IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• поне не лежаха...

Коментар

• А, бе селтик гледам си футбол от над 30 години и си харесвам как играят тия отбори в Европа - Реал, Ливърпул. Ти ли ще ми казваш за кой отбор да съм?

Няма да се правя на псевдо-патриот, щото от 3 години се пръкнал отбор от Разград.

Тъкмо мислех, че късмет пак ги покри, ама греда. Късмет не е вечен.

П.П. Свали и гледай чорбата поне - тогава ги надигравахме и биехме Ливърпул. Не съм те чул тогава да ми правиш на патриот?

Доста по-добра игра от сега показвахме - сори Разград не е моя отбор.
      Last edited by marandi; 16.09.2014, 23:40.

Коментар

• 1:1 ЛУ-ДО-ГО-РЕЦ!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Да, защо?

После ще съм и за Реал - все пак познавам тия отбори, откакто се помня.

Срещу Базел ще съм за Л-ц.

П.П. Аз трябва ли да слизам на нивото на някого и да му обяснявам лафчета къф тъпанар е и че не съм срещал такъв през живота си, щото бил от другия отбор?
          Ми внимавай много когато използваш думата продажник.

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
            Ти за Ливърпул ли си?
            Да, защо?

После ще съм и за Реал - все пак познавам тия отбори, откакто се помня.

Срещу Базел ще съм за Л-ц.

П.П. Аз трябва ли да слизам на нивото на някого и да му обяснявам лафчета къф тъпанар е и че не съм срещал такъв през живота си, щото бил от другия отбор?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
              ГРЕДА!
              Ей скъса ми нервите тоя бах ти на празна врата....

Коментар

• ГРЕДА!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Що бе, ти за кои си?
                  Ти за Ливърпул ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                    Сори, брато, ама ти си най-загубения екземпляр, който съм срещал в последните 10-15 години.
                    Що бе, ти за кои си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                      Сори, брато, ама ти си най-загубения екземпляр, който съм срещал в последните 10-15 години.
                      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++

Коментар

• marandi

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Слабички нашите, хем Ливера не е играл в тоя турнир и хвана паяжина.

Чорбата ги беше смачкала първото полувреме 2005г. и водеше - па тогава бяха действащия шампион на Юръп.

Второто полувреме издъхнахме и не ни стигна соса. Същото го очаквам да се случи и сега след 60-65 мин. - ония тогава ще вдигнат темпото, па нашите ще се чудят как да лежат по земята.

Коментар

• Слабички нашите, хем Ливера не е играл в тоя турнир и хвана паяжина.

Чорбата ги беше смачкала първото полувреме 2005г. и водеше - па тогава бяха действащия шампион на Юръп.

Второто полувреме издъхнахме и не ни стигна соса. Същото го очаквам да се случи и сега след 60-65 мин. - ония тогава ще вдигнат темпото, па нашите ще се чудят как да лежат по земята.

Коментар

• Хайде успех на Ливърпул!

4 на 1 прогноза.

П.П. Когато лекето Домус ага се научи да уважава, тогава може и да си помисля за промяна към селското му отборче.

До сега трябваше да е оплюл Ливърпул като селски отбор - при условие, че той е от ранг-а на чорбата - като чорбата във вътрешен план е доста по-напред от Ливера, но да кажем във външен сме малко отдоле.

Ама, мълчи като гъз? Може да храчи само по БГ отбори, навън мълчи като мишка.
                            Last edited by marandi; 16.09.2014, 21:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Пак за тях бре! Нали два отбора се класират... ;-)
                              Хареса ми - thumbs up
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Интересно ми е, ако играеха с арсето, за кой щеше да си?
                                Пак за тях бре! Нали два отбора се класират... ;-)

Коментар

Working...
                                X