If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
После ще съм и за Реал - все пак познавам тия отбори, откакто се помня.
Срещу Базел ще съм за Л-ц.
П.П. Аз трябва ли да слизам на нивото на някого и да му обяснявам лафчета къф тъпанар е и че не съм срещал такъв през живота си, щото бил от другия отбор?
Ми внимавай много когато използваш думата продажник.
После ще съм и за Реал - все пак познавам тия отбори, откакто се помня.
Срещу Базел ще съм за Л-ц.
П.П. Аз трябва ли да слизам на нивото на някого и да му обяснявам лафчета къф тъпанар е и че не съм срещал такъв през живота си, щото бил от другия отбор?
Слабички нашите, хем Ливера не е играл в тоя турнир и хвана паяжина.
Чорбата ги беше смачкала първото полувреме 2005г. и водеше - па тогава бяха действащия шампион на Юръп.
Второто полувреме издъхнахме и не ни стигна соса. Същото го очаквам да се случи и сега след 60-65 мин. - ония тогава ще вдигнат темпото, па нашите ще се чудят как да лежат по земята.
Сори, брато, ама ти си най-загубения екземпляр, който съм срещал в последните 10-15 години.
Слабички нашите, хем Ливера не е играл в тоя турнир и хвана паяжина.
Чорбата ги беше смачкала първото полувреме 2005г. и водеше - па тогава бяха действащия шампион на Юръп.
Второто полувреме издъхнахме и не ни стигна соса. Същото го очаквам да се случи и сега след 60-65 мин. - ония тогава ще вдигнат темпото, па нашите ще се чудят как да лежат по земята.
П.П. Когато лекето Домус ага се научи да уважава, тогава може и да си помисля за промяна към селското му отборче.
До сега трябваше да е оплюл Ливърпул като селски отбор - при условие, че той е от ранг-а на чорбата - като чорбата във вътрешен план е доста по-напред от Ливера, но да кажем във външен сме малко отдоле.
Ама, мълчи като гъз? Може да храчи само по БГ отбори, навън мълчи като мишка.
Коментар