IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    така е, прав си, играха фуДбол, но колкото и да е ненужно това сравнение (ама пък е неизбежно, защото е единственото възможно), те и нашите с Мърльо играха страхотен атакуващ футбол срещу барса, но това им коства 5 парчета в кошарката и разбиване на тонуса за следващите мачове... Тук стигаме до Ливера - това е перфектният отбор за оправяне на самочувствието, но съперникът често е точно такъв, какъвто си го направиш, така че адмирации за мача, но какво взеха от него - нищо.
    Мачовете като тези с ливера и реал са "лесни" - резултатът е без значение, ако е до 3 гола, единствено можеш да спечелиш от тях. Истиснките мачове са с Базел - дано се справят, аз продължавам да съм песимист, нека ме опровергаят. успех.
    Провокатор!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
      важното е че излязоха да играят, а не да лежат от първата минута и да паднат с възможно най-малко, както всеки очакваше. не мисля че могат да вземат повече от 1 (макс 3) точки от тази група, но ако повечето им мачове са като този представянето ще е повече от достойно.
      в такива мачове се вижда и колко слаби физически са нашите футболисти за съжаление. в единоборствата ми приличаха на деца... компенсират с техника, но все пак...
      така е, прав си, играха фуДбол, но колкото и да е ненужно това сравнение (ама пък е неизбежно, защото е единственото възможно), те и нашите с Мърльо играха страхотен атакуващ футбол срещу барса, но това им коства 5 парчета в кошарката и разбиване на тонуса за следващите мачове... Тук стигаме до Ливера - това е перфектният отбор за оправяне на самочувствието, но съперникът често е точно такъв, какъвто си го направиш, така че адмирации за мача, но какво взеха от него - нищо.
      Мачовете като тези с ливера и реал са "лесни" - резултатът е без значение, ако е до 3 гола, единствено можеш да спечелиш от тях. Истиснките мачове са с Базел - дано се справят, аз продължавам да съм песимист, нека ме опровергаят. успех.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• важното е че излязоха да играят, а не да лежат от първата минута и да паднат с възможно най-малко, както всеки очакваше. не мисля че могат да вземат повече от 1 (макс 3) точки от тази група, но ако повечето им мачове са като този представянето ще е повече от достойно.
        в такива мачове се вижда и колко слаби физически са нашите футболисти за съжаление. в единоборствата ми приличаха на деца... компенсират с техника, но все пак...

Коментар

• аз съм малко раздвоен след снощният мач - от една страна Ливера абсолютно нищо не игра, от друга - лудогорец на 100% заслужаваха да спечелят 1 точка, а реално мачът можеше да завърши във всяка една от трите посоки Какво ми направи впечатление:
          - публиката на ливера - ако това е великата албионска публика, то вскяа агитка на градче над 10 000 в България може да я постави в малкия си джоб. Мълчание, мълчание и чак след гола се чуха някакви проблясъци, някакъв тотален театър (то и на театър съм чувал повече дюдюкания). Нашите няколкостотин човека (не знам колко бяха, мжое и да са били 1К примерно) ги направиха смешни. Е, вярно, че викаха Българи-юнаци на Вура, Цура и на печката шнура, но все пак беше нещо. Сори, фенове на ливера, но публиката ви е кръгла нула
          - играта на ливера - не веднъж съм казвал, че без суарез този отбор е един средняк с претенции (точно какъвто е Левски сега - и не, сравнението хич не е кощунствено към момента). Разликата между мача с Вила през уикенда и сега беше само резултата, който се получи поради незрялостта на лудоглавци, малоумният им вратар (но той все пак извади 2-3 шута), късмета и съдията. Да, съдията, съдията.... С тази игра Реал ще ги качи поне на 5 гола, а в първенството не ги виждам в топ 6. Ок от един мач генерални изводи не се правят, но все пак бяха ултра трагични. Най-зле беше балонената печка -тоя е горе-долу на нивото на наш Божи86, направо не знам как го гласяха за заместник на суарез
          - играта на лудоглавец - не мога да кажа лоша дума - изиграха си мача доста добре, като изключим малоумните трнерски смени в края. Най-обшо казано излязоха без страх, което всъшност е най-важното срещу отбор средняк с претенции, какъвто е ливера. Лудогорец заслужаваха точката, за съжаление вратарят им е почти завършен идиот и ги лиши от нея. От мен имат едно голямо браво, само дето бравото кинта не носи, точки не дава...
          - мачът - за мен 9за пореден път ще го кажа) това беше типичен мач между ливера и саутхемптън или стоук, палас и т.н. Просто ако срещу тях излезе средно грамотен отбор, който не се е насрал от "харизматичния", но мълчащ като женски полов орган коп, и резултатът е налице - обикновено не завършва с победа на града край мръсния сайд...

