IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За днеска некви пртпулужения за мача с Неополци ???
    Имали читаво напъдение казват...
    Дале ше успеаат да разпичатат на Нойер вратнята .. ??
    Яз съм по-съгласен да га разпечадад, ма да ге бием ..
    НАПРЕТ МАШИНААААААА
    МУАХАХАХАХАХААААА ....
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Без Меси Барса няма да е същата. Извадете му головете и смятайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
        единствения шанс е някой отбор да има много ама много късмет в 2 мача и да стане някъв съкрек като им изгонат играч или нещо такова иначе честно казано не виждам кой ше ги бие към момента
        може и ако им се контузат Меси и Шави примерно
        Може и в един мач, както направи Реал на финала за Купата на краля. Трябва и съдията да е "широко скроен" - да остави противника да рита всичко което наподобява крак на футболист на Барцилона...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Тази година БарЦилона няма да вземе ШЛ за трети пореден път.
          Още не знам кой ще я спре - дали Моу, дали баварската машина, ние, Милан...но конкуренцията ще е още по-силна от миналата година!
          няма да е пореден - 2010 не я взеха те

факт е че има няква орисия и да сега никой не успява да спечели лигата 2 години поред

единствения шанс е някой отбор да има много ама много късмет в 2 мача и да стане някъв съкрек като им изгонат играч или нещо такова иначе честно казано не виждам кой ше ги бие към момента
          може и ако им се контузат Меси и Шави примерно

Коментар

• Тази година БарЦилона няма да вземе ШЛ за трети пореден път.
            Още не знам кой ще я спре - дали Моу, дали баварската машина, ние, Милан...но конкуренцията ще е още по-силна от миналата година!

Коментар

• хм, интересен факт, не се бях замислял, но все си мисля, че не индивидуалният талант на Ван Перси е причината, остабалите да са толкова насрани, а загубите в рамките на няколко седмици за финала на купата, отпадането от ШЛ и май паднахте от Манчестър. Е, там се счупиха нещата, поне за мен. Жалко, защото футболът на Арсенал беше наистина красив. Далеч съм от мисъта да критикувам Венгер, но някои негови решения са доста странни - Аршавин хич не го пуска, Чамак е тотален правл, Жервиньо - предполагам и той, макар че е рано да се каже, налага ми разни смешковци (поне за мен) като Рамзи и т.н.

Моето лично мнение е, че ингилизките тренери на топ 4 от миналата година се насират да се правят на велики с тая тъпа ротация и теоритичните глупости за това как трябвало да има поне 2 абсолютно равностойни отбора, дето да тренират. Та тия роатции ще им изядат за пореден път главите в Европа - нито Барса, нито Реал си позволяват чак такива ротации и тренерски контузии, особено като тези на двамата Манчестърци, както и Венгер (да речем, че той има някакво оправдание с контузиите). А и Барса, и Реал имат по-добри футболисти като единици от който ид а е отбор в Англия, да не говорим пък за школата на Барса, дет уж и на тях трябва да им се дава шанс и т.н. Абе то ще си проличи накрап на сезона, щото в Англия селските номеца може и да минат, заради ултра дърварите в останалите отбори, но в Европа чакат и Барса, и Реал, И БаЙрен (много ме кефят засега), и храбрите италиани, та няма да стане, ама нищо де, те после пак ще си се затворят на Албиона и ще реват как да спечелиш Шипъ било по-трудно от това да вземеш ШЛ. И най-тъпото е, че си вярват
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Понеже Арсенал беше отборът, които най-много ми хареса като футбол миналата година в Шипъ, ще си позволя пак да си кажа мнението - ако Перси се счупи, то и класиране за ЛЕ няма да видите, пък камо ли ШЛ. Просто Перси е страхотен талант, но е сам - останалото е средностатистически пълнеж или млади играчи, които стават за клсиране в челото, но не и за титла. Малко ме е яд за Арсенал, но такива са реалностите.
                груйче, хем сте прави за ван Перси и муси и той е прав, хем не сте много прави и не отчитате всички факти

миналия сезон АРСЕНАЛ "вървеше" наравно с мангалчетата и далеч пред челски и шити до финала за купата февруари месец като спада във формата на АРСЕНАЛ съвпадна с връщането в игра на на ван Перси и Фабрегас които бяха контузени до тогава

въпреки, че ван Перси вкара 15 гола ПРЕЗ ПРОЛЕТТА - почти във всеки мач, тези негови голове не носеха точки за АРСЕНАЛ като в последните 6 гостувания нямахме победа и единствената победа у дома от 6-те домакинства беше срещу манафите

до сега не съм чул някой анализатор да изтъкне този факт, който е показателен, че не е задължително един голям играч какъвто е ван Перси да е от толкова голямо значение за отбора на АРСЕНАЛ

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  ...ако Перси се счупи, то и класиране за ЛЕ няма да видите, пък камо ли ШЛ. ...
                  Sad,but true както се пее в една песен
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                    Не викай дявола ...
                    Миналата година именно след този куц мач срещу котенцата нещата почнаха да се сриват едно по едно... дано сега с него всичко пак се обърне откъм хубавата страна... видя се,че моат да играят както го правеха и преди... просто още малко самочувствие и по-малко контузии... Дано Ван Перси не се счупи пак,че не ми се мисли ...
                    Понеже Арсенал беше отборът, които най-много ми хареса като футбол миналата година в Шипъ, ще си позволя пак да си кажа мнението - ако Перси се счупи, то и класиране за ЛЕ няма да видите, пък камо ли ШЛ. Просто Перси е страхотен талант, но е сам - останалото е средностатистически пълнеж или млади играчи, които стават за клсиране в челото, но не и за титла. Малко ме е яд за Арсенал, но такива са реалностите.

