IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май сме спазарили Буш през зимния прозорец ( минимум беше от Легия - 1 милка евра ), ако не е там - ще е повече.

Явно от щаб са преценили, че в пролетта няма проблеми за 32-та.

П.П. Вероятно ще вземем Христов от Берое, за да го развием и него момчето, все пак е българче и ще го шътнем после от Германия нагоре, Италия, Испания, Англия.

800 хил. - Чочев
    1 млн. - Буш
    600 хил - Силва
    --------------------------
    3.4 милки евро как прави БГ гранд ЦСКА за 6 месеца.

Кога БГ отбор с такива трансфери? ( риторично )

Ако се гледа нет-но сме доста по-рентабилни от Разградския "шампион" с купешките титли, дет' Пламен Гетов търчеше с куфарчета да купува съдии и другите отбори да ни скачат + БФС-то да ни реди съдиите. А, па Киро Парахода 3 години излива кремвирши и самолетни билети за родните "журналисти" да го венциславят.

Феър плей в стил МТел/Чорни, налЕ?
    Кой сега е номер 1?

П.П. 600 хил. евра чакаме от Мерсин за Делев в декември. Телюги, а при вас пари кога? ( че идат вноските по сектор А за ремонтЯ ).
    Last edited by marandi; 27.11.2014, 04:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      Хахаха надигра ахахаха тоя Смукачев вероятно облъчва яко 81 мин за 1:3 сам срещу вратаря - може би най-чистото положение в мача. Остава им само да си паднат достойно и патриотично от Реал и да си завъшат последни в групата. Стига да не гледаме Роналдо и Ко пак на разходка по терена като на мача в София. Шанса им беше днес и те го пропилияха. Ливърпул днес беше преодолим.
      Пропускаш и 58 мин., когато Ливера пробиха през левия фланг, центриране, наш Владко на земята се гърчи встрани и оня от Ливера от 2-3 метра я изкара отгоре на празна врата при добавката.

П.П. То, ако слушаш Разград - те и чорбата редовно надиграват, както в събота в София, само дето не можеха да минат центъра

Да е жив и здрав Владко и Моци - с тях нямам притеснения за 32-тата титла на чорбата
      Last edited by marandi; 27.11.2014, 04:53.

Коментар

• Хахаха надигра ахахаха тоя Смукачев вероятно облъчва яко 81 мин за 1:3 сам срещу вратаря - може би най-чистото положение в мача. Остава им само да си паднат достойно и патриотично от Реал и да си завъшат последни в групата. Стига да не гледаме Роналдо и Ко пак на разходка по терена като на мача в София. Шанса им беше днес и те го пропилияха. Ливърпул днес беше преодолим.
        Last edited by pepe1234; 27.11.2014, 01:28.

Коментар

• Лудогорец надигра Ливърпул!

Коментарът на мача само допринесе за още по-драматичната атмосфера. Браво!

И накрая - Наздраве на всички... Българи!

Коментар

• Пак извадиха късмет, пак в последните минути от някакъв корнер. Тия са такива калитари. Въза им със стяуа, сега пак, с базел пак... А Ливърпул не играха нищо и поведоха с 2-1 просто тоя мач беше уникално тъп.

Коментар

• Единственият шанс на Разград е да облекат червените фанелки и Ливера ще се на*акат от страх

Цък:
              Attached Files
              Last edited by marandi; 27.11.2014, 00:16.

Коментар

• Като знам колко хора се преебаха да ходят да гледат тоя кух мач в тоя студ, направо ми е голям кеф да си пия биричката у нас. По Sky sports всичко е перфекно и го няма ония духач Смукачев да ми опъва нервите. Наздраве на всички
                Last edited by pepe1234; 26.11.2014, 23:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  До сега едвам се въздържам, но след третия ти подобен коментар (дано не се случи) ще ти напиша нещо!
                  Тоя съсипва всичките мачове.Врещи като заклано яре.Толкова ли няма нормални хора да коментират

Коментар

• До сега едвам се въздържам, но след третия ти подобен коментар (дано не се случи) ще ти напиша нещо!
                    Last edited by Andi11; 26.11.2014, 23:01.

Коментар

ЦСКА-р съм, но тая вечер съм мощно за Лудогорец!

Go Crazy, Go!!!

П.П. Името на България трябва да се чува колкото се може по-често и по хубави поводи! Днес поне за 2 часа загърбете егото си и бъдете Българи!
                      +1111
                      много добре си ги изказал нещата за което те поздравявам...дано да имаме късмет тази вечер и се поздравим с някоя друга спечелена точка

Коментар

ЦСКА-р съм, но тая вечер съм мощно за Лудогорец!

Go Crazy, Go!!!

П.П. Името на България трябва да се чува колкото се може по-често и по хубави поводи! Днес поне за 2 часа загърбете егото си и бъдете Българи!
                        за съжаление си един от малкото - огромната част от чорбетата са за Ливера... Днес видях поне 100 чорбета по Иван Асен с шалчета на Ливера, а улицата беше задръстена от коли около 20.30 часа - дори на мачове на чорбата е по-спокойно Дано Лудоглавец бият, но съм почти убеден, че ще е обратното въпреки отвратителната форма на мръснисайдците...
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ЦСКА-р съм, но тая вечер съм мощно за Лудогорец!

Go Crazy, Go!!!

Коментар

• [Нямам нищо общо със сегашния левски. Този левски, не е моят Левски. Моят Левски беше. Не могат така да си позволяват бай Ганьовци и Гонзовци да резилят името на Апостола.Вече писах много подробно по този въпрос.
                            За разлика от много други не съм кон с капаци. Освен това не съм от Подуене, а от Драз маала. Чувал ли си за нея?
                            Last edited by Andi11; 26.11.2014, 23:00.

Коментар

• Абе ти що се пъхаш навсякъде, където не ти е работа с едни и същи думи? Казах ти вече, че никой не се интересува от това, което тебе те интересува или не. На никого не му пука за тебе.
                              Last edited by Andi11; 26.11.2014, 22:59.

Коментар

• Хади Крейзи, хади Форест!

Коментар

Working...
                                X