Първоначално изпратено от kev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЯсно е, че BTV ще правят така до края на груповата фаза - в деня, в който са мачовете на Лудогорец, без значение какви други мачове има, ще си дават само тази група.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеБарусия Йок?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеБарусия Йок?
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеливера и лудоглавец са по бтв екшън, а реал и базел по ринг, по бтв - турски сериал?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениекАде, ко ща показват днес на телевизора ?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенйе, немЪ как да стане - арсето са прекалено силни гости в европа - статистика просто, а и арсен е от стара коза яреВ този мач може да се търси над 4,5 гола примерно или пък да се заложи на антилогиката от под 2,5 гола. Аз няма да го пипам, не ми е интересен за залог, прекалено е хазартен, но все пак бих пробвал арсенал и над 2,5 гола, ако коеф е около 3,5
Сега пуснах един залог за Конференцията - Кидърминстър ГГ и Над 2.5.
ШЛ мачовете смятам да играя на живо, като ги видя каква игра играят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз по-долу понаписах размисли и страсти, в диалога ми със Златния - Ел Президенте си разиграва коня и за 2 години с новите "Галактикос" разби работещ отбор на Татко Карло! В следствие на това я Сосиедад, я Атлетико, като ги хване ги бие като тъпан на сватба!
Мисля, че нито ще станат първия отбор с две поредни ШЛ, нито за титлата ще се преборят!
Обаче като се раздразнят КР и Бале ще натоварят Базелистите поне днеска...ще видим!
Писах долу как съм ги играл: НАД 1.5 ГОЛА РЕАЛ, ЮВЕ, ЛИВЪРПУЛ с по-голям залог
И същите с -1.5 хендикап по-малък!
Обаче Дортмунд-Арсенал ме сърбят пръстите за ГГ или 1+ГГ, както и слабата форма на Монако също е интригуваща...обаче като гледах как Леверкузен пускат голове ония ден срещу Вердер, даже и "атомното нападение" на Левски би им вкарало гол!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПраво думаш, ама ми се струва, че "нещо" става в Реал ...
Мисля, че нито ще станат първия отбор с две поредни ШЛ, нито за титлата ще се преборят!
Обаче като се раздразнят КР и Бале ще натоварят Базелистите поне днеска...ще видим!
Писах долу как съм ги играл: НАД 1.5 ГОЛА РЕАЛ, ЮВЕ, ЛИВЪРПУЛ с по-голям залог
И същите с -1.5 хендикап по-малък!
Обаче Дортмунд-Арсенал ме сърбят пръстите за ГГ или 1+ГГ, както и слабата форма на Монако също е интригуваща...обаче като гледах как Леверкузен пускат голове ония ден срещу Вердер, даже и "атомното нападение" на Левски би им вкарало гол!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДортмунд дали ще напляскат артилеристите?
Мисля за един германски дубъл: Дортмунд + Леверкузен!В този мач може да се търси над 4,5 гола примерно или пък да се заложи на антилогиката от под 2,5 гола. Аз няма да го пипам, не ми е интересен за залог, прекалено е хазартен, но все пак бих пробвал арсенал и над 2,5 гола, ако коеф е около 3,5
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКолче, помисли пак!
След резила с Атлетикото се очаква демолишън от страна на балерините!
Базела и той падна в първенството, не знам дали са се пестили , ама не изглеждат като отбор дето ще се докопа до повече от загуба с 2 гола разлика!
Аз го виждам 4-1!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар