Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеважното е че излязоха да играят, а не да лежат от първата минута и да паднат с възможно най-малко, както всеки очакваше. не мисля че могат да вземат повече от 1 (макс 3) точки от тази група, но ако повечето им мачове са като този представянето ще е повече от достойно.
в такива мачове се вижда и колко слаби физически са нашите футболисти за съжаление. в единоборствата ми приличаха на деца... компенсират с техника, но все пак...
Мачовете като тези с ливера и реал са "лесни" - резултатът е без значение, ако е до 3 гола, единствено можеш да спечелиш от тях. Истиснките мачове са с Базел - дано се справят, аз продължавам да съм песимист, нека ме опровергаят. успех.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
важното е че излязоха да играят, а не да лежат от първата минута и да паднат с възможно най-малко, както всеки очакваше. не мисля че могат да вземат повече от 1 (макс 3) точки от тази група, но ако повечето им мачове са като този представянето ще е повече от достойно.
в такива мачове се вижда и колко слаби физически са нашите футболисти за съжаление. в единоборствата ми приличаха на деца... компенсират с техника, но все пак...
Коментар
-
аз съм малко раздвоен след снощният мач - от една страна Ливера абсолютно нищо не игра, от друга - лудогорец на 100% заслужаваха да спечелят 1 точка, а реално мачът можеше да завърши във всяка една от трите посокиКакво ми направи впечатление:
- публиката на ливера - ако това е великата албионска публика, то вскяа агитка на градче над 10 000 в България може да я постави в малкия си джоб. Мълчание, мълчание и чак след гола се чуха някакви проблясъци, някакъв тотален театър (то и на театър съм чувал повече дюдюкания). Нашите няколкостотин човека (не знам колко бяха, мжое и да са били 1К примерно) ги направиха смешни. Е, вярно, че викаха Българи-юнаци на Вура, Цура и на печката шнура, но все пак беше нещо. Сори, фенове на ливера, но публиката ви е кръгла нула
- играта на ливера - не веднъж съм казвал, че без суарез този отбор е един средняк с претенции (точно какъвто е Левски сега - и не, сравнението хич не е кощунствено към момента). Разликата между мача с Вила през уикенда и сега беше само резултата, който се получи поради незрялостта на лудоглавци, малоумният им вратар (но той все пак извади 2-3 шута), късмета и съдията. Да, съдията, съдията.... С тази игра Реал ще ги качи поне на 5 гола, а в първенството не ги виждам в топ 6. Ок от един мач генерални изводи не се правят, но все пак бяха ултра трагични. Най-зле беше балонената печка -тоя е горе-долу на нивото на наш Божи86, направо не знам как го гласяха за заместник на суарез
- играта на лудоглавец - не мога да кажа лоша дума - изиграха си мача доста добре, като изключим малоумните трнерски смени в края. Най-обшо казано излязоха без страх, което всъшност е най-важното срещу отбор средняк с претенции, какъвто е ливера. Лудогорец заслужаваха точката, за съжаление вратарят им е почти завършен идиот и ги лиши от нея. От мен имат едно голямо браво, само дето бравото кинта не носи, точки не дава...
- мачът - за мен 9за пореден път ще го кажа) това беше типичен мач между ливера и саутхемптън или стоук, палас и т.н. Просто ако срещу тях излезе средно грамотен отбор, който не се е насрал от "харизматичния", но мълчащ като женски полов орган коп, и резултатът е налице - обикновено не завършва с победа на града край мръсния сайд...
Очаквания - ами аз лично нямам очаквания - мисля, че реал ще им сложат поне 3-ка в София, с Ливера също ще ги бият тук (все пак червените са много по-добри гости, изключвам миналия сезон, който беше ектремум), за базел - не знам, дано вземат нещо. Нека снощният мач не ни надъхва излишно, но пък и нека не сме черногледи - лудогорец заслужаваше поне точка, но между заслужаваше и спечели разликата е от земята до небето. Успех на крейзитата по-нататък.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЩото направи добра прогноза ...
Аз заложих на изненада и не познах ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЩо браво бе Колче - той мача свърши 5-1
Жалко, че ги сложих тези мишоци Ливерпула в колонката с хендикапите, а не Дортмунд например...щеше да е хубав ден!
Аз заложих на изненада и не познах ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеБраос ...
Жалко, че ги сложих тези мишоци Ливерпула в колонката с хендикапите, а не Дортмунд например...щеше да е хубав ден!
Коментар
-
Браво на Лудогорци, снощи бях горд как играе български отбор на Анфийлд! Горд съм и с хилядите сънародници, които подкрепяха бурно нашите от трибуните. Браво!
Дерменджиев този път показа, че все пак смяната на треньора в движение явно не е съвсем грешно решение на Домусчиеви, дано в следващите мачове да ме опровергае още по-категорично.
Груев, май ще се пречупим да дерем гърла за Лудогорец срещу Балета, а?
ЛУУ-ДО-ГО-РЕЦ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКолче, помисли пак!
След резила с Атлетикото се очаква демолишън от страна на балерините!
Базела и той падна в първенството, не знам дали са се пестили , ама не изглеждат като отбор дето ще се докопа до повече от загуба с 2 гола разлика!
Аз го виждам 4-1!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениебраво на Лудогорец...едно прекрасно представяне на отбора на митичния Анфилд...и карък накрая,но както се казва-това е футбола...понякога въпрос на малшанс за съжаление
И от мен браво на Българския Шампион!
Представи се достойно, а на трибуните се чуваха повече скандиранията на нашите фенове!
Вярно, че този гол от дузпа ми спаси залога, но не исках така да стане! Така или иначе в хода на мача се видя, че "гранда" само с дузпа може да бие!....дано на реванша дузпата е за Лудогорец!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение2005-та си е 2005-та пич, сега сме 2014-та.
И едно време е имало БГ Империя както казваш, ама сега сме да не кажа кое на света...
много добре казано!!!!!!
ако отбора продължи да играе така според мен сме сигурни участници в лига Европа....а защо не и нещо повече....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЧорбата ги беше смачкала първото полувреме 2005г. и водеше - па тогава бяха действащия шампион на Юръп.
И едно време е имало БГ Империя както казваш, ама сега сме да не кажа кое на света...Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар