                      По-точно да се шегуват с тях не понасят, иначе с всеки друг може

То и аз се престарах тогава, щот' с 20 вестника окичен да му чета заглавията и навсякъде снимки и думите на Ицо:"Айн, цу Цвай, ту Дрън" и оня откачи миличкият - та го разбирам

П.П. С блядовете дано имаме късмет със съдията и нашите да редуват флот със силен сервис, които да влизат. Т'ва ще е достатъчно. Т.е., ако не изпуснем сервиса си, ще ги бием.

Отивам си купя нЕкви цигарки и ще зяпондря някой филмец после.

П.П.П. Немски, беше ми приятно! Звучиш добре, което е хубаво.
                      Last edited by marandi; 09.08.2012, 01:52.

Коментар

Дано не си толкова ефектен кат' мИня, че ме помолиха да си оставя кафето и да напусна офиса и да заповядам след 2 часа

П.П. Големи националисти са
                        Просто не носят на бъзик. Нямат никаква закалка.

Коментар

Да не се шашкаме, няма такава опасност. Аз съм известен противник на немския спорт (и най вече на футбола им) и ще бъде грехота да пропусна такава възможност.
                          Дано не си толкова ефектен кат' мИня, че ме помолиха да си оставя кафето и да напусна офиса и да заповядам след 2 часа

П.П. Големи националисти са

Коментар

Петър-чев,

присети ме за 1994 г.

Един роднина бачкаше при 1 немски работодател в БГ-то с крупен бизнес.

И след мача на БГ-то с Германия на световното по футбол ( 2 на 1 за нас ), Русото отива в офиса, ама бях минал през весникарските будки и съм изкупил всички вестници.

Сядам на швабчето в офиса с цялото тесте и почвам да му чета. Тоя ( швабчето ) отначало се смя уж, ама на 20-тата минута, вече сериозен кат' "поп" и ми вика:

......... ( името ми ), не ми е приятно да ми влизаш в офиса и да ме гавриш на тема футбол.

П.П. Та, честито Немски и умната - да не се престараеш кат' мИня, че после го дундурках на коляно 1 месец. Не можеше да повярва как така сме ги били тогава.
                            Да не се шашкаме, няма такава опасност. Аз съм известен противник на немския спорт (и най вече на футбола им) и ще бъде грехота да пропусна такава възможност.

Коментар

• Маранди, ако случайно станем олимпийски шампиони, вече "виждам" как ще изглежда поста ти:

--------------
                              Абе на другата Олимпиада ще бъдем 12-ти.
                              -------------

Наистина ми стана извънредно неприятен на тема български волейбол.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Абе манете ги швабите.... Повече ми е кеф за овцете, дето си намериха овчара ....
                                аха...и кого ни метнаха
                                предпочитах сега да сме с Италия, ама карай, на финала

Коментар

Working...
                                X