Добре играха Лудогорец и мачът заслужаваше да е равен. Имам чувството, че Ливърпул бяха тръгнали като на тренировка срещу някакъв тъмен балкански тим и бяха неприятно изненадани, което доведе до нервна игра и по някое време изглеждаха като насрани. Но това, което ми направи най-силно впечатление, беше балонът Балотели. Тоз ли е голямата им звезда бе? През по-голямата част от времето се моташе като муха без глава по терена и добре че извади късмет да вкара. Абсолютен въздух под налягане.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнениеfantasy_gt, а другата дузпа колко процента беше ... То си беше откровенно избутване и поваляне с ръка ... никво рамо в рамо нямаше ... При това в добра атакуваща позиция на нападателя ...
При отсъдената дузпа ливърпулеца догонваше една безнадеждна топка и нескопосаната игра на вратаря позволи топката, да стане спорна ... вратаря направи заслон на топката, плъзгайки се по тревата и онзи бих казал се спъна в него ...
Иначе формално си прав ... и при двете положения можеше да се свири дузпа, той свири по "далечната" ...
Груйче, в следващите мачове ще се появи нашето момче Стъридж и ще им раздвижи играта отпред ...
Проблемът с първата бе, че момчето реши да преиграе и падна малко като в А група, вместо да направи още една крачка напред и тогава да се строполи. Грешка на съдията, защото се подведе, че е симулация. Никакви тайни заговори и тем подобни конспирации. Ако дузпата за Пуул беше на Суарез, сто процента нямаше да я дадат - той винаги прекаляваше в паданията, независимо дали има нарушение или не. Примери много.
Коментар
-
fantasy_gt, а другата дузпа колко процента беше ... То си беше откровенно избутване и поваляне с ръка ... никво рамо в рамо нямаше ... При това в добра атакуваща позиция на нападателя ...
При отсъдената дузпа ливърпулеца догонваше една безнадеждна топка и нескопосаната игра на вратаря позволи топката, да стане спорна ... вратаря направи заслон на топката, плъзгайки се по тревата и онзи бих казал се спъна в него ...
Иначе формално си прав ... и при двете положения можеше да се свири дузпа, той свири по "далечната" ...
Груйче, в следващите мачове ще се появи нашето момче Стъридж и ще им раздвижи играта отпред ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение....Щото човек в частност съдиите е карат по най малкото съпротивление ... И за първи път виждам чучелото зад вратата да показва на главния с ръка точката на дуспата ... незнам, друг път може би по радиовръзката го правят ... Щото така направено, главния ако се колебае ... ще посочи точката, щото инак "кво ще кажат ората"
И предполагам се досещате що не показа червен картон на вртаря, а само жълт ...
Нека сме обективни все пак.
Имаше две дузпи в мача, свириха една, но тя си беше 100% такава.
Браво на лудите, играха страхотно! Но класата си е класа - и късмета дори й помага.
Колкото до картона, УЕФА промени правилата за това и сега се дава само жълт и дузпа. През годините всички отбори ревяха за промяната, защото червения картон бе тройно наказание за едно нарушение - дузпа, отстраняване и после наказания от поне един мач.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениесмукача беше фен на ливера, нали? Тежко е когато корпоративният интерес се блъсне челно с фенския - догава освен да квичиш при всички положения, друг варинат нямаш
П.С. кажи нещо за публиката - аз за пръв път се заслушах по-сериозно, но чак толкова умрели фенове, не бях "чувал"
P.S. Ето истинския коментар на Смукача за този мач (това снощи беше монтаж): Смукачев в действие"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТе коментираха от Анфийлд и смукача малко след като стана 1-0 отиде да чака играчите за интервютата веднага след края. И по-добре, че щеше още да се изложи при драматичните последни минути
П.С. кажи нещо за публиката - аз за пръв път се заслушах по-сериозно, но чак толкова умрели фенове, не бях "чувал"Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Цирка щеше да е пълен да застане пак Моци да спасява, че и да спаси дузпа.
На мен ли ми се стори или Смукача нейде след 80-тата минута заглъхна?
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнениеВчера вървеше неква заставка по Дарик за ... колосът Ливерпул ... бих добавил ... с глинени крака ... Па един разбирач футболен твърдеше, че Лудогорец щял да бъде спаринг партньор в групата ...
И трябва лудогорци да реагират (в рамките на закона де) на несправедливите към тях съдийски решения ... Че първото полувреме имаше много повече дуспа за тях ... А не бъзмълвни да подминават и се съгласяват ... Щото човек в частност съдиите е карат по най малкото съпротивление ... И за първи път виждам чучелото зад вратата да показва на главния с ръка точката на дуспата ... незнам, друг път може би по радиовръзката го правят ... Щото така направено, главния ако се колебае ... ще посочи точката, щото инак "кво ще кажат ората"
Представям си какво щеше да стане ако Безяк беше вкарал, щеше да се наложи 2 дузпи да свирят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеА, бе селтик гледам си футбол от над 30 години и си харесвам как играят тия отбори в Европа - Реал, Ливърпул. Ти ли ще ми казваш за кой отбор да съм?
Няма да се правя на псевдо-патриот, щото от 3 години се пръкнал отбор от Разград.
Тъкмо мислех, че късмет пак ги покри, ама греда. Късмет не е вечен.
П.П. Свали и гледай чорбата поне - тогава ги надигравахме и биехме Ливърпул. Не съм те чул тогава да ми правиш на патриот?
Доста по-добра игра от сега показвахме - сори Разград не е моя отбор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнениеИ предполагам се досещате що не показа червен картон на вртаря, а само жълт ...
Цирка щеше да е пълен да застане пак Моци да спасява, че и да спаси дузпа.
На мен ли ми се стори или Смукача нейде след 80-тата минута заглъхна?
Коментар
-
Вчера вървеше неква заставка по Дарик за ... колосът Ливерпул ... бих добавил ... с глинени крака ... Па един разбирач футболен твърдеше, че Лудогорец щял да бъде спаринг партньор в групата ...
И трябва лудогорци да реагират (в рамките на закона де) на несправедливите към тях съдийски решения ... Че първото полувреме имаше много повече дуспа за тях ... А не бъзмълвни да подминават и се съгласяват ... Щото човек в частност съдиите е карат по най малкото съпротивление ... И за първи път виждам чучелото зад вратата да показва на главния с ръка точката на дуспата ... незнам, друг път може би по радиовръзката го правят ... Щото така направено, главния ако се колебае ... ще посочи точката, щото инак "кво ще кажат ората"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетака е, прав си, играха фуДбол, но колкото и да е ненужно това сравнение (ама пък е неизбежно, защото е единственото възможно), те и нашите с Мърльо играха страхотен атакуващ футбол срещу барса, но това им коства 5 парчета в кошарката и разбиване на тонуса за следващите мачове... Тук стигаме до Ливера - това е перфектният отбор за оправяне на самочувствието, но съперникът често е точно такъв, какъвто си го направиш, така че адмирации за мача, но какво взеха от него - нищо.
Мачовете като тези с ливера и реал са "лесни" - резултатът е без значение, ако е до 3 гола, единствено можеш да спечелиш от тях. Истиснките мачове са с Базел - дано се справят, аз продължавам да съм песимист, нека ме опровергаят. успех.
Коментар
Коментар