Към феновете на Манчо: Знае ли се вече кавка ще е групата за мача с Оцелул и дали е ясно с какви фланелки ще са Манчо? Ще ходя до мамалигия утре и ми е интересно дали да не си ида с шала на Левски и синята фланелка
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      А бе стига ни занимавахте с вашия посредствен мач Героят на отминалия кръг във Висшата лига се казва Робин Ван Перси!!! Какво облекчение само изпита Венгер след последния съдийски сигнал, направо сякаш камък му падна от сърцето. Дали това не е преломният момент, от който да започне възходът на Арсенал!? Всички фенове много се надяват да е така, но времето ще покаже...
                      Не викай дявола ...
                      Миналата година именно след този куц мач срещу котенцата нещата почнаха да се сриват едно по едно... дано сега с него всичко пак се обърне откъм хубавата страна... видя се,че моат да играят както го правеха и преди... просто още малко самочувствие и по-малко контузии... Дано Ван Перси не се счупи пак,че не ми се мисли ...
                      Only God Can Judge me...

Коментар

http://www.gol.bg/bayern/2011-10-17/...rekordi.116057

Една статийка, която ще погъделичка душичките на бате Колчо и баварската компания във форума!
                        Така е Манчо,
                        за момента играем добре ...
                        Да видим до кога щ ни стигнат силите да държим подобно темпо...
                        В началото на мача с Шити, бая се бях попритеснил ... Вярно, в крайна сметка им набихме канчетата, но не е ясно, ако ни бяха вкарали едно голче, как щеше да се развие мача... Факт е, че ако има още малко концентрация при последния удар, щяхме да сме вкарали поне още 7-8 гола ...
                        С нетърпение чакам мача с Наполи, които играели силно (не съм ги гледал)... За момента в Германия сме най-силни, но за мен интересното е в Европата дали ще можем да направим нещо...
                        НАПРЕТ МАШИНААААА
                        МУАХАХАХАХАХАХАХАААААА !!!
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://www.gol.bg/bayern/2011-10-17/...rekordi.116057

Една статийка, която ще погъделичка душичките на бате Колчо и баварската компания във форума!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                            Имаше и друго умствено помрачение на Сър-а в последните години и то доста фатално, а именно 2-та четвъртфинала с Байерн Мюнхен през 2010г., когато сътвори куп глупости с титулярните състави и смените. Особено безумно бе пускането на контузения Рууни в реванша, който куцука 55 мин по терена без да пипне топката, уж за да плаши баварците/аналог е плашенето на ЦСКА с Гонзо преди 2 години в следствие на което той се контузи и прекрати кариерата си/. Рууни беше единствен нападател и не само, че не помогна с нищо в мача, а само усложни контузията си и не игра до края на сезона, а Челси измъкна титлата именно в последните кръгове. Още по озадачаващо бе че Рууни бе сменен с О,Шей и МЮ заиграха на собствен терен без нападател. Чак когато Байерн вкараха 2 гола Сър-а се сети да пусне Бербатов и Гигс в 80-та мин., но вече бе късно.
                            да верно е - аз освен тези мачове имах и предвид 2-та финала с Барса където за мен Фърги си обърка и 2-та мача стартовата 11-ка
                            а иначи относно 1/ 4 финалите с Байерн колегата му ЛВГ не му отстъпи с глупави смени и грешки но немците имаха един феноменален Робен който ги закара на финала

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                              Най-забавното в цялата работа беше, че Сър Алекс го беше толкова много страх да не изгуби за рекорден четвърти пореден път гостуване от Ливърпул, че нареди егати дефанзивния състав, начело с централен защитник в халфовата линия и Сун Джи, който играе само, когато сърът го е много страх от някой противник
                              Ами нали сте голям отбор - що не ни бихте с "креативните" халфове Джерард, Лукаш, Адам...?

Според мен вие никога не може да ни надиграете с тези футболисти, които имате. Вашите шансове са във физическите сблъсъци и контраатаките. Този пък САФ не ви остави такива шансове. Мисля че последните 20на минути щеше да отвори играта, но гола на Джерард го изненада.
                              Все пак прекъснахме негативната серия! Една точка е по-добре от 0!

Коментар

Полки, усещам сарказма ти, но да не забравяме колко време трябва на един "европейски" вратар да се приспособи към английската игра.

Проблемите на Де Хеа са при центриранията, още повече отбраната не помага достатъчно, както го правеха Видич и Рио през последните години. Все пак има да играе още много мачове и ще свикне с английската игра. Тогава определно ще е Но 1.
                                а при 8-2 Уолкът дето му вкара онзи гол от тъча между краката!!!!!!!

..................... това заради онази поничка ли е -> която не си плати в супермаркета

няма две мнения - гея ще свикне с английската игра между краката ................. така както и бартез свикна

Коментар

Working...
                                X