Очаквания - ами аз лично нямам очаквания - мисля, че реал ще им сложат поне 3-ка в София, с Ливера също ще ги бият тук (все пак червените са много по-добри гости, изключвам миналия сезон, който беше ектремум), за базел - не знам, дано вземат нещо. Нека снощният мач не ни надъхва излишно, но пък и нека не сме черногледи - лудогорец заслужаваше поне точка, но между заслужаваше и спечели разликата е от земята до небето. Успех на крейзитата по-нататък.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Щото направи добра прогноза ...
            Аз заложих на изненада и не познах ...
            Те балерините са така, като ги бият един 2 пъти и си ги "изкарват" на някое умряло куче - обикновено у дома! Дано когато дойдат мачовете с Лудогорец да са наредили няколко победи, че да не са така надъхани!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Що браво бе Колче - той мача свърши 5-1

Жалко, че ги сложих тези мишоци Ливерпула в колонката с хендикапите, а не Дортмунд например...щеше да е хубав ден!
              Щото направи добра прогноза ...
              Аз заложих на изненада и не познах ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Браос ...
                Що браво бе Колче - той мача свърши 5-1

Жалко, че ги сложих тези мишоци Ливерпула в колонката с хендикапите, а не Дортмунд например...щеше да е хубав ден!

Коментар

• Браво на Лудогорци, снощи бях горд как играе български отбор на Анфийлд! Горд съм и с хилядите сънародници, които подкрепяха бурно нашите от трибуните. Браво!

Дерменджиев този път показа, че все пак смяната на треньора в движение явно не е съвсем грешно решение на Домусчиеви, дано в следващите мачове да ме опровергае още по-категорично.

Груев, май ще се пречупим да дерем гърла за Лудогорец срещу Балета, а?

ЛУУ-ДО-ГО-РЕЦ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Колче, помисли пак!
                    След резила с Атлетикото се очаква демолишън от страна на балерините!
                    Базела и той падна в първенството, не знам дали са се пестили , ама не изглеждат като отбор дето ще се докопа до повече от загуба с 2 гола разлика!
                    Аз го виждам 4-1!
                    Браос ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                      браво на Лудогорец...едно прекрасно представяне на отбора на митичния Анфилд...и карък накрая,но както се казва-това е футбола...понякога въпрос на малшанс за съжаление
                      +1

И от мен браво на Българския Шампион!
                      Представи се достойно, а на трибуните се чуваха повече скандиранията на нашите фенове!
                      Вярно, че този гол от дузпа ми спаси залога, но не исках така да стане! Така или иначе в хода на мача се видя, че "гранда" само с дузпа може да бие!....дано на реванша дузпата е за Лудогорец!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                        2005-та си е 2005-та пич, сега сме 2014-та.

И едно време е имало БГ Империя както казваш, ама сега сме да не кажа кое на света...
                        +1
                        много добре казано!!!!!!
                        ако отбора продължи да играе така според мен сме сигурни участници в лига Европа....а защо не и нещо повече....

Коментар

• браво на Лудогорец...едно прекрасно представяне на отбора на митичния Анфилд...и карък накрая,но както се казва-това е футбола...понякога въпрос на малшанс за съжаление

Коментар

• всеки да си поддържа и глда каквото иска. един се радва на крейзи в шл 2014, друг гледа мач-реванш от 2005. свят широк...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Чорбата ги беше смачкала първото полувреме 2005г. и водеше - па тогава бяха действащия шампион на Юръп.
                              2005-та си е 2005-та пич, сега сме 2014-та.

И едно време е имало БГ Империя както казваш, ама сега сме да не кажа кое на света...
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• браво на крейзитата, достоен мач.

Коментар

Working...
                